Šumperk – Most 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 2:0 (kon.) | Benátky n/J – Jihlava 2:5 (kon.)
Ústí n/L – Hr. Králové 7:4 (kon.) | Chomutov – Olomouc 2:0 (kon.) | Písek – Kadaň 2:1 (kon.)
Třebíč – Litoměřice 7:0 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
6:3 (1:1, 3:0, 2:2)
HC Most
Sobota 04.02.2012, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:25
    Most právě vstřelil branku!
    Slyšíte to? Jasný, to je labutí píseň mosteckého HC. To snižuje zásluhou ruské rakety ALEXEJE SKVORCOVA na rozdíl 3:6. Mostecký forvard tak angličanem od tyčky zužitkoval šikovnou přihrávku Tomáše Rohana. Asistence: Tomáš Rohan, Jakub Havelka.
     
    51:20
    Draci právě vstřelili branku!
    ROMAN MELUZÍN zvyšuje již na 6:2, když dostal krásnou přihrávku za obranu a bez skrupulí lehce technicky přehodil Melicharův beton, když mostecký gólman se nechal rozhýbat pohybem a příliš brzo tak šel do rozkleku. Asistence: Aleš Holík.
     
    40:40
    Most právě vstřelil branku!
    Tak to byl rychlý kontr! Sám před brankou zakončoval zapomenutý MARTIN ONDRÁČEK, který vytěžil rychlý gól ze souhry svých ruských spoluhráčů. Asistence: Alexej Skvorcov, Alexander Safronenkov.
     
    40:25
    Draci právě vstřelili branku!
    Kšiltovky plachtí vzduchem, MICHAL HLINKA dává hattrick! Plášek sebral kotouč a elegantně namazal Hlinkovi, který před prázdnou brankou nezaváhal a domácí vedou již 5:1!
     
    33:22
    Draci právě vstřelili branku!

    ADAM ČERVENKA dává další gól a Draci rychle unikají do vedení 4:1! Tento gól si za rámeček určitě nedá obrana hostů v čele s Melicharem. Asistence: Marek Haas, Michal Velecký.
     
    33:08
    Draci právě vstřelili branku!
    Souhra nájezdových "Bohů", hráčů, kteří v trestných stříleních či samostatných nájezdech mají stejnou úspěšnost jako Chuck Norris v chytání lumpů. Vrdlovec namazal od mantinelu naprosto luxusně JAKUBU HULVOVI, který nikým neatakovám bez přípravy propálil Melichara! Asistence: Daniel Vrdlovec, Tomáš Sedlák.
     
    20:32
    Draci právě vstřelili branku!
    MICHAL HLINKA má dnes na holi seřízenou mušku! Hosté sice krátké oslabení ubránili, pak ale zapomněli na Hlinku, který se mezi beky prosmýkl do samostatného úniku a přesnou ranou nedal Melicharovi žádnou šanci. Velký podíl nese Martin Novotný, který vyslal ukázněnou přihrávku vymazlených parametrů. Asistence: Martin Novotný.
     
    13:46
    Most právě vstřelil branku!
    Hráči s velkým H - Heinisch s Hanzlem, vymysleli vyrovnání! Hanzl vypálil, Štůrala jeho střelu neudržel a vůbec si nevšiml, že kotouč zůstal ležet jako černá neživá lemra vedle jeho betonu. MARTIN HEINISCH mu dodal života ťuknutím za brankovou čáru a máme tedy v Šumperku srovnáno! Asistence: Jan Hanzl.
     
    09:01
    Draci právě vstřelili branku!
    A domácí otevírají účet zápasu! Rychlá kombinace přinesla to pravé v podobě kolmice Aleše Holíka na MICHALA HLINKU, od kterého čekal Melichar bleskové zakončení. Jenže Hlinka si puk stopl, Melichar se tak v rozkleku dostal mimo ideální postavení a Hlinka s grácií zavěsil kotouč do sítě! Asistence: Aleš Holík, Roman Meluzín.
    Marken.cz

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 10. Hlinka (Holík, Meluzín), 21. Hlinka (Novotný), 34. Hulva (Vrdlovec, Sedlák), 34. Červenka (Haas, Velecký), 41. Hlinka (Plášek), 52. Meluzín (Holík) - 14. Heinisch (Hanzl), 41. Ondráček (Skvorcov, Safronenkov), 59. Skvorcov (T. Rohan, Havelka)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Misiorz) - Suchý, Pastor, Holík, Ondráček, Drtil, Novotný, Sedlák, Tesařík - Brunec, Skoumal, Meluzín, Hulva, Haas, Červenka, Vrána, Velecký, Vrdlovec, Plášek, Mičulka, Hlinka.
    HC Most: Melichar (Škubal) - M. Rohan, Safronenkov, Hanzl, Kuncl, Schusser, Havelka, Martinec, Parýzek - Ondráček, Birstinš, Skvorcov, Maxa, Slavíček, Vachovec, T. Rohan, Výrut, Tauš, Nedrda, Vaněk, Heinisch..

    Rozhodčí: Humpolíček - Kašík, Wesley
    bahis siteleri