Plzeň – K. Vary 5:4 (kon.) | Zlín – Slavia 4:3 (po s.n.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:4 (2:3, 2:0, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 23.11.2011, 16:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Ale, ale... tak to bude ještě zajímavé. Na trestnou lavici usedá plzeňský bouřlivák Radek Duda (PLZ) a Plzeň se pravděpodobně bude bránit ve čtyřech proti šesti varským nájezdníkům.
     
    39:13
    Po faulu na Martina Straku už na trestné lavici odpočívá Gründling (KVA) za sekání.
     
    28:52
    Nicolas St. Pierre (PLZ) podruhé v utkání vystřelil puk mimo mantinely a jde na trestnou lavici. Určitě doufá, že jeho pobyt nebude zkrácený tak, jako v předešlém případě.
     
    22:03
    František Bombic (KVA) je potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění.
     
    16:34
    Indiáni si zahrají přesilovku, Martin Zaťovič (KVA) dostává dvouminutový trest za držení protihráče.
     
    11:45
    Jenže to tedy bylo vyhození... Nicolas St. Pierre (PLZ) měl spoustu času na rozmyšlenou, ale puk místo za branku Salfického vyhodil mimo. Plzeň se bude bránit ve třech!
     
    11:21
    Poprvé o sobě dal vědět i Jiří Vykoukal (PLZ), který dostává menší trest za hákování. Energie může s Plzní srovnat krok v přesilovce.
    Marken.cz

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 2. Pitule (Dvořák), 5. Johnson (Pitule, St. Pierre), 33. Kratěna (Straka, Stránský), 36. Duda (Heřman, Pletka), 48. Kinrade (Pitule) - 10. Kumstát (Skuhravý), 12. Nosek (Pech, Skuhravý), 13. Skladaný (Mocek, Gawryletz), 46. Košťál (Dej)


    HC Škoda Plzeň: Mazanec (od 13. minuty Svoboda) - Jeřábek, St. Pierre, Hanzlík, Kinrade, Marušák, Vykoukal, Růžička - Mrňa, Straka, Kovář, Pitule, Dvořák, Horna, Pletka, Duda, Petruška, Johnson, Stránský, Heřman.
    HC Energie Karlovy Vary: Salfický (Mensator) - D. Nosek, Přindiš, Bombic, Mocek, Gřegořek, Gawryletz, Gründling, Gulaši - Kumstát, Pech, Košťál - Mikeska, Skuhravý, Zaťovič - Dej, Melenovský, Skladaný - Kuběna, Kupec, Zucker.

    Rozhodčí: Hribik, Šindler - Jindra, Pouzar

    Diváci: 3642
    bahis siteleri