Neapol – Lecce 4:2 (kon.) | Inter – Udinese 0:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
4:2 (3:0)
US Lecce
Sobota 03.12.2011, 20:45 • San Paolo • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    D
    Dobrý večer, fanoušci kopané, té italské zvlášť. Vítám vás u sledování online přenosu z utkání nejvyšší italské fotbalové soutěže, kde se v Neapoli, na trávníku stadionu San Paolo, utká domácí SSC s US Lecce. Přenosem vás bude provázet Jaroslav Svoboda.
     
    Domácí SSC Neapol je po dosavadním průběhu ligy na šestém místě s bodovým ziskem 17 bodů (4 výhry, 5 remíz a 3 prohry, skóre 17:11). Hosté z Lecce jsou poslední, s pouhými osmi body za dvě vítězství, stejný počet remíz a plných osm proher. Skóre pak činí poměr 9:19.
     
    Neapol na domácí hřišti vyhrála ze šesti zápasů jen dvakrát, pravda na druhou stranu jen jednou prohrála. Dnes by ale měla rozhodně být favoritem duelu. Proti ní hraje snad jen ten fakt, že Lecce získalo venku ze svých osmi bodů plných sedm. Zápas rozhodně zajímavý.
     
    Neapol vstupuje do zápasu s bilancí tří remíz v řadě (doma Juventus 3:3, v Bergamu s Atalantou 1:1 a doma s Laziem 0:0). Naopak Lecce má na svém kontě dvě porážky v řadě. S Catanií 0:1 (se stejným soupeřem pak před aktuální třízápasovou sérií remíz mimochodem prohrála i Neapol, také o gól - 1:2) a na hřišti AS Řím 1:2.
     
    Ve všech větších sázkových kancelářích se kurz na domácí pohybuje v rozmezí 1,35 - 1,40. Na vítězství hostů nejde pod 7,20. Ovšem pravdou je, že většina sázkových kanceláří má trend kurz na Lecce snižovat, takže lidé nejspíš hostujícímu týmu věří.
     
    My zatím netrpělivě čekáme na soupisky obou mužstev.
     
    V Neapoli samozřejmě panuje bouřlivá atmosféra a jestli dobře vidím, v základní sestavě domácích chybí Marek Hamšík.
     
    Domácí obléknou azurové dresy, od toho také přezdívka klubu "The Blues", neboli "Modří". Hosté v černých sadách.
     
    Úvodní sestavy:

    SSC Neapol: De Sanctis - Fideleff, Aronica, Fenandéz - Dossena, Inler, Džemaili, Maggio - Panděv, Cavani, Lavezzi.

    US Lecce: Benassi - Mesbah, Esposito, Tomovič, Ferrario, Oddo - Pasquato, Strasser, Grossmüller, Cuadrado - Muriel.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    A utkání nám právě začalo a domácí po výkopu ihned v útoku. Čeká je asi perné dobývání branky Lecce, hosté totiž vyskládali sestavu v rozestavění 5-4-1.
     
    2
    Útočný faul Dosseny (NEA) na Cuadruada (LCC).
     
    4
    Cuadrado (LCC) se snaží rozehrát útočnou akci hostů.
     
    4
    Panděv (NEA) faulovaný Ferrariem (LCC).
     
    6
    Zatím spíše vzájemné oťukávání obou mužstev.
     
    6
    Hosté i přes své defenzivní rozestavění zkouší útočit a první šance, Cristian Pasquato na přední tyči patičkou zkoušel překvapit Di Sanctise, ale zamířil vedle.
     
    7
    Tak nakonec to bylo s blokem, takže rohový kop, sudí Romeo klidní situaci v šestnáctce. Pravda s tímto jménem by se hlavní rozhodčí hodil spíše do Verony, ale dnes ho máme možnost vidět v Neapoli, v městě pod Vesuvem.
     
    8
    Kapitán domácích Lavezzi rozehrál krátký roh na Dosennu, ten pak přesunul míč do středu a nepříjemný centr padající prudce do šestnáctky těsně přeletěl hned trio dotírajících neapolských hráčů lačnících po gólu.
     
    9
    Brankář Benassi (LCC) odvrací před napadajícími hráči domácího mužstva.
     
    10
    Cuadrado (LCC) si udělal kličku do šestnáctky, dokonce i balon protáhl do vápna, ale pak udělal něco, za co být trenérem bych s prominutím kopal útočníky do zadnice - spadl jak pytel brambor a dožadoval se odpískání faulu. No, kolumbijský záložník hostující v Lecce z Udinese samozřejmě nic nevyžebral.
     
    12
    Házenkářský zámek v podání Neapole, míč putuje kolem šestnáctky jak na oběžné dráze, kterou hostující zadáci narušují a jednoduše odkopávají bez rozpaků balon až na půlku Neapole. Proč něco vymýšlet.
     
    13
    Fideleff (NEA) zastavil unikajícího Pasquata (LCC), jasný signál, že to budou hosté zkoušet na brejky. A je z toho první žlutá karta utkání pro argentinského zadáka Ignacia Fideleffa.
     
    14
    Zajímavý centr z volného kopu až na zadní tyč, kam sbíhal Andrea Esposito, ale jeho snaha dostat balon před De Sanctise byla neúspěšná.
     
    15
    Juan Cuadrado (LCC) je prozatím hodně vidět a další jeho střelecký pokus, ač z větší vzdáleností, končí rohovým kopem pro hosty.
     
    15
    A velmi zajímavý signál, kdy hráči sbíhající na první tyč přenechali balon na značku pokutového kopu mířícímu kolumbijskému forvardovi Luisi Murielovi! Jeho rána ale mířila vysoko nad, leč tato zajímavě zahraná standardka domácí defenzivě dokonale zamotala hlavu!
     
    16
    Tak při pohledu na sestavu 5-4-1 bych čekal spíše destruktivní pojetí hry ze strany hostů, ale pravdou je, že Cuadrado a Pasquato nepůsobí tak zcela jen na kraji zálohy, ale spíš v pozici pravého a levého křídla, odkud oba rychlonozí fotbalisté tahají nepříjemně pro domácí míč na centry.
     
    18
    Dosenna (NEA) pálil na zadní tyč, kam se poroučel i hostující brankář Benassi, jenže ránu v půli trajektorie tečoval Lavezzi a balon tak rázem změnil zcela směr a jen těsně minul přední tyč! Benassi by byl absolutně bezmocný, pro hosty tohle zajímavé a chytré Lavezziho zakončení neskončilo pohromou.
     
    19
    Oddo (LCC) nejprve výbornou defenzivní hrou připravil domácí tým o míč, aby vzápětí namazal a Cavani (NEA) z velkého úhlu těsně minul. Otázkou zůstane, nejspíš navždy nezodpovězenou, za neměl raději Cavani centrovat do vápna na sbíhající spoluhráče.
     
    20
    Muriel (LCC) pelášil za míčem, dostal by se do úniku na De Sanctise, nebýt svého ofsajdového postavení.
     
    21
    Domácí u míče, leč musí rozehrávat svou útočnou akci z vlastní půle.
     
    22
    Navíc albánský rodák (se švýcarským pasem) Blerim Džemaili (albánský Blerim Xhemaili) laxně nahrál přesně na nohu soupeřům, Neapol musela zvýšit pohyb a zamezila tak možnému brejku ze strany Lecce. Mimochodem Džemaili je švýcarský fotbalista s albánskými kořeny narozený v jugoslávském Tetovu. A pak se v tom vyznejte.
     
    24
    Tomovič dobře zapracoval v defenzívě a sebral Dossenovu přihrávku mířící do prostoru za obranu Lecce.
     
    24
    Oddo (LCC) sebral míč Dossenovi z kopačky, nejspíš po právu pak signalizoval, že to má být míč pro Lecce, ale píská se roh pro Neapol a práce pro Lavezziho.
     
    24
    A domácí znovu rozehráli standardku nakrátko a snažili se protlačit míč do vápna, tam bylo ale husto jak na sociálce v den dávek... To se potom těžko vymýšlí nějaká finální přihrávka.
     
    26
    Neapol právě vstřelila branku!
    Z ostrého úhlu se vtlačil do vápna EZEQUIEL LAVEZZI a domácí kapitán neměl komu, tak napral míč na přední tyč ve chvíli, kdy již Massimiliano Benassi padal poměrně nepochopitelně směrem na tu zadní a hostující brankář stačil již jen dlaní srazit balon za tyč! Domácí se ujímají z nenápadné akce vedení!
     
    27
    V Neapoli neustále prudce prší, na trávníku a hlavně jeho kvalitě to zatím není moc znát. Jestli jsem v úvodu avizoval, že San Paolo Stadio je naplněné fanoušky, tak ne zcela, najde se tu dosti prázdných míst.
     
    28
    Dossena (NEA) s Lavezzim snažili narážečkou vymyslet další gólovku, ale tentokrát se Dossenova zpětná přihrávka nesetkala s pochopením spoluhráčů a hosté odvrací.
     
    30
    Lavezziho (NEA) prudká přihrávka mířila na nabíhajícího Panděva, obrana hostů na poslední chvíli odvrací na roh!
     
    30
    Další obrovská šance domácích, Panděv dvakrát střílel snad ze tří metrů, ale hosté vystavěli na brankové čáře neprůstřelný val! Makedonec v dresu Neapole ještě signalizuje nějaký nedovolený počin hostů, ale nic se nepíská, hra pokračuje!
     
    31
    Cavani a další vzrůšo před Benassim! Tak Panděv signalizoval už míč v brance, on totiž Benassi vyrážel balon po Levazziho rohu z brankové čáry!
     
    32
    A na druhé straně pálí dalekonosnou ránu Strasser, nebyla to rozhodně špatná střela, razanci měla, přesnost ji přece jen trochu chyběla a míč tak končí za brankou.
     
    33
    Neapol právě vstřelila branku!
    Krásná ulička, takzvaně česká, Cavani dostal luxusní balon, naprosto luxusní a EDINSON CAVANI, uruguayský kanonýr Neapole, chladnokrevně přes vyběhnutého Benassiho zvyšuje na 2:0! Nic Benassimu nepomohl ani dobrý zákrok, stejně se míč dokutálel do branky. Autor té nádherné přihrávky byl Goran Panděv, který má na brance lví podíl!
     
    35
    Muriel (LCC) si počínal ve svém útočném počínání nedovoleně a míč pro Neapol.
     
    36
    Na Levazziho (NEA) si měli hosté pořídit zbrojní povolení, protože ten na levém křídle řádí jak utržený, další krásný centr, tentokrát směrem na Dossenu, ten nedoskočil.
     
    37
    Panděv prohnal Maggia, který vrátil z brankové čáry míč před branku, před Levazzim ale zasáhl hostující brankář Benassi!
     
    37
    Když koukám na Lavezziho, tak si domácí fanoušci musí vzpomenout na dobu, kdy zde řádil pod Vesuvem božský Diego!
     
    38
    Panděv (NEA) se omlouvá spoluhráčům, kteří se mu ve třech hnali po křídlech pro přihrávku, Panděv ale napřáhl a Makedonec namířil přesně do míst, kde stál Benassi.
     
    38
    No hosté jsou zcela mimo dění, prakticky neví, která bije...
     
    39
    ...a sami si komplikují situaci! Benassi si s Tomovičem málem dali vlastní gól, opravdu nevím, o čem tam teď diskutovali! Možná italský brankář nerozuměl slovinskému obránci, ale Tomovič již působil v Janově (odkud je na hostování v Lecce), a tak by snad mohl rozumět základům italštiny...
     
    41
    Maggio zaběhl za obranu, sice to vypadalo na ofsajd, ale nebyl! A Benassi na poslední chvíli zachraňoval Lecce, to už by hosté byli zralí opravdu na ručník. Tady je jen otázka času, kdy hosté budou znovu inkasovat.
     
    41
    Neapol právě vstřelila branku!
    A je to tu! BLERIM DŽEMAILI, o kterém jsem se tu již dnes rozepsal, napřáhl na hranici šestnáctky a laxně odkopnutý míč Tomovičem z voleje napálil k pravé tyči Benassiho branky!
     
    43
    To je fotbal jak z počítačových her! Nádherná akce na druhé straně a prakticky do prázdné branky mířil Pasquato, jenže italský forvard hostující v Lecce z Juventusu si musí rvát vlasy až u samých kotníků, protože po zemi posílal míč k tyčce, aniž by snad tušil, že tam skluzem fantasticky zasáhne Ignacio Fideleff! Kdyby to aspoň trochu zvedl...
     
    45
    V posledních minutách jsou hosté aktivnějším týmem a znovu v šanci Pasquato, jenže z levého křídla pálil tak přesně, že by Neapol musela mít branku na postranní čáře, aby ji italský útočník z Lecce ohrozil.
     
    45
    Lavezzi s Džemailim dali zdarma hodinu sprintu Oddovi, který musel hodně pelášit za míčem, aby jej stačil odehrát aspoň k vlastnímu brankáři.
     
    První poločas skončil.
     
    Mučení neviňátek, tak připomínal první poločas tady v Neapoli souboj místního SSC s Lecce! Domácí vedou naprosto po zásluze 3:0 po gólech Lavezziho, Cavanhi a Džemailiho. Hlavně Ezequiel Lavezzi si jasně říká o titul nejlepšího hráče zápasu, protože co ten na hřišti vyvádí, to je radost pohledět! Střely na branku 7:2, celkem 9:6, ale hlavně skóre 3:0. Mám ten dojem, že v Neapoli dnes fanouškům domácích "Azzurri" (často také nazývaní "Partenopei", o tom snad později) hustý déšť vůbec nevadí! Letmý pohled na tribuny? Veselá nálada skrz na skrz.
     
    Ony oba dnešní soupeři mají vůbec spoustu přezdívek. Neapol má tu nejslavnější "Azzurri", tedy "Modří", což se odvíjí od klubových barev. Málokdo ale zná přezdívky jako Partenopei, což pochází z řecké mytologie, kde sirény "Parthenópē" zkoušely Odysea zlákat z cesty na Capri. Další z přezdívek pak je "The Little Donkeys" (v originále "I ciucciarelli"), což by našincům moc mile asi neznělo - "Oslíci".
     
    Oba týmy vbíhají na hřiště, tak ještě abych neošidil hosty, ti se těší přezdívce "Giallorossi" (Žlutorudí), a nebo také "Lupi", neboli "Vlci".
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Druhý poločas začal, tak s chutí do něj. Domácí i přesto, že výkop mělo Lecce, ihned získávají míč.
     
    46
    První vzrušení ale od hostů, když Muriel (LCC) padá v šestnáctce po souboji s Maggiem, ale nic se nepíská, pokračuje se ve hře.
     
    46
    V poločase došlo k jednomu střídání. A to na straně hostů, Andrea Esposito byl nahrazen Danelem Corviou, tedy útočník za obránce.
     
    46
    A tak dvě střídání hostů, odešel i Carlos Grossmüller, prakticky neviditelný v první půli, nahradil jej Christian Obodo, nigerijský záložník hostující v Lecce z Udinese.
     
    49
    Domácí neměli důvod ke střídání, hlavně třeba Lavezziho, který si to opět hnal obranou hostů, aby jej nakonec "Vlci" zastavili jen za cenu faulu.
     
    50
    A během krátké chvíle další faul na Lavezziho, provinil se Rodney Strasser a tentokrát se to již neobejde bez karty, kterou kmenový hráč AC Milán a reprezentant Sierry Leone vidí z rukou Romea.
     
    51
    A Lavezzi protáhl Benassiho krásnou střelou, která skončila jen těsně mimo! Benassi na míč sice nedosáhl, ale tentokrát to nebylo potřeba.
     
    52
    Maggio (NEA) vybojoval roh pro domácí tým.
     
    52
    A znovu nepříjemný centr do vápna a hosté se štěstím odvracejí!
     
    53
    Nový muž na hřišti Obodo (LCC) zatáhl po pravé straně, poslal centr do vápna, ale tam byl příliš osamocený Muriel, který snad neměl ani nárok jakkoliv se k míči dostat. No s jedním forvardem toho hosté asi moc nevymyslí.
     
    53
    Lecce právě vstřelilo branku!
    Ale jo, nakonec i vymysleli. I když to byla práce spíš skvělé individuální práce LUISE MURIELA, který prošel skrze obranu, hlavně pak přes Fernandéze a skrze vybíhajícího De Sanctise zakončil obdobně jako v první půli Cavani na druhé straně! Tak se hosté dočkali.
     
    56
    Dobrou minutu se teď hráči domácích dohadovali s hosty, že se má vhazovat, ti se zase dohadovali s rozhodčím, co se má vlastně dělat, nakonec sudí dává za pravdu Neapolským a vhazují hosté.
     
    56
    Abych neukřivdil Mesbahovi (LCC), on byl tím hráčem, kdo svižným pasem vyzval Muriela k dobré individuální akci v šestnáctce, čehož kolumbijský forvard využil ke vstřelení branky. Takže alžírsko-kolumbijská spolupráce slavila úspěch.
     
    58
    Levazzi je opravdu postrach hostů, krásně poslal ze strany z přímého volného kopu do šestnáctky míč, Fideleff jej ale podběhl a hosté tak odolali domácímu výpadu.
     
    58
    Na konci 58. minuty posílají jeden centr do vápna i hosté, ale ten byl podstatně méně nebezpečný než ten předchozí Levazziův na druhé straně. Upřímně řečeno, nebyl nebezpečný vůbec.
     
    60
    Panděv dnes na hřišti skončil, teď si může odejít spočinout na střídačku a dát si na střídačce například v Makedonii velmi oblíbené "gravce na tavce", neboli fazole na sladko. Gól dnes sice nedal, ale odehrál výborné utkání. Teď je na hřišti místo něj Walter Gargano a uvidíme, co nám tento borec s uruguayským občanstvím předvede.
     
    62
    Pane jo, Luis Muriel (LCC) mohl dát zápasu zcela nový náboj, ve výborné pozici ale minul domácí branku, kterou střeží De Sanctis! A teď si drbe hlavu, kterou právě poslal míč na neapolskou svatyni.
     
    63
    Pohledná klička v podání domácího Dosseny končí faulem hostů, vzrušení ale asi nečekejte, přímý volný kop se bude rozehrávat v blízkosti půlící čáry.
     
    65
    Hosté přestali hrát zanďoura a jsou najednou nebezpeční. A nebo domácí polevili? Ať tak či tak, na střídačce se do dresu navlékl Slovák Marek Hamšík.
     
    66
    A domácí asi budou potřebovat nový impuls, protože se obraz hry začíná nikoliv pozvolna, ale docela rychle měnit.
     
    66
    Hamšík jde na hřišti a nahradí Gökhana Inlera, který toho dnes moc na hřišti nepředvedl.
     
    67
    Tak uvidíme, co nám bánskobystrický rodák předvede. Cuadrado se tlačil přes Dossenu, ten jej připravil o míč a pouze odkop od branky Neapole, i když se Cuadrado dožaduje - rohu nebo faulu, vyberte si, co je vám milejší. Tak či tak si nic nevyžádal.
     
    68
    Benassi (LCC) teď vzdal holt René Hugiutovi, někdejšímu trochu šílenému kolumbijskému brankáři. Benassi nasadil na hranici své šestnáctky kličku neúnavnému Levazzimu a i když to v sále zahučelo, nakonec uspěl.
     
    69
    Cavani pálí na branku Lecce, ale nepřesně.
     
    69
    Stejně "přesnou" mušku má na druhé straně i kolumbijský střelec jediné dosavadní dnešní branky Lecce, Luis Muriel.
     
    70
    Dvacet minut do naplnění normální hrací doby a i když se hostům podařilo korigovat hned v úvodu druhého poločasu, zdá se, že dramatu se tu dnes již nedočkáme.
     
    71
    Lavezzi naháněl tentokrát míč stejně marně jako vlk zajíce v populárním sovětském seriálu "Nu pogodi".
     
    71
    Pasquato, který byl v první půli nejnebezpečnějším hráčem hostů, odchází střídat, nahradí jej na trávníku čerstvý forvard, Andrea Bertolacci, který nosí na zádech číslo 91.
     
    72
    Lavezzi znovu zahrozil, ale Lecce jeho pokus odvrátilo.
     
    72
    A opět snaha o bleskový úder na druhé straně, De Sanctis (NEA) si však pohodlně pohlídal snahu Muriela a schoval míč do náruče.
     
    74
    Domácí v jedenácti na vlastní půlce vyčkávají, co vymyslí hosté.
     
    74
    A Bertolacci vymyslel! Mezi třemi prošel a dstal míč ke Corviovi, který se poroučel po souboji s Dossenou a nevím, nevím, kdyby sudí Romeo pískl pokutový kop, tak se nemohou nyní domácí moc divit!
     
    75
    Střídají domácí, odchází z trávníku Ignacio Fideleff, nahrazuje jej na hřišti jiný obránce, Gianluca Grava.
     
    76
    Bertolacci oživil hru hostů a teď jej zastavil Aronica, sám Bertolacci však má možnost rozehrát rohový kop.
     
    77
    A po zákroku Maggia si vše zopakuje.
     
    77
    De Sanctis (NEA) boxuje další Bertolacciho centr od rohového praporku do bezpečí.
     
    77
    Čas se hostům krátí a domácí navíc budou moci stále častěji zkoušet štěstí v brejku.
     
    77
    Dossenův centr v závěru první půle mířil na Cavaniho, ten ale v rozhodující chvíli podklouzl a míč tak sbírá Lecce.
     
    78
    Hamšík přiťukl Lavezzimu a ten zleva znovu narukoval až do vápna, seběhl si ke značce pokutového kopu a pak pravačkou přestřelil!
     
    79
    Hamšík pálil z dvaceti metrů a Benassi musel vystřihnout jistý zákrok proti štiplavé bombě slovenské hvězdy.
     
    80
    Hamšík se sice po promarněné šance hodně zlobil, ale mám ten dojem, že domácí jsou blízko vítězství a pokud nebudou kupit chyby a odehrají takticky dobře tu poslední desetiminutovky, tak by si tříbodový zisk měli přece jen pohlídat.
     
    81
    Cavani (NEA) se po zákroku Ferrario válí na trávníku a hostující hráč vidí ještě žlutou kartu za faul na půlce hřiště.
     
    82
    Neapol právě vstřelila branku!
    A je vymalováno! EDINSON CAVANI pohodlně placírkou doklepl do branky nádhernou křižnou přihrávku, to by dal i v trepkách! A kdo že to tak krásně nahrával před prázdnou branku? Ano, ano, Ezequiel Lavezzi! Pro Cavaniho druhý gól v zápase, znovu po luxusní přihrávce.
     
    83
    Lavezzi v další tutovce, znovu proběhl sám skrze obranu hostů a Benassi se sice natahoval, ale míč šel nad i bez jeho přispění.
     
    84
    Tím upozorněním, že Cavani dal své góly prakticky po nádherných přihrávkách nechci nijak snižovat jeho podíl na brankách. Známe forvardy, co by i tak dokázali sestřelit i toho nejzapadlejšího fanouška v koutku sektoru C5 zcela pod střechou.
     
    85
    Hosté se přesto sympaticky snaží o výpady do obrany Neapole, což teď Muriel odnesl hodně nepříjemným faulem. Kopačkou mu nohu "pohladil" nejspíš Maggio.
     
    87
    A teď se tu čeká, až domácí kouč opustí hřiště, když jej sudí Romeo vykázal ze hřiště.
     
    88
    Po třech minutách oddechu už se zase hraje. A míč na kopačkách mají domácí.
     
    89
    A zápas se již dohrává, domácí drží míč na kopačkách a hosté nejsou již tolik aktivní.
     
    90
    Uvidíme, kolik se nastaví, i vzhledem k té prodlevě ohledně vykázání rozhodčího z trávníku.
     
    91
    Tak jen tři minuty se budou nastavovat, tedy tak nějak to, co se v závěru poločasu prostálo a prodiskutovalo. Asi nemá v tomto deštivém počasí rozhodnutý zápas zbytečně natahovat.
     
    92
    Maggio ještě hrudí sklepl vysoký centr De Sanctisovi, který jej hned převzal do náruče a tak další centr hostů do vápna byl pokryt. Tím vykázaným nakonec nebyl domácí kouč, ale hostující trenér s fotbalovým jménem Eusébio di Francesco.
     
    93
    Bertolacci ještě v šanci, ale je z toho nakonec jen roh pro Lecce.
     
    93
    Lecce právě vstřelilo branku!
    Tak hosté přece jen dávají ještě gól! Po rohovém kopu poslal míč do branky DANIELE CORVIA, který hlavou zužitkoval rohový kop zahrávaný Andreou Bertolaccim! Souhra dvou střídajících hráčů tak koriguje stav zápasu na zřejmě konečných 2:4 z pohledu Lecce!
     
    Konec zápasu.
     
    Je to tak! Zápas je u konce a my jsme viděli, vy tedy aspoň prostřednictvím našeho online přenosu, šest branek a pohlednou kopanou. Domácí rozhodli o svém vítězství během čtvrthodinové smršti v první půli, kdy se postupně trefili Lavezzi, Cavani a Džemaili. Hosté vykřesali naději zásluhou Muriela v úvodu druhého poločasu, jenže následné marné bušení na neapolské brány k ničemu nevedlo. V 82. minutě tak druhý gól v zápase přidal Cavani a zdálo se, že na výsledku se již nic nezmění. Ve třetí minutě nastavení ale trefil přesně hlavou Corvia a rozhodl o konečném výsledku 4:2.

    Nejlepším hráčem na hřišti byl určitě argentinský kapitán domácího týmu Ezequiel Lavezzi, který gól dal a na dva nádherně přihrál.
     
    Já se s vámi loučím a u sledování dalších online přenosů se těším na počtenou. Zítra se vám ohlásím z utkání Osasuna Pamplona - Betis Sevilla (18:00), nicméně onlajny.cz vám nabízí spoustu dalších živých online přenosů. Děkujeme za věrnost a hezký zbytek víkendu přeje Jaroslav Svoboda. (22:45:17)

    Jaroslav Svoboda

    Branky: 26. Lavezzi, 33. Cavani, 41. Džemaili, 82. Cavani - 53. Muriel, 93. Corvia

    Karty:   13. Fideleff (NEA) - 50. Strasser (LCC), 81. Ferrario (LCC)


    SSC Neapol: De Sanctis - Fideleff, Aronica, Fenandéz - Dossena, Inler, Džemaili, Maggio - Panděv, Cavani, Lavezzi.
    US Lecce: Benassi - Mesbah, Esposito (46. Corvia), Tomovič, Ferrario, Oddo - Pasquato, Strasser, Grossmüller (46. Obodo), Cuadrado - Muriel.

    Rozhodčí: Romeo
    bahis siteleri