Poprad – HC Slovan 3:2 (kon.) | Banská Bystrica – Košice 2:3 (kon.) | Skalica – Žilina 6:1 (3.tř)
Trenčín – Nitra 1:2 (po s.n.) | Martin – Zvolen 3:2 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
HKM Zvolen
sk Neděle 20.02.2011, 17:00 • Martinské hokejové centrum • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:11
    Zvolen dal gól!
    V záverečnej minúte sa Zvolenu predsa len podarilo znížiť na rozdiel jediného gólu. Kovářova prihrávka na kruh, kde bol Baláž a ten strieľa druhý zvolenský gól. Asistencie Lukáš Jurík a Kovář.
     
    45:47
    Martin dal gól!
    Novotný dokázal prestreliť Kuraliho v bránke Zvolena. Puk smeroval k ľavej žŕdke a dokonca sa odrazil aj z bránky von. Asistenciu si pripisuje Markovič.
     
    25:04
    Martin dal gól!
    Krásna strela spomedzi kruhov v podaní Novotného, ktorý sa dokázal presadiť okamžite po získaní puku. Asistencie Galamboš a Macejka.
     
    23:03
    Martin dal gól!
    Potrestaný osobný trest zvolenského hráča. Domáci a natlačili pred bránku, Markovič ponúkol puk Nátnemu, ktorý ideálne trafil ponad Škrečka. Asistencie Markovič a Themár.
     
    8:29
    Zvolen dal gól!
    Hneď po vyhranom buly sa puk cez jedného z obrancov Martina dostal na hokejku Škvaridla, ktorý prekonáva Dzubinu. Asistenciu si pripisuje Trochta.

    Daniel Modrovský

    Branky a nahrávky: 24. Nátny (Markovič, Themár), 26. Novotný (Galamboš, Macejka), 46. Novotný (Markovič) - 9. Škvaridlo (Trochta), 60. Baláž (Kovář, Jurík L.)


    HK VITAR Martin: Dzubina (Mišovec) - Velebný, Hriňa - Novotný, Ďatelinka - Matejka, Klepáč - Brcko - Themár, Markovič, Važan - Macejka, Galamboš, Zeliska - Dírer, Učník, Nátny
    HKM Zvolen: Škrečko (Kurali) - Čierny, Juraško - Bokroš, Ďaloga - Valach, Hranáč - Kučny, Hračko - Zuzin, Pucher, Leskovjanský - Kovář, Jurík L., Baláž - Škvaridlo, Trochta, Méry - Škoda, Jurík M., Otčenáš

    Rozhodčí: P. Grečko - T. Orolin, Rovenský, J. Marušin

    Diváci: 551
    bahis siteleri