Philadelphia – Chicago 5:4 (kon.) | Boston – Calgary 9:0 (kon.) | NY Rangers – Florida 3:2 (po pr.)
Ottawa – Tampa 4:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
5:4 (1:1, 3:1, 1:2)
Chicago Blackhawks
Pátek 06.01.2012, 01:00 • Wells Fargo Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V dramatickém závěru tedy uspěli domácí, byť jim v závěru hrozilo opakování scénáře z posledního zápasu, kdy jejich soupeř otočil zápas ve svůj prospěch. Tentokrát však stálo štěstí prozměnu na jejich straně a dva body zůstávají v Pensylvánii. Děkuji za pozornost, přeji dobré brzké ráno a těším se u dalších on-line přenosů z NHL na shledanou. (03:37:08)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je to tady! Z pohledu Flyers snad rozhoduje JAMES VAN RIEMSDYK, jenž zužitkoval geniální přihrávku Hartnella, který má snad oči i vzadu a našel jeho čepel přesně z otočky. Asistence: Scott Hartnell a Claude Giroux.
     
    58:22
    Je tu šance pro Flyers. Na dvě minuty půjde ven Kane.
     
    56:50
    Toews ujížděl se Sharpem ve dvou na jediného hráče Flyers, ale nezakončil přesně. Štěstí pro domácí. Pro jejich fanoušky musí být poslední okamžiky přímo na infarkt...
     
    54:40
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Šok pro domácí. Zkoprnělou obranu Flyers včetně Bryzgalova propálil PATRICK KANE a je vyrovnáno! Asistence: Patrick Sharp a Jonathan Toews.
     
    54:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Přesilovka protekla domácím mezi prsty a přesně v době, kdy Sharp naskakoval na led se prosazuje po samostatném úniku BRENT SEABROOK. Asistence: Dave Bolland.
     
    52:05
    Na druhé straně byl v zajímavé pozici Hossa, ale branku přestřelil.
     
    51:45
    Flyers vytvořili zámek na modré čáře, Emery však jejich tlaku odolává.
     
    50:15
    Sharp nezkoordinoval svůj pohyb u mantinelu, nedopatřením zasáhl Girouxe holí do obličeje a odchází na čtyři minuty. Pravděpodobně šlo o zákrok s krví. Složitá situace co se týče šancí Chicaga na případnou korekci výsledku.
     
    48:19
    Voráček šikovně prostrkával na Talbota, ale ten puk mezi kruhy netrefil. Flyers jsou stále lepší a aktivnější i přesto, že do útoku by se mělo tlačit Chicago.
     
    47:32
    Dělovka Meszároše od modré minula branku Blackhawks.
     
    46:49
    Read se zkoušel marně probít podél levého mantinelu do pásma hostů.
     
    45:56
    Slovo si teď vzal Voráček, rozjel se z vlastního pásma a kousek za modrou přes obránce vystřelil. Lapačka Emeryho byla v pohotovosti.
     
    44:45
    Aktivní Zolnierczyk vybojoval napadáním puk za brankou, poslal jej přesně mezi kruhy, ale tam nenajížděl žádný z jeho spoluhráčů.
     
    42:33
    Kdo dnes naopak vidět není, je druhý Čech na ledě, Michael Frolík, spolu s Hossou, jsou dnes velmi těsně hlídáni a nedostávají se příliš do zakončení.
     
    41:17
    Kane mohl dorážet bekhendem do branky, ale Bryzgalovův beton zaúřadoval. Brankář Flyers si dnes vybral jeden ze svých lepších dnů. Chytá dobře a působí sebevědomým dojmem.
     
    40:32
    Keithova dělovka od modré v úvodu třetí části jen těsně minula šibenici branky domácích!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 20. Voráček (Coburn, Bourdon), 28. Hartnell (Giroux, Read), 32. Zolnierczyk (Couturier, Meszároš), 33. Van Riemsdyk (Simmonds, Schenn), 60. Van Riemsdyk (Hartnell, Giroux) - 4. Hayes (Mayers), 28. Shaw (Toews, Keith), 55. Seabrook (Bolland), 55. Kane (Sharp, Toews)


    Philadelphia Flyers: Bryzgalov - Timonen, Bourdon, Meszároš, Carle, Lilja, Coburn - Voráček, Briere, Rinaldo, Zolnierczyk, Giroux, Talbot, Read, Van Riemsdyk, Hartnell, Simmonds, Couturier, Schenn. Trenér Laviolette.
    Chicago Blackhawks: Emery - Olsen, Leddy, Seabrook, O'Donnell, Hjalmarsson, Keith - Kane, Hossa, Frolík, Shaw, Hayes, Bolland, Bickell, Stalberg, Mayer, Toews, Brunette, Sharp. Trenér Quenneville.

    Rozhodčí: LaRue, Watson - Racicot, Wheler

    Diváci: 19 877
    bahis siteleri