Frýdek-M. – Uh. Hradiště 3:0 (kon.) | Val. Meziříčí – Poruba 2011 1:6 (kon.) | Přerov – Nový Jičín 3:1 (kon.)
Opava – Karviná (Baník) 6:4 (kon.) | Lev Benešov – Řisuty 1:0 (kon.) | Bílina – Klatovy 4:5 (kon.)
Chotěboř – Technika Brno 3:18 (kon.) | Kobra – Milevsko 2:5 (kon.)
konec
HK Opava
6:4 (2:1, 2:1, 2:2)
HK Baník Karviná
Sobota 04.02.2012, 17:00 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    55:41
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan podnikl rychlý brejk do hostující obrany, Tomáš Měch nabídl kotouč TOMÁŠI GROFKOVI, nejlepší střelec Opavy si počínal znamenitě a nedal Ilášovi sebemenší šanci na úspěch - 6:4! Asistence: Tomáš Měch.
     
    51:35
    Opava právě vstřelila branku!
    Blesková odpověď Slezanu! Opavští na nic nečekali a vrhli všechny síly do útoku. Bohumil Herman zavezl puk do pásma, nabídl puk MICHALU MLÝNKOVI, jenž si počínal jako chladnokrevný zabiják a prostřelil Iláše v brance Karviné - 5:4! Asistence: Bohumil Herman.
     
    50:56
    Karviná právě vstřelila branku!
    A podruhé v zápase máme vyrovnáno! VLADIMÍR LUKA napřáhl od levého mantinelu a jeho perfektní rána zaplula do horního růžku opavské svatyně. Asistence: Václav Studený.
     
    41:29
    Karviná právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky! Od modré vypálil tvrdě David Galvas, jeho ránu tečoval LUMÍR ROSŮLEK a Šafránek se zakrytým výhledem se pouze smutně ohlédl za svá záda. Asistence: David Galvas.
     
    31:25
    Karviná právě vstřelila branku!
    A hosté z následného protiútoku do rozhozené defenzivy Slezanu snižují! David Mikšan zavezl kotouč do útočné třetiny a předal jej jako na zlatém podnose DAVIDU MORAVCOVI, který chladnokrevně zakončil akci střelou pod horní tyčku. Šafránek neměl šanci. Asistence: David Mikšan.
     
    28:21
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan vede již o tři góly! Lukáš Černý zavezl puk do pásma, vypálil na Iláše, který kotouč vyrazil k Tomáši Měchovi. Ten nahrál TOMÁŠI GROFKOVI, jenž se trefil přesně nad lapačku Iláše! Asistence: Tomáš Měch.
     
    25:19
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan využívá přesilovku a zvýrazňuje své vedení! Tomáš Měch vyhrál vhazování, předal kotouč Lukáši Černému, který nabil na modrou MICHALU KUKOLOVI, který prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Lukáš Černý, Tomáš Měch.
     
    12:43
    Opava právě vstřelila branku!
    Po nenápadné situaci Opava strhává vedení na svou stranu! Bohumil Herman vybojoval puk u mantinelu, nahrál jej PETRU WOLFOVI, který nadvakrát se štěstím překonal Iláše - 2:1! Asistence: Bohumil Herman.
     
    11:44
    Karviná právě vstřelila branku!
    Druholigový lídr přesilovou hru proměňuje! Hosté vyhráli buly v útočném pásmu Opavy, David Moravec přistrčil kotouč MIROSLAVU JAVÍNOVI, který ranou bez přípravy propálil Šafránka. Asistence: David Moravec, David Mikšan.
     
    7:41
    Opava právě vstřelila branku!
    A pozor! Po kombinaci v pásmu Karviné udržel v útočné třetině kotouč Jakub Vítek, nabídl jej ZDEŇKU PAVELKOVI, který se perfektně trefil nad rameno Iláše. Ten se mohl pouze bezmocně ohlédnout za svá záda a vylovit kotouč ze sítě. Asistence: Jakub Vítek.

    Jan Šimek

    Branky a nahrávky: 8. Pavelek (Vítek), 13. Wolf (Herman), 26. Kukol (Černý, Měch), 29. Grofek (Měch), 52. Mlýnek (Herman), 56. Grofek (Měch) - 12. Javín (Moravec, Mikšan), 32. Moravec (Mikšan), 42. Rosůlek (Galvas), 51. Luka (Studený)


    HK Opava: Šafránek (Plánovský) - Bednárek, Kysela, Vrábel, Tichý, Tůma, Kukol, Mosler, Jurčík - Baďura, Džemla, Měch, Herman, Polok, Pavelek, Koschatzký, Wolf, Černý, Grofek, Vítek, Mlýnek
    HK Baník Karviná: Iláš (Žídek) - Tomis, Štefanka, Galvas, Javín, Sznapka, Hegegy - Rosůlek, Novák, Mikšan, Blatoň, Lemel, Studený, Holuša, Orság, Moravec, Ivan, Ciupa, Luka

    Rozhodčí: Šutara - Vengřín, Záviský
    bahis siteleri