Montreal – Winnipeg 7:3 (kon.) | New Jersey – Boston 1:6 (kon.)
konec
New Jersey Devils
1:6 (1:2, 0:1, 0:3)
Boston Bruins
Čtvrtek 05.01.2012, 01:30 • Prudential Center, New York (17625 diváků) • NHL
Partner:
     
    54:23
    Bruins právě vstřelili branku!
    A tak padá gól na druhé straně. SHAWN THORNTON si připisuje třetí branku v sezoně a podtrhává vysoké vedení Bostonu v zápase. Asistence: Daniel Paille.
     
    44:50
    Bruins právě vstřelili branku!
    Martin Brodeur dostává pátou branku a schyluje se k debaklu. Obránce Dennis Seidenberg poslal kotouč od modré mezi kruhy a tam byl úplně volný tečující DAVID KREJČÍ. Rozhodčí si ještě branku zkontrolovali na videu, ale zásah holí byl vpořádku. Asistence: Dennis Seidenberg.
     
    42:13
    Bruins právě vstřelili branku!
    Brad Marchand si udělal okružní jízdu v pásmu Devils, objel si pěkně branku a našel volného PATRICE BERGERONA. Pro něj nebyla těžká práce poslat kotouč pod víko Brodeura. Asistence: Brad Marchand, Milan Lucic.
     
    24:02
    Bruins právě vstřelili branku!
    Po návratu Hortona z trestné lavice se ke kotouči dostal PATRICE BERGERON a ukázkovým blafákem "vykoupal" Brodeura a zasunul puk do prázdné branky. Asistence: bez asistence.
     
    13:17
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nakonec se NATHAN HORTON může radovat z branky. David Krejčí jej našel u levé tyče a ranou, která se otřela o tyč otáčí skóre! Asistence: David Krajčí, Milan Lucic.
     
    08:15
    Bruins právě vstřelili branku!
    Kotouč po ose Paille, Kelly dostal na modrou k Andrew Ferencovi a ten svou ranou našel brusli GREGORY CAMPBELLA. Od té se puk odrazil přesně za záda bezmocného Brodeura. Asistence: Andrew Ference, Chris Kelly.
     
    04:25
    Devils právě vstřelili branku!
    Zach Parise vybojoval kotouč u levého mantinelu, v jízdě jej pěkně posunul na volného DAVIDA CLARKSONA a ten vymetl pravou šibenici Thomase. První využitá přesilovka zápasu. Asistence: Zach Parise.

    Tomáš Martínek

    Branky a nahrávky: 5. Clarkson (Parise) - 9. Campbell (Ference, Kelly), 14. Horton (Krejčí, Lucic), 25. Bergeron, 43. Bergeron (Marchand, Lucic), 45. Krejčí (Seidenberg), 55. Thornton (Paille)


    New Jersey Devils: Brodeur (Hedberg) - Taormina, Foster - Salvador, Larsson - Tallinder, Fayne - Parise, Henrique, Kovalchuk - Sýkora, Eliáš, Zubrus - Tedenby, Carter, Clarkson - Boulton, Sesito, Janssen.
    Boston Bruins: Thomas (Rask) - Chára, Boychuk - Seidenberg, Corvo - Ference, McQuaid - Lucic, Krejčí, Horton - Marchand, Bergeron, Seguin - Pouliot, Kelly, Peverley - Paille, Campbell, Thornton.

    Rozhodčí: Auger, O'Halloran - Gibbs, Wheler
    bahis siteleri