W. Brémy – Wolfsburg 4:1 (kon.) | Mohuč – Hamburg 0:0 (kon.) | Norimberk – Hoffenheim 0:2 (kon.)
Kolín nad Rýnem – Freiburg 4:0 (kon.) | Augsburg – Mönchengladbach 1:0 (kon.) | Hannover – Leverkusen 0:0 (kon.)
konec
Werder Brémy
4:1 (2:0)
VfL Wolfsburg
Sobota 10.12.2011, 15:30 • Weserstadion, Brémy • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    86
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Už jsem chtěl napsat, že Wolfsburgu není dopřáno ani vstřelil šťastný gól, pak ale zhruba z pětadvaceti metrů napřáhl MARCEL SCHÄFER a střelou z dálky, která překvapila Wieseho, nalepil alespoň slabou náplast na dolnosaská srdce.
     
    71
    Brémy právě vstřelily branku!
    Schmitz krásně na druhé straně šestnáctky našel Pizarra, Peruánec si pohrál se dvěma protivníky, našel díky skvělému pohybu MARKA ARNAUTOVIĆE a ten už zřejmě definitivně za vítěze určil domácí Die Grün-Weißen.
     
    55
    Brémy právě vstřelily branku!
    To je zřejmě definitivní rána do vazů Wolfsburgu! MARKUS ROSENBERG dostal od Fritze míč do křídla, obtočil se kolem nešťastného Schäfera a zakončil podél bezmocného Benaglia. Pravděpodobně je hotovo.
     
    45
    Brémy právě vstřelily branku!
    Sladká odměna pro domácí za aktivitu. Schmitzův aut na koncovou čáru, Ignjovski míč předložil CLAUDIU PIZARROVI, jenž obešel vše, co mu stálo v cestě a vstřelil druhou branku utkání.
     
    18
    Brémy právě vstřelily branku!
    Wolfsburgu se zákrok ve středu pole vymstil! Schmitzův centr do pokutového území našel volného Pizarra, ten hlavičkoval zády k brance, Benaglio přesto míč před sebe jen vyrazil a SOKRATIS PAPASTATHOPOULOS před dobíhajícím Träschem vstřelil svůj první gól v sezóně.

    Daniel Polách

    Branky: 18. Papastathopoulos, 45. Pizarro, 55. Rosenberg, 71. Arnautović - 86. Schäfer

    Karty:   46. Papastathopoulos (BRM) - 21. Josué (WOF), 27. Chris (WOF), 74. Träsch (WOF)


    Werder Brémy: Wiese - Papastathopoulos (60. Arnautović), Wolf (72. Prödl), Naldo, Schmitz - Bargfrede - Fritz, Ignjovski - Trinks - Rosenberg, Pizarro (73. Wagner)
    VfL Wolfsburg: Benaglio - Thoelke, Chris, Madlung, Schäfer - Josué (46. Schindzielorz) - Träsch, Salihamidžić (46. Polter) - Orozco (77. Jönsson), Dejagah - Mandžukić

    Rozhodčí: Kircher - Kempter, Lupp - Bartsch
    bahis siteleri