Písek – Havlíčkův Brod 2:10 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 5:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
HCM Warriors Brno
Pátek 25.11.2011, 20:00Liga juniorů
Partner:
     
    47:04
    Vsetín vstřelil branku!
    … A ihned byl faulován. Z přesilovky ovšem nic nebude. V pokračující akci totiž vypálil od modré Stanislav Báchor a MARTIN KUBO těsně před brankářem sklepl puk šikovně mezi jeho betony. Asistence: Stanislav Báchor.
     
    41:12
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Hosté vlétli do třetí třetinyy jako velká voda a po několika střeleckým pokusech se nakonec přeci jen dočkali kýžené branky. JOSEF KŘEN to byl, kdo dokázal prostřelit vsetínskou brankářskou jedničku. Bez asistence.
     
    26:35
    Vsetín vstřelil branku!
    Po vhazování se puk zastavil přímo před DAVIDEM KLIMKEM, který na nic nečekal a dělovkou z mezikruží trefil levý horní růžek hostující klece. Asistence: Dominik Tobola.
     
    21:41
    Vsetín vstřelil branku!
    Přesně ve chvíli, kdy se brusle vyloučeného hostujícího hráče dotkly ledu, skórují Valaši potřetí. Střelu Davida Vítka vyrazil Guštafík před sebe a tísněný JOSEF DANĚK dokázal dopíchnout puk pod gólmanem do sítě. Asistence: David Vítek, Martin Kubo.
     
    15:56
    Vsetín vstřelil branku!
    Valaši skórují ve vlastním oslabení. Valaši si svou dravostí vynutili hotující faul, v ponechané výhodě ale Vítek, Kubo a Báchor zcela rozebrali hostující defenzívu a dojíždějící JOSEF DANĚK pohotově dorážel do poloodkryté branky. Asistence: Martin Kubo, Stanislav Báchor.
     
    9:20
    Vsetín vstřelil branku!
    Střelu Josefa Daňka ale našel v rohu za hostující klecí DAVID VÍTEK, drze se s ním protáhl až před gólmana, kterého i položil a poté s klidem mazáka zavěsil puk do odryté poloviny branky. Asistence: Josef Daněk.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 10. Vítek (Daněk), 16. Daněk (Kubo, Báchor), 22. Daněk (Vítek, Kubo), 27. Klimek (Tobola), 48. Kubo (Báchor) - 42. Křen


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Michálek) – Studený, Valentík, Zbranek, Báchor, Žabčík, Hradil – Klimek, Daněk, Štrbík, Tobola, Kubo, Medveděv, Vítek, Šimon, Kývala, Horák.
    HCM Warriors Brno: Guštafík (Bartošek) – Pospíšil, Krytinář, Sedláček S., Lainka, Odehnal, Krunka, Sedláček T., Březa, Křen, Beránek, Zavadil, Hakl, Král, Čtvrtníček, Novotný, Kohoutek, Pokus.
    bahis siteleri