Třinec – Zlín 7:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 3:2 (po s.n.) | Kladno – K. Vary 0:4 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 1:0 (kon.) | Slavia – Liberec 2:1 (po pr.) | Kometa Brno – Sparta 1:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:1 (2:1, 2:0, 3:0)
Berani Zlín
Pátek 28.01.2011, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:49
    O průnik domácí obranou se snažil Balaštík. Při svém tažení byl zastaven nedovoleně. Na trestnou lavici odjel Martin Lojek, který tak poslal svůj tým do tří!
     
    51:56
    Domácí jdou do čtyř. Na trestnou lavici usedne Jiří Polanský.
     
    49:20
    Domácí dostávají další možnost početní výhody. Na dvě minuty byl vyloučen Bedřich Köhler, který se provinil držením.
     
    45:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Čtveřice domácích totálně rozebrala hostující defenzívu! Jako poslední se puku dotkl JIRKA POLANSKÝ, který střílí sedmou branku Ocelářů! Asistence: David Květoň, Martin Růžička.
     
    45:11
    A domácí si zahrají přesilovku 4 proti 3. Za držení byl vyloučen Roman Vlach. Domácí tedy dostali příležitost 1min a 14 vteřin dlouhou přesilovku 4 na 3.
     
    44:25
    Rozhodčí budou vylučovat na obou stranách. Za hosty si půjde sednou Pavel Kubiš (2 min - hrubost), na straně domácích byl vyloučen Daniel Seman (2 min - hrubost). Hraje se 4/4.
     
    41:49
    Na Sedláčka to očividně bylo dost, a tak přenechal své místo kolegovi Liboru Kašíkovi.
     
    41:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je tedy kanonáda! Do útoku se vrhl Václav Varaďa, který nejprve trefil masku Sedláčka. Dezorientovaný Sedláček neuhlídal puk před dojíždějícím VOJTĚCHEM POLÁKEM, který jej bez problémů doklepl do sítě hostů! Asistence: Václav Varaďa.
     
    41:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí vystřídali a je z toho pátá branka v síti Zlína! Po přiťuknutí Peterka se puk dostal k MARKU ZAGRAPANOVI, který dokázal přehodit ležícího Sedláčka a vsítit tak pátý úspěch svého celku! Asistence: Martin Adamský, Jan Peterek.
     
    40:21
    Začala třetí třetina a hned se proti pravidlům provinil Jaroslav Balaštík. Ten si tak za podražení půjde odsedět dvě minuty.
     
    37:20
    Hosté si zahrají další přesilovku. Za hákování byl vyloučen Jan Peterek, který tak na dvě minuty oslabí svůj tým.
     
    36:30
    Jiří Polanský objel celé útočné pásmo, dostal se před Sedláčka, kterého chtěl obelstít blafákem! Sedláček si svou svatyni tentokráte pohlídal!
     
    35:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou do třígólového trháku! Rychlý protiútok teď předvedla čtvrtá formace Ocelářů! Kotouč se po přiťuknutí Erika Hrni dostal k BRYANU McGEGOROVI, který střelou mezi Sedláčkovy betony navyšuje vedení domácích! Asistence: Erik Hrňa, Josef Hrabal.
     
    33:41
    A málem se to domácím podařilo! Před Sedláčkem tečoval Růžička, hostujícímu gólmanovi puk propadl, naštěstí pro hosty však dokázal brankář Zlína včas zareagovat a zalehnout puk!
     
    30:27
    Po střele Adamského jásala polovina stadiónu! Střela třineckého útočníka skončila ale jen na boční síti!
     
    29:51
    Jirka Polanský se dral přes dva obránce! Dostal se až před Sedláčka, který ho ale v posledním okamžiku připravil o další gólovou radost!
     
    28:00
    Tak to je tedy tlak! Nejprve se ke střele dostali Adamský a Zíb, později stál před Sedláčkem zcela nehlídán Zagrapan! Hostující brankář s vypětím všech sil dokázal udržet svůj celek ve hře o tři body!
     
    27:01
    Domácí si svou aktivitou vykoledovali další faul hostů. Za krosček byl vyloučen Tomáš Linhart. Po krátké reklamní pauze tak budou domácí pokračovat v početní výhodě.
     
    24:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují své vedení! Kotouč se zpoza branky dostal k zcela osamocenému STANISLAVU HUDCOVI, který zamířil a přesnou ranou do horních pater Sedláčkovy branky vsítil třetí branku Ocelářů! Asistence: Vojtěch Polák, Václav Varaďa.
     
    21:43
    Aktivita domácích přináší své ovoce. Za hru vysokou holí byl vyloučen Dalibor Řezníček.
     
    16:42
    Hosté dostanou možnost zopakovat si předchozí přesilovku. Domácí totiž špatně střídali a v jednu chvíli hráli dokonce v sedmi. Trest odpyká David Květoň.
     
    14:20
    Útok Zlína bude umocněn početní výhodou. Na dvě minuty byl vyloučen David Květoň.
     
    13:12
    Od modré pálil Erik Hrňa! Ani sám Sedláček jeho střelu nečekal, podařilo se mu ale takovým nehokejovým způsobem zabránit další brance!
     
    11:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí vývoj zápasu! Po rychlém protiútoku se puk dostal k DAVIDU KVĚTOŇOVI, který se neukvapil, nabruslil do mezikruží a rychlou střelou švihem nedal Sedláčkovi sebemenší šanci! Asistence: Lukáš Zíb, Martin Růžička.
     
    08:39
    Hosté teď měli obrovské štěstí! V rychlém sledu se do šancí dostali Adamský a Peterek! Nejprve pálil Adamský do ramene Sedláčka, později Peterek trefil přesunujícího se gólmana Zlína!
     
    06:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají krok! Po hrubce hostů ve středním pásmu se puk dostal k VOJTĚCHU POLÁKOVI, který z mezikruží vymetl pavučinky v levém horním rohu Sedláčkovy branky! Asistence: Václav Varaďa, Martin Lojek.
     
    01:19
    Domácím se podařilo vydolovat puk a následně založit rychlý protiútok. Najíždějící Bonk byl faulován Jakubem Grofem, který si tak půjde odsedět dvě trestné minuty.
     
    00:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hostům se daří vstup do utkání! Ihned po buly se puk dostal na modrou, kde operoval Petr Leška, který trefil tyč domácí branky! Následná dorážka JAROSLAVA BALAŠTÍKA ale už skončila v síti! Asistence: Petr Leška.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 7. Polák (Varaďa, Lojek), 12. Květoň (Zíb, Růžička), 25. Hudec (Polák, Varaďa), 36. McGregor (Hrňa, Hrabal), 42. Zagrapan (Peterek, Adamský), 42. Polák (Varaďa), 46. Polanský (Květoň, Růžička) - 1. Balaštík (Leška)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Seman, Hrabal, Zíb, Richter, Hudec, Lojek - Růžička, Polanský, Květoň - Adamský, Peterek, Zagrapan - Polák, Bonk, Varaďa - McGregor, Orsava, Hrňa.
    Berani Zlín: Sedláček (Kašík) - Hamrlík, Linhart, Galvas, Lučka, Řezníček, Grof, Míka, Švrček - Köhler, Leška, Balaštík - Rachůnek, Balán, Důras - Kubiš, Sýkora, Sivák - Vlach, Holík, Ondráček.

    Rozhodčí: Šindler, Jeřábek - Pešek, Jelínek
    bahis siteleri