Neapol – Lecce 4:2 (kon.) | Inter – Udinese 0:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
4:2 (3:0)
US Lecce
Sobota 03.12.2011, 20:45 • San Paolo • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    93
    Lecce právě vstřelilo branku!
    Tak hosté přece jen dávají ještě gól! Po rohovém kopu poslal míč do branky DANIELE CORVIA, který hlavou zužitkoval rohový kop zahrávaný Andreou Bertolaccim! Souhra dvou střídajících hráčů tak koriguje stav zápasu na zřejmě konečných 2:4 z pohledu Lecce!
     
    82
    Neapol právě vstřelila branku!
    A je vymalováno! EDINSON CAVANI pohodlně placírkou doklepl do branky nádhernou křižnou přihrávku, to by dal i v trepkách! A kdo že to tak krásně nahrával před prázdnou branku? Ano, ano, Ezequiel Lavezzi! Pro Cavaniho druhý gól v zápase, znovu po luxusní přihrávce.
     
    53
    Lecce právě vstřelilo branku!
    Ale jo, nakonec i vymysleli. I když to byla práce spíš skvělé individuální práce LUISE MURIELA, který prošel skrze obranu, hlavně pak přes Fernandéze a skrze vybíhajícího De Sanctise zakončil obdobně jako v první půli Cavani na druhé straně! Tak se hosté dočkali.
     
    41
    Neapol právě vstřelila branku!
    A je to tu! BLERIM DŽEMAILI, o kterém jsem se tu již dnes rozepsal, napřáhl na hranici šestnáctky a laxně odkopnutý míč Tomovičem z voleje napálil k pravé tyči Benassiho branky!
     
    33
    Neapol právě vstřelila branku!
    Krásná ulička, takzvaně česká, Cavani dostal luxusní balon, naprosto luxusní a EDINSON CAVANI, uruguayský kanonýr Neapole, chladnokrevně přes vyběhnutého Benassiho zvyšuje na 2:0! Nic Benassimu nepomohl ani dobrý zákrok, stejně se míč dokutálel do branky. Autor té nádherné přihrávky byl Goran Panděv, který má na brance lví podíl!
     
    26
    Neapol právě vstřelila branku!
    Z ostrého úhlu se vtlačil do vápna EZEQUIEL LAVEZZI a domácí kapitán neměl komu, tak napral míč na přední tyč ve chvíli, kdy již Massimiliano Benassi padal poměrně nepochopitelně směrem na tu zadní a hostující brankář stačil již jen dlaní srazit balon za tyč! Domácí se ujímají z nenápadné akce vedení!

    Jaroslav Svoboda

    Branky: 26. Lavezzi, 33. Cavani, 41. Džemaili, 82. Cavani - 53. Muriel, 93. Corvia

    Karty:   13. Fideleff (NEA) - 50. Strasser (LCC), 81. Ferrario (LCC)


    SSC Neapol: De Sanctis - Fideleff, Aronica, Fenandéz - Dossena, Inler, Džemaili, Maggio - Panděv, Cavani, Lavezzi.
    US Lecce: Benassi - Mesbah, Esposito (46. Corvia), Tomovič, Ferrario, Oddo - Pasquato, Strasser, Grossmüller (46. Obodo), Cuadrado - Muriel.

    Rozhodčí: Romeo
    bahis siteleri