Kometa Brno – Slavia 1:5 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 1:0 (kon.) | Vítkovice – Třinec 5:4 (kon.)
Plzeň – Zlín 1:0 (kon.) | Kladno – Litvínov 3:5 (kon.) | K. Vary – Sparta 1:2 (kon.)
Liberec – Motor ČB 5:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:2 (2:0, 0:2, 3:0)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 20.02.2011, 18:10 • Tipsport arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Liberec právě vstřelil branku!

    Což jim ale tolik vadit nemusí. JIŘÍ HUNKES obdržel na modré čáře pas od Nedvěda a okamžitě pálil, puk pak tečoval do branky jeden z protihráčů.
    Asistence: Nedvěd.
     
    45:56
    Liberec právě vstřelil branku!

    Vantuch poslal zpoza branky pas před branku, kam si sjížděl ZDENĚK ONDŘEJ, jehož doklepnutí zdvojnásobuje liberecký náskok.
    Asistence: Vantuch.
     
    42:20
    Liberec právě vstřelil branku!

    Víšek poslal podél hrazení vskutku normální pas na modrou čáru k PETRU ULRYCHOVI, který ohromnou dělovkou překonal Kováře a zapsal si tak první trefu v extraligové kariéře.
    Asistence: Víšek.
     
    36:18
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Pšurný zavezl kotouč s pomocí Ptáčka do útočného pásma, odkud se puk dostal na modrou čáru, kde stál MICHAEL KOLARZ, jehož tvrdá rána přes clonící pár hráčů prošla až do sítě.
    Asistence: Pšurný, Ptáček.
     
    33:35
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Pšurný rozehrál přes JIŘÍHO ŠIMÁNKA zajímavou kombinaci přes modrou čáru, při které Šimánek nahrál kotouč na pravé křídlo k Mertlovi a ten mu ho vrátil do krásné pozice v mezikruží. Tam se Šimánek proti Pincovi prosadil pěkným blafákem pod víko.
    Asistence: Mertl, Pšurný.
     
    19:33
    Liberec právě vstřelil branku!

    Nedvěd poslal puk z brankové čáry soupeře do pravého kruhu, kam si najel Antonín Dušek, který v levém kruhu našel MARTINA ČAKAJÍKA, který zakončuje přesně k tyči.
    Asistence: Dušek, Nedvěd.
     
    00:56
    Liberec právě vstřelil branku!

    Petr Nedvěd překvapil budějovickou obranu tím, že jí sebral kotouč při výjezdu z jejich vlastního pásma. Poté šel čekat za Kovářovu branku a když se mu před ní zjevil MILAN BARTOVIČ, poslal mu krásnou přihrávku, kterou slovenský rychlík pouze usměrnil do sítě.
    Asistence: Nedvěd.
    Marken.cz

    Radoslav Vavřina

    Branky a nahrávky: 1. Bartovič (Nedvěd), 20. Čakajík (Dušek, Nedvěd), 43. Ulrych (Víšek), 46. Ondřej (Vantuch), 60. Hunkes (Nedvěd) - 34. Šimánek (Mertl, Pšurný), 37. Kolarz (Pšurný, Ptáček)


    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Vošvrda) - Čakajík, Hunkes, Ulrych, Moravec, Trončinský, Pavlů, Holub, Derner - Dušek, Víšek, Špaček, Kudrna, Klimenta, Ondřej, Podkonický, Urban, Bartovič, Vantuch, Vak, Nedvěd.
    Banes Motor České Budějovice: Kovář (Hrubec) - Ptáček, Kolarz, Kotaška, Novák, Šulc, Vykoukal, Vydarený - Pletka, Mikeska, Polodna, Pšurný, Šimánek, Kuchejda, Kašpařík, Květoň, Burian, Ferebauer, Langhammer, Mertl, Gulaš.

    Rozhodčí: Fraňo, Pešina - Bláha, Kostka.

    Diváci: 7 211
    bahis siteleri