Šumperk – Most 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 2:0 (kon.) | Benátky n/J – Jihlava 2:5 (kon.)
Ústí n/L – Hr. Králové 7:4 (kon.) | Chomutov – Olomouc 2:0 (kon.) | Písek – Kadaň 2:1 (kon.)
Třebíč – Litoměřice 7:0 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
6:3 (1:1, 3:0, 2:2)
HC Most
Sobota 04.02.2012, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:32
    Draci drželi hosty pod zámkem, pak ale Velecký fauloval a odchází na dvě minuty na trestnou lavici za držení.
     
    45:47
    Hlavní rozhodčí Humpolíček opět projevil svůj "cit" pro hru a znovu se z tribun snáší pískot. No pán v pruhovaném dnes působí jako kašpárek, který nejspíš neví, co vlastně chce. Dvě plus dvě minuty pro hosty za jasnou hru vysokou holí, naprosto zbytečnou ze strany Karla Vyrúta, který zezadu udeřil Tesaříka, který teď ošetřuje krvavé zranění v obličeji. Jenže trest dostává i domácí zadák Pastor, kterého pak Vyrút také udeřil pěstmi do obličeje, zatímco Pastor se jen tak koukal na soupeře, nejspíš jestli je normální. No tak dvě minuty pro Pastora, dvě minuty nakonec pro Vyrúta za hrubost a čtyři za onu vysokou hůl. Jo, proč vylučovat jednoduše a mít v tom přehled, než z toho zase dělat kovbojku. Snad mi prominete slengový projev, že sudí Humpolíček dnes nasadil poněkud "humpolácký" metr na obě strany...
     
    41:29
    Tak dvojí vyloučení. Na straně Draků Aleš Holík, za hosty pak Michal Vachovec, který navíc dostává i desetiminutový trest.
     
    39:30
    Sudí Humpolíček posílá Draky do čtyř, Jan Tesařík dostává za nedovolené bránění, což o to, že Suchý byl v tu samou chvíli evidentně držen... Hosté hrají přesilovou hru.
     
    35:06
    Dominik Vaněk dostává dvě minuty za hákování a tlak Draků nejspíš jen tak neskončí.
     
    26:55
    A další vyloučení, tentokrát na straně Most. Miroslav Kuncl dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    23:21
    Tak nám tady z toho začíná sudí Humpolíček dělat úzkostlivou podívanou... Srážka Meluzína s jedním z hostujících beků potrestána nedovoleným bráněním pro šumperského matadora, takže 4 na 3 pro Most a jestli to tímto tempem bude pokračovat i nadále, tak mohou v Šumperku propustit lidi obsluhující časomíru, oni už si to tam na trestných hráči během svých neustálých trestů obslouží sami.
     
    22:34
    Dlouho si ji hosté neužili, dvě minuty za držení pro hostujícího Adama Schussera.
     
    22:18
    Sudímu Humpolíčkovi nyní nejspíše zamrzlo plexisklo na helmě, onen ochranný štítek. Těžko si vysvětlit, proč jasné držení domácího Tesaříka přešel bez povšimnutí a pak všelijakou vysokou hůl Adama Červenky ocenil dvěma minutami. Přesilovka pro hosty.
     
    18:20
    Martin Ondráček dostává dvě minuty, další přesilovka pro Šumperk. Tu první Draci využít dokázali.
     
    11:39
    Hosté si zahrají po faulu Lukáše Vrány přesilovku. Vrána dostává trest na dvě minuty za podražení.
     
    08:15
    Draci si zahrají přesilovou hru, za zákrok v oblasti hlavy a krku odchází pykat mostecký hráč, Rus Alexander Safronenkov , který dostává dvě minuty. Desetiminutový trest, který vyfasoval navrch, odpyká útočník Vyrút.
     
    02:24
    Radislav Ondráček dostává dvě trestné minuty za sekání a hosté tak budou moci hrát první přesilovou hru zápasu.
    Marken.cz

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 10. Hlinka (Holík, Meluzín), 21. Hlinka (Novotný), 34. Hulva (Vrdlovec, Sedlák), 34. Červenka (Haas, Velecký), 41. Hlinka (Plášek), 52. Meluzín (Holík) - 14. Heinisch (Hanzl), 41. Ondráček (Skvorcov, Safronenkov), 59. Skvorcov (T. Rohan, Havelka)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Misiorz) - Suchý, Pastor, Holík, Ondráček, Drtil, Novotný, Sedlák, Tesařík - Brunec, Skoumal, Meluzín, Hulva, Haas, Červenka, Vrána, Velecký, Vrdlovec, Plášek, Mičulka, Hlinka.
    HC Most: Melichar (Škubal) - M. Rohan, Safronenkov, Hanzl, Kuncl, Schusser, Havelka, Martinec, Parýzek - Ondráček, Birstinš, Skvorcov, Maxa, Slavíček, Vachovec, T. Rohan, Výrut, Tauš, Nedrda, Vaněk, Heinisch..

    Rozhodčí: Humpolíček - Kašík, Wesley
    bahis siteleri