Liberec – Letňany 2:6 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:6 (0:2, 1:3, 1:1)
HC Letci Letňany
Pátek 25.11.2011, 17:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Tak ani třetí třetina neochudila diváky o góly, i když to tak velmi dlouho vypadalo. Závěrečná perioda nabídla možná nejhezčí hokej celého zápasu, když hráči i přes celkem jasný stav přidali na nasazení a několik tvrdších, ale čistých, zákroků na straně domácích vyburcovalo oba týmy k dohrávání každého souboje. Branky tedy přišly až v samotném závěru, kdy nejprve skóroval Belovič a pět vteřin před koncem Kaplan. Letňany si tak domů vezou tři body za výhru 6:2. (19:12:03)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Letňany právě vstřelily branku!

    A ještě není všem brankám konec. Ke kotouči se na spodku pravého kruhu dostal hostující kapitán DAVID KAPLAN a k asistenci u druhé branky Letňan přidal také branku, kterou orazítkoval výhru Letňan. Asistence: Daniel Arnošt.
     
    59:26
    Liberec právě vstřelil branku!

    V samém závěru se domácím ještě daří skórovat. Dominik Návrat zachytil na modré čáře vyhození letňanského beka a vyslal tvrdou střelu na Švihálka. Ten pouze vyrazil a MATÚŠ BELOVIČ bez problémů zametl kotouč do branky. Asistence: Dominik Návrat.
     
    58:30
    Ze třetí třetiny zbývá minuta a třicet vteřin a hraje se v obraném pásmu Liberce.
     
    57:48
    Dvě vteřiny před koncem přesilové hry se do slibné pozice dostal Brejcha. Z pravého kruhu ale mířil pouze do Krejčího náručí.
     
    56:44
    Celou první minutu strávili domácí pod tlakem a až nyní vyhazuje Klíma.
     
    55:49
    S blížícím se závěrem dostávají hosté příležitost početní výhody. Na trestnou lavici putuje Jan Slavík.
     
    54:04
    Kalfiřt si teď při přechodu modré čáry překážel se Škodou a tato situace končí ofsajdem.
     
    53:20
    Ten se následně snaží dostat do útoku, ovšem rozehrávka končí icingem..
     
    53:02
    Letňanští dobře napadají a drží domácí v jejich pásmu. Teď se jim navíc podařilo zašlápnout kotouč u hrazení a vhazuje se tak v pásmu Liberce.
     
    51:49
    Střelu Zachy tečoval mimo Žďárský a následně vyrazili do kontru hosté. Situaci ale dobruslil právě Zacha a pomohl Erlebachovi pokrýt unikajícího soupeře.
     
    49:26
    Langhammer si nepovšiml zvednuté ruky čárového rozhodčího a vyrazil napadat. To bylo pochopitelně posouzeno jako ofsajd, navíc úmyslný.
     
    47:49
    Pohlednou individuální akci předvedl domácí Zacha, jenž se po pravém mantinelu prosmýkl až před Švihálka. Ten ale jeho střelu vyrazil betonem.
     
    47:12
    Utkání se teď velmi přiostřilo a ani hosté nechtějí v oblasti tvrdé hry zaostávat. Brejcha to však přehnal a putuje na trestnou lavici za faul kolenem.
     
    45:53
    Návrat znovu ukázal svou tvrdou hru. Tentokrát si pro hti dojel až na útočnou modrou, kde si počíhal na Uhlíře a zastavil ho tvrdým stromem. Uhlíř se dlouho nezvedal a na střídačku mu musel
    i dopomoci spoluhráči.
     
    45:00
    Na druhé straně dobrusloval kotouč Belovič, ovšem k puku se dostal až v ostrém úhlu a Švihálek neměl s pokrytím problém.
     
    44:40
    Krejčík si nyní připsal těžký zákrok při střele Brejchy, kterou vyrážel špičkou ramene.
     
    43:09
    Kaplan se dostával do další šance. Nejdříve si obhodil Erlebacha, když ale stejnou fintu zkusil na Návrata, tvrdě narazil a odjel střídat. Kdyby ale prošel byl by sám před Krejčím.

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 34. Hrníčko (Langhammer), 60. Belovič (Návrat) - 13. Brejcha (Švábík), 17. Litera (Kaplan), 24. Chvátal (Brejcha), 28. Brejcha (Karabáček), 30. Litera, 60. Kaplan (Arnošt)


    Bílí Tygři Liberec: Sobotka (30. Krejčí) - Návrat, Erlebach, Mrázek, Kalfiřt, Hrníčko, Belovič, Slavík, Klíma, Beránek, Zedek, Havlas, Škoda, Kupčík, Langhammer, Žďárský, Račický, Pyrochta, Suska, Ordoš, Zacha.
    HC Letci Letňany: Švihálek (Horák) - Brejcha, Šír, Hes, Uhlíř, Nebeský, Janda, Štosek, Švábík, Ječný, Rulf, Kaplan, Chvátal, Karabáček, Jenček, Arnošt, Homolka, Vacek, Litera.

    Rozhodčí: Třasák - Ledinský, Hanzlík.
    bahis siteleri