Neapol – Lecce 4:2 (kon.) | Inter – Udinese 0:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
4:2 (3:0)
US Lecce
Sobota 03.12.2011, 20:45 • San Paolo • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    93
    Lecce právě vstřelilo branku!
    Tak hosté přece jen dávají ještě gól! Po rohovém kopu poslal míč do branky DANIELE CORVIA, který hlavou zužitkoval rohový kop zahrávaný Andreou Bertolaccim! Souhra dvou střídajících hráčů tak koriguje stav zápasu na zřejmě konečných 2:4 z pohledu Lecce!
     
    83
    Lavezzi v další tutovce, znovu proběhl sám skrze obranu hostů a Benassi se sice natahoval, ale míč šel nad i bez jeho přispění.
     
    82
    Neapol právě vstřelila branku!
    A je vymalováno! EDINSON CAVANI pohodlně placírkou doklepl do branky nádhernou křižnou přihrávku, to by dal i v trepkách! A kdo že to tak krásně nahrával před prázdnou branku? Ano, ano, Ezequiel Lavezzi! Pro Cavaniho druhý gól v zápase, znovu po luxusní přihrávce.
     
    81
    Cavani (NEA) se po zákroku Ferrario válí na trávníku a hostující hráč vidí ještě žlutou kartu za faul na půlce hřiště.
     
    79
    Hamšík pálil z dvaceti metrů a Benassi musel vystřihnout jistý zákrok proti štiplavé bombě slovenské hvězdy.
     
    78
    Hamšík přiťukl Lavezzimu a ten zleva znovu narukoval až do vápna, seběhl si ke značce pokutového kopu a pak pravačkou přestřelil!
     
    75
    Střídají domácí, odchází z trávníku Ignacio Fideleff, nahrazuje jej na hřišti jiný obránce, Gianluca Grava.
     
    74
    A Bertolacci vymyslel! Mezi třemi prošel a dstal míč ke Corviovi, který se poroučel po souboji s Dossenou a nevím, nevím, kdyby sudí Romeo pískl pokutový kop, tak se nemohou nyní domácí moc divit!
     
    71
    Pasquato, který byl v první půli nejnebezpečnějším hráčem hostů, odchází střídat, nahradí jej na trávníku čerstvý forvard, Andrea Bertolacci, který nosí na zádech číslo 91.
     
    66
    Hamšík jde na hřišti a nahradí Gökhana Inlera, který toho dnes moc na hřišti nepředvedl.
     
    62
    Pane jo, Luis Muriel (LCC) mohl dát zápasu zcela nový náboj, ve výborné pozici ale minul domácí branku, kterou střeží De Sanctis! A teď si drbe hlavu, kterou právě poslal míč na neapolskou svatyni.
     
    60
    Panděv dnes na hřišti skončil, teď si může odejít spočinout na střídačku a dát si na střídačce například v Makedonii velmi oblíbené "gravce na tavce", neboli fazole na sladko. Gól dnes sice nedal, ale odehrál výborné utkání. Teď je na hřišti místo něj Walter Gargano a uvidíme, co nám tento borec s uruguayským občanstvím předvede.
     
    53
    Lecce právě vstřelilo branku!
    Ale jo, nakonec i vymysleli. I když to byla práce spíš skvělé individuální práce LUISE MURIELA, který prošel skrze obranu, hlavně pak přes Fernandéze a skrze vybíhajícího De Sanctise zakončil obdobně jako v první půli Cavani na druhé straně! Tak se hosté dočkali.
     
    51
    A Lavezzi protáhl Benassiho krásnou střelou, která skončila jen těsně mimo! Benassi na míč sice nedosáhl, ale tentokrát to nebylo potřeba.
     
    50
    A během krátké chvíle další faul na Lavezziho, provinil se Rodney Strasser a tentokrát se to již neobejde bez karty, kterou kmenový hráč AC Milán a reprezentant Sierry Leone vidí z rukou Romea.
     
    46
    A tak dvě střídání hostů, odešel i Carlos Grossmüller, prakticky neviditelný v první půli, nahradil jej Christian Obodo, nigerijský záložník hostující v Lecce z Udinese.
     
    46
    V poločase došlo k jednomu střídání. A to na straně hostů, Andrea Esposito byl nahrazen Danelem Corviou, tedy útočník za obránce.
     
    43
    To je fotbal jak z počítačových her! Nádherná akce na druhé straně a prakticky do prázdné branky mířil Pasquato, jenže italský forvard hostující v Lecce z Juventusu si musí rvát vlasy až u samých kotníků, protože po zemi posílal míč k tyčce, aniž by snad tušil, že tam skluzem fantasticky zasáhne Ignacio Fideleff! Kdyby to aspoň trochu zvedl...
     
    41
    Neapol právě vstřelila branku!
    A je to tu! BLERIM DŽEMAILI, o kterém jsem se tu již dnes rozepsal, napřáhl na hranici šestnáctky a laxně odkopnutý míč Tomovičem z voleje napálil k pravé tyči Benassiho branky!
     
    41
    Maggio zaběhl za obranu, sice to vypadalo na ofsajd, ale nebyl! A Benassi na poslední chvíli zachraňoval Lecce, to už by hosté byli zralí opravdu na ručník. Tady je jen otázka času, kdy hosté budou znovu inkasovat.
     
    39
    ...a sami si komplikují situaci! Benassi si s Tomovičem málem dali vlastní gól, opravdu nevím, o čem tam teď diskutovali! Možná italský brankář nerozuměl slovinskému obránci, ale Tomovič již působil v Janově (odkud je na hostování v Lecce), a tak by snad mohl rozumět základům italštiny...
     
    37
    Panděv prohnal Maggia, který vrátil z brankové čáry míč před branku, před Levazzim ale zasáhl hostující brankář Benassi!
     
    36
    Na Levazziho (NEA) si měli hosté pořídit zbrojní povolení, protože ten na levém křídle řádí jak utržený, další krásný centr, tentokrát směrem na Dossenu, ten nedoskočil.
     
    33
    Neapol právě vstřelila branku!
    Krásná ulička, takzvaně česká, Cavani dostal luxusní balon, naprosto luxusní a EDINSON CAVANI, uruguayský kanonýr Neapole, chladnokrevně přes vyběhnutého Benassiho zvyšuje na 2:0! Nic Benassimu nepomohl ani dobrý zákrok, stejně se míč dokutálel do branky. Autor té nádherné přihrávky byl Goran Panděv, který má na brance lví podíl!
     
    31
    Cavani a další vzrůšo před Benassim! Tak Panděv signalizoval už míč v brance, on totiž Benassi vyrážel balon po Levazziho rohu z brankové čáry!
     
    30
    Další obrovská šance domácích, Panděv dvakrát střílel snad ze tří metrů, ale hosté vystavěli na brankové čáře neprůstřelný val! Makedonec v dresu Neapole ještě signalizuje nějaký nedovolený počin hostů, ale nic se nepíská, hra pokračuje!
     
    30
    Lavezziho (NEA) prudká přihrávka mířila na nabíhajícího Panděva, obrana hostů na poslední chvíli odvrací na roh!
     
    26
    Neapol právě vstřelila branku!
    Z ostrého úhlu se vtlačil do vápna EZEQUIEL LAVEZZI a domácí kapitán neměl komu, tak napral míč na přední tyč ve chvíli, kdy již Massimiliano Benassi padal poměrně nepochopitelně směrem na tu zadní a hostující brankář stačil již jen dlaní srazit balon za tyč! Domácí se ujímají z nenápadné akce vedení!
     
    19
    Oddo (LCC) nejprve výbornou defenzivní hrou připravil domácí tým o míč, aby vzápětí namazal a Cavani (NEA) z velkého úhlu těsně minul. Otázkou zůstane, nejspíš navždy nezodpovězenou, za neměl raději Cavani centrovat do vápna na sbíhající spoluhráče.
     
    18
    Dosenna (NEA) pálil na zadní tyč, kam se poroučel i hostující brankář Benassi, jenže ránu v půli trajektorie tečoval Lavezzi a balon tak rázem změnil zcela směr a jen těsně minul přední tyč! Benassi by byl absolutně bezmocný, pro hosty tohle zajímavé a chytré Lavezziho zakončení neskončilo pohromou.
     
    15
    A velmi zajímavý signál, kdy hráči sbíhající na první tyč přenechali balon na značku pokutového kopu mířícímu kolumbijskému forvardovi Luisi Murielovi! Jeho rána ale mířila vysoko nad, leč tato zajímavě zahraná standardka domácí defenzivě dokonale zamotala hlavu!
     
    13
    Fideleff (NEA) zastavil unikajícího Pasquata (LCC), jasný signál, že to budou hosté zkoušet na brejky. A je z toho první žlutá karta utkání pro argentinského zadáka Ignacia Fideleffa.
     
    8
    Kapitán domácích Lavezzi rozehrál krátký roh na Dosennu, ten pak přesunul míč do středu a nepříjemný centr padající prudce do šestnáctky těsně přeletěl hned trio dotírajících neapolských hráčů lačnících po gólu.

    Jaroslav Svoboda

    Branky: 26. Lavezzi, 33. Cavani, 41. Džemaili, 82. Cavani - 53. Muriel, 93. Corvia

    Karty:   13. Fideleff (NEA) - 50. Strasser (LCC), 81. Ferrario (LCC)


    SSC Neapol: De Sanctis - Fideleff, Aronica, Fenandéz - Dossena, Inler, Džemaili, Maggio - Panděv, Cavani, Lavezzi.
    US Lecce: Benassi - Mesbah, Esposito (46. Corvia), Tomovič, Ferrario, Oddo - Pasquato, Strasser, Grossmüller (46. Obodo), Cuadrado - Muriel.

    Rozhodčí: Romeo
    bahis siteleri