Chanty-Mansijsk – Magnitogorsk 3:5 (kon.) | CSKA Moskva – Riga 1:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
Dinamo Riga
Středa 23.11.2011, 16:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:59
    Riga právě vstřelila branku!
    Ale hosté z rychlého brejku strhávají vedení zpátky na svou stranu. První střelu Jamieho Lundmarka ještě Staňa vyrazil, ale na následnou dorážku AINARSE PODZINŠE už byl krátký. Asistence: Jamie Lundmark, Gints Meija.
     
    41:26
    CSKA vstřelilo branku! Ale pozor máme tady vyrovnání! Petr Čáslava vystřelil od modré čáry a kotouč před Holtem tečoval mimo jeho dosah DMITRIJ KUGRYŠEV a je srovnáno. Asistence: Petr Čáslava.
     
    07:55
    Riga právě vstřelila branku!
    A pozor hosté po zásluze otevírají skóre. Alexandrs Niživijs zatáhl kotouč do útočné třetiny, na úrovni pravého kruhu jej poslal na JAMIEHO LUNDMARKA, který razantní střelou pod horní tyčku nedal Staňovi šanci - 1:0. Asistence: Alexandrs Niživijs.

    Jan Šimek

    Branky a nahrávky: 42. Kugryšev (Čáslava) - 8. Lundmark (Niživijs), 45. Podzinš (Lundmark, Meija)


    CSKA Moskva: Staňa (Gaidučenko) - Guskov, Pašnin, Čáslava, Rjasenskij, Sergejev, Buravčikov, Ožihanov,Pronin - Širokov, Zubov, Paršin - Barbašev, Jašin, Persson - Kugryšev, Baďukov, Kuljomin - Prohorkin, Bučaev, Andronov.
    Dinamo Riga: Holt (Jučers) - Galvinš, K. Redlihs, Ozolinš, J. Redlihs, Rekis, Sotnieks, Lavinš, Štals - Karsums, Sprukts, M. Redlihs - Niživijs, Nieminen, Lundmark - Šindel, Cipulis, Podzinš - Upitis, Meija, Lucenius.

    Rozhodčí: Bulanov, Kubuš - Morozov, Putilin
    bahis siteleri