Montreal – Winnipeg 7:3 (kon.) | New Jersey – Boston 1:6 (kon.)
konec
New Jersey Devils
1:6 (1:2, 0:1, 0:3)
Boston Bruins
Čtvrtek 05.01.2012, 01:30 • Prudential Center, New York (17625 diváků) • NHL
Partner:
     
    Novináři zvolili třetí hvězdou zápasu TIMA THOMASE. Jako druhý nejlepší hráč se médiím jevil Čech DAVID KREJČÍ. První hvězdou utkání je autor dvou gólů PATRICE BERGERON. Příjemnou dobrou noc vám přeje Tomáš Martínek. (03:57:07)
     
    Střely na branku: 31:27 (16:11, 7:8, 8:8).
    New Jersey začalo zápas aktivně, ale Boston je vyučil z produktivity. V dalším průběhu zápasu již Devils tahali za kratší konec provazu a Bruins přidávali další a další branky. Skóre se nakonec zastavilo na stavu 1:6 a je třeba říci, že po zásluze. Ještě si počkáme na vyhlášení tří hvězd zápasu...
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Puk u branky Brodeura, Chris Kelly ještě číhal na přihrávku Peverleyho.
     
    58:52
    Minuta do konce a puk je na holích New Jersey. Další pokus o kosmetickou úpravu skóre? Ani náhodou... Boston si zápas kontroluje.
     
    58:24
    Thomas musel zasahovat proti střele amerického obránce Marka Fayneho. Ránu od modré ale viděl, takže lapačka si cestu za pukem našla.
     
    57:33
    Daniel Paille hledal v mezikruží Campbella, ten byl ovšem dobře hlídán domácími zadáky.
     
    56:22
    Za bránou Thomase si v poklidu míchá s pukem Joe Corvo a Boston bude podnikat útok za sedmým gólem v síti Brodeura. Ten ani po šesti obdržených gólech nepustil do branky Hedberga.
     
    55:30
    V Newarku chybí přibližně dvě tisícovky k vyprodanému stadionu. Cestu do Prudential Center si dnes našla 15832 diváků. Většina ovšem bude zklamána z výkonu jejich miláčků.
     
    53:40
    Nyní vidíme velice dlouhý úsek bez přerušení. Z levé strany pálil takřka znulového úhlu Mattias Tedenby ale rána rodáka ze švédské Vetlandy nemohla Tima Thomase ani v nejmenším překvapit...
     
    54:23
    Bruins právě vstřelili branku!
    A tak padá gól na druhé straně. SHAWN THORNTON si připisuje třetí branku v sezoně a podtrhává vysoké vedení Bostonu v zápase. Asistence: Daniel Paille.
     
    52:19
    I New Jersey se tlačí před branku Thomase. Cam Janssen a Eric Boulton byli aktivní v napadání jenže na kontě vstřelených branek svítí na straně Devils pořád jen "jednička".
     
    51:08
    Tempo hry po dvou slepených gólech Bostonu trochu upadá. Po dlouhé době konečně střela, má ji na svědomí bostonský Rich Peverley.
     
    49:39
    Martin Brodeur dnes domácí celek také moc nepodržel. Aktuálně má na kontě ze čtyřiadvaceti střel pět inkasovaných branek. Boston víří vody po rozích obranného pásma týmu z hlavního města USA.
     
    48:12
    Boston je u puku a nehodlá jej domácím půjčit. Ze strany New Jersey už to je trochu křeč.
     
    47:34
    Zdeno Chára dostal puk na modrou čáru a vypálil. Martin Brodeur ale tentokrát neměl zakrytý výhled a skryl kotouč do své lapačky.
     
    46:32
    Mattias Tedenby pěkně vystřelil jenže Thomas chytá. "Ďáblové" se chvíli nato dopustili hraní vysokou holí za což půjdou z pásma Bostonu ven. Následuje komerční pauza...
     
    45:50
    Kdyby byla ta možnost tak by nejspíše trenér domácích Peter DeBoer hodil na led ručník. Utkání se bude asi již jen dohrávat a Boston si vpohodě pohlídá vybudovaný náskok.
     
    44:50
    Bruins právě vstřelili branku!
    Martin Brodeur dostává pátou branku a schyluje se k debaklu. Obránce Dennis Seidenberg poslal kotouč od modré mezi kruhy a tam byl úplně volný tečující DAVID KREJČÍ. Rozhodčí si ještě branku zkontrolovali na videu, ale zásah holí byl vpořádku. Asistence: Dennis Seidenberg.

    Tomáš Martínek

    Branky a nahrávky: 5. Clarkson (Parise) - 9. Campbell (Ference, Kelly), 14. Horton (Krejčí, Lucic), 25. Bergeron, 43. Bergeron (Marchand, Lucic), 45. Krejčí (Seidenberg), 55. Thornton (Paille)


    New Jersey Devils: Brodeur (Hedberg) - Taormina, Foster - Salvador, Larsson - Tallinder, Fayne - Parise, Henrique, Kovalchuk - Sýkora, Eliáš, Zubrus - Tedenby, Carter, Clarkson - Boulton, Sesito, Janssen.
    Boston Bruins: Thomas (Rask) - Chára, Boychuk - Seidenberg, Corvo - Ference, McQuaid - Lucic, Krejčí, Horton - Marchand, Bergeron, Seguin - Pouliot, Kelly, Peverley - Paille, Campbell, Thornton.

    Rozhodčí: Auger, O'Halloran - Gibbs, Wheler
    bahis siteleri