SHK Hodonín – Studénka 13:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
13:3 (3:1, 4:0, 6:2)
HC Studénka
Neděle 20.11.2011, 16:00 • ZS TEZA • Krajská liga juniorů
Partner:
     
    59:59
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Se závěrečnou sirénou Drtiči přidávají ještě třináctý zásah do branky hostů! MATĚJ CHARVÁT se ze všech nejlépe zorientoval v nepřehledné situaci před brankou a dorazil puk k levé tyči Tenglera. Bez asistence.
     
    57:53
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Z utkání se stala již exhibice. Mokráň našel přes celou útočnou třetinu ONFREJE HORINKU, který střelou tahem k pravé tyči zvyšuje na 12:3. Asistence: Mokráň.
     
    56:12
    Studénka právě vstřelila branku!
    Obrana domácích začíná polevovat v koncentraci a dovoluje vstřelit hostům třetí branku! Po střele Orszulíka stála před JANEM SOCHORKEM jen puk a prázdná brána. Tohle se dává i v přípravce. Asistence: Orszulík.
     
    54:39
    Studénka právě vstřelila branku!
    Nakonec i modro-žlutí se dočkali. Po brejku Sochorka se všichni útočníci sjeli k Ježovi a důrazně doráželi. Nakonec PETR ORSZULÍK dotlačil puk za záda hodonínského strážce svatyně. Bez asistence.
     
    50:01
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Jakoby snad hokej hráče Studénky ani nebavil. Tomi kroužil ve třetině s pukem, nahrál MARTINU MIKLÍKOVI, k pravému mantinelu, který zprcoval puk a napálikl jej po zemi k pravé tyči Tenglerovy svatyně. Asistence: Tomi.
     
    45:42
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A je tu pověstná desítka! Tomi opět projel za bránou Tenglera, podíval se před bránu, kam si najel JAN ČAVOJ, který v pádu zakončil pod víko brankáře Studénky a stří.lí již svůj pátý gól v zápase. Asistence: Tomi.
     
    40:25
    Drtiči právě vstřelili branku!
    O 16 sekund další branka Drtičů! Po buly se puk dostal k MARTINU MIKLÍKOVI, který všem v hledišti ukázal, jak projet celé hřiště a zavěsit. Bez asistence.
     
    40:11
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí začali jak se patří! Jejich akce jsou jako přes kopírák, přesto si s nimi hosté nedokáží poradit. Charvát zpoza branky našel JANA ČAVOJE, který nekompromisně zakončil pod vyrážečku. Asistence: Charvát.
     
    38:37
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Brankostroj Hodonína pokračuje! Vrba ukázal obrovský přehled, když z rohu nahrál milimetrovou přihrávku TIBORU JANÁSOVI, který skóruje již podruhé v zápase. Asistence: Vrba.
     
    32:48
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Čepice na led, máme tu hattrick! Charvát rozmýšlel co s pukem za bránoua v tom mu najel na delší tyč JAN ČAVOJ, který zvyšuje na rozdíl pěti branek! Asistence: Charvát.
     
    32:27
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Duchoslav přenechal puk Miklíkovi, který našel volného JAKUBA TOMIHO u pravé tyče Medka, kterému nedělalo problém zakončit do prázdné klece. Asistence: Miklík, Duchoslav.
     
    21:24
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A tento tlak se jim vyplácí! Vrba našel od pravého hrazení napříč třetinou TIBORA JANÁSE, který propálil z první hostujícího brankáře. Asistence: Vrba.
     
    17:11
    Studénka právě vstřelila branku!
    Ale Hodonín nechal otevřená zadní vrátka a to se mu těžce nevyplácí! Domácí zrovna střídali, když Lukašík nádherným pasem přes celé hřiště našel JAKUBA OPAVSKÉHO, který následně našl skulinu v Ježových betonech. Asistence: Lukašík.
     
    8:27
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Nakonec domácí využívají přesilovku! Vrba zkusil pozornost Medka, který pouze vyrazil puk. Ovšem DAVID POLESNÝ věděl, kam se postavit a nedělalo mu problém dopravit puk do poloprázdné branky. Asistence: Vrba.
     
    3:51
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí si opět dělají s obranou Studénky co chtějí, konkrétně dvojice Charvát, Čavoj. Prvně jmenovaný našel JANA ČAVOJE volného na levém kruhu. ten dlouho neváhal se střelou přes beka, která zapadla do sítě. Asitsence: Charvát.
     
    2:06
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A první branka je na světě! Kapitán Charvát vysunul JANA ČAVOJE do útočného pásma, ten se dostal do situace jeden na jednoho, kterou řešil přesniou střelou do pravého horního růžku. Asistence: Charvát.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 3. Čavoj (Charvát), 4. Čavoj (Charvát), 9. Polesný (Vrba), 22. Janás (Vrba), 33. Tomi (Miklík, Duchoslav), 33. Čavoj (Charvát), 39. Janás (Vrba), 41. Čavoj (Charvát), 41. Miklík, 46. Čavoj (Tomi), 51. Miklík (Tomi), 58. Horinka (Mokráň), 60. Charvát - 18. Opavský (Lukašík), 55. Orszuílk, 57. Sochorek (Orszulík)


    SHK Drtiči Hodonín: Jež (Luner) - Horinka, Polesný, Adamec, Miklík, Miklík, Kulyk, Mokráň - Charvát, Tomi, Čavoj - Janás, Vrba, Fojtík - Šrámek, Duchoslav, Buřič
    HC Studénka: Medek (Tengler) - Herman, Tisovský, Ertel, Kotas, Opavský, Mičulka, Mikula, Domes, Sochorek, Orszulík, Lukašík
    bahis siteleri