Chomutov – Sparta 5:3 (kon.) | Hr. Králové – Pardubice 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Letňany 4:0 (kon.)
Jihlava – Olomouc 3:6 (kon.) | Zlín – Havířov 6:0 (kon.) | Vítkovice – Vsetín 6:5 (kon.)
Plzeň – K. Vary 5:1 (kon.) | PZ Kladno – HC Kladno 4:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 0:5 (kon.)
Kometa Brno – Třinec 4:1 (kon.) | Slavia – HC Litvínov 2:4 (kon.) | Písek – Motor ČB 4:5 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
4:5 (2:1, 1:3, 1:1)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 22.10.2011, 18:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Derby dvou jihočeských celků končí těsným vítězstvím Českých Budějovic. V poslední vteřině utkání hostům vystřelil tři body obránce Piegl. S přáním příjemně prožitého zbytku sobotního večera se z Písku loučí Petr Košatka a brzy u online přenosu na shledanou. (20:14:58)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Přiznám se, že něčemu podobnému přihlížím vůbec poprvé. Souběžně se závěrečnou sirénou dávají hosté rozdílovou branku. Od modré čáry nahodil puk na branku RENÉ PIEGL a černý kus gumy končí za zády překvapeného Havelky.
     
    51:50
    Písek právě vstřelil branku!

    Písečtí srovnávají. Čtvrtou trefu domácím zajišťuje KEVIN REINIŠ. Asistence: Milan Hřebíček.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Vstup do druhé části byl pro hosty stejně povedený jako na začátku utkání a Budějovičtí dokázali bleskově srovnat na 2:2. Před Havelkou úspěšně dorážel Bílek a ležící brankář Písku neměl příliš mnoho šancí zasáhnout. Hosty vstřelená branka nakopla. Nájezd si vyzkoušel nikým nepokrytý Prokeš, kličku do bekhendu ale pozorný Havelka dokázal zneškodnit.

    Nakonec se ale hosté přece jenom dočkali. Tlak Budějovických vygradoval gólem v čase 27:27. Švec z vrcholu kruhu zamířil přesně do pravého horního růžku a povedená střela slavila úspěch. Krátce po polovině zařídil čtvrtou branku budějovickému celku Pašek, který se z trestné lavice vrhnul do útoku a puk se po jeho střele třepetal v síti domácích počtvrté.

    A pro Písecké mohlo být ještě hůře. Následně totiž proniknul píseckou obranou Krcho a ocitl se tváří v tvář brankáři Havelkovi, bekhendem ale mířil příliš vysoko. Nedáš – dostaneš. Ostřílené pravidlo se následně potvrdilo. Krchovu neproměněnou tutovku zastínila třetí branka domácích. Indrák chytrou přihrávkou našel u levé tyčky číhajícího Dominika Vlka, který ranou bez přípravy zavěsil puk pod horní tyčku.

    Po čtyřiceti minutách tak vedou hosté nejtěsnějším rozdílem, uvidíme, co přinese závěrečná dvacetiminutovka, která by měla začít přibližně v 19:38.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    35:50
    Písek právě vstřelil branku!

    Písečtí snižují. Indrák chytrou přihrávkou našel u levé tyčky číhajícího DOMINIKA VLKA, který ranou bez přípravy zavěsil puk pod horní tyčku. Asistence: Miroslav Indrák.
     
    31:34
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Čtvrtou branku Budějovic přidává VÁCLAV PAŠEK. Asistence: Jonáš Ťoupal.
     
    27:37
    Mountfield právě vstřelil branku!

    O druhý obrat v utkání se postarali hosté. EMIL ŠVEC z vrcholu kruhu zamířil přesně do pravého horního růžku a povedená střela slaví úspěch. Asistence: Radek Prokeš.
     
    21:01
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Hosté na začátku druhé části rychle srovnávají. Před Havelkou úspěšně dorážel DAVID BÍLEK Asistence: Luboš Rob, Emil Švec.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Vůbec první střelu utkání vyprodukoval v prvních vteřinách hry hostující Krcho a Havelka schoval puk pod lapačkou. Aktivní vstup do utkání se hostům však brzy vyplatil. Střelu švihem z Prokešovy hole ještě Havelka dokázal vykrýt, následně ovšem hráli hosté přesilovku a skóre utkání otevřel ranou z kruhu Piegl.

    Písečtí opláceli stejnou mincí. Také jim se podařilo udeřit hned z první přesilové hry. Reinišovu střelu z kruhu Gába vyrazil před sebe a Dominik Vlk z dorážky usměrnil puk do pravého růžku. Hostům mohl velice rychle navrátit ztracené vedení Samohejl, který uháněl sám na bránu, tísněn dojíždějícími beky Písku ale nedokázal zakončit podle svých představ.

    První část utkání přinesla ještě jeden brankový moment, a to v samotném závěru úvodního dějství. Pouhé čtyři vteřiny před první sirénou uplatnil důraz před brankou soupeře Indrák a brankou do šatny dokonal obrat domácího celku. Druhá část začne přibližně v 18:49.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:56
    Písek právě vstřelil branku!

    Krátce před první sirénou jdou domácí hráči do vedení, když brankáře Gábu překonává MIROSLAV INDRÁK. Asistence: Kevin Reiniš.
     
    14:03
    Písek právě vstřelil branku!

    Také Písečtí využívají hned svou první přesilovku v utkání. Reinišovu střelu z kruhu Gába vyrazil před sebe a DOMINIK VLK z dorážky usměrnil puk do pravého růžku. Asistence: Kevin Reiniš.
     
    05:35
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Hosté využívají početní výhodu. Autorem první trefy utkání je RENÉ PIEGL. Bez asistence.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.

    Petr Košatka

    Branky a nahrávky: 15. D. Vlk (Reiniš), 20. Indrák (Reiniš), 36. D. Vlk (Indrák), 52. Reiniš (Hřebíček) - 6. Piegl, 22. Bílek (Rob, Švec), 28. Švec (Prokeš), 32. Pašek, 60. Piegl


    IHC Králové Písek: Havelka (Škuta) - Banci, Červinský, D. Vlk, Dudák, J. Vlk, Bernad, Paukner, Janásek, Březina, Schwamberger, Indrák, Švanda, Ciboch, M. Žáček, Březina, Hřebíček, Reiniš, Volf, Hanus.
    Banes Motor České Budějovice: Gába (Havlátko) - Škopek, Vácha, Ruda, Piegl, Kutiš, Záhora, Prokeš, Pašek, Krcho, Břečka, Rob, Samohejl, Suchánek, Bílek, Ťoupal, J. Žáček, Švec, Prokop.
    bahis siteleri