Heracles – Eindhoven 1:1 (kon.)
konec
Heracles Almelo
1:1 (0:1)
PSV Eindhoven
Neděle 05.02.2012, 14:30 • Polman Stadion, Almelo • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Rozhodčí nastavuje dvě minuty.
     
    90
    Ze hřiště odchází za hromového potlesku Everton a příliš nespěchá. Jeho místo zaujme Gouriye.
     
    86
    Obranný faul na polovině PSV byl potrestán žlutou kartou Manoleva.
     
    85
    Hřiště opouští možná trochu nelogicky Matavž a nahrazuje ho Vennegoor of Hesselink.
     
    81
    Hra byla přerušena. Míč zrovna držel Bruns, vzal si ho do ruky a zjevně ho nechtěl dát. Hereckým výkonem nabral pár vteřinek a následně se mu zažlutilo před očima.
     
    77
    Ihned po brance přišlo střídání PSV. Hřiště opustil Willems a nahradil ho Bouma.
     
    76
    Heracles právě vstřelil branku!
    Krásná práce Heraclesu končí zaslouženou brankou. PSV čekalo na svou smrt a ta právě přišla. Centr Breukerse na zadní tyč zpracoval Quensah a v pádu vystřelil. Tuto ránu ještě Isaksson vyrazil nad sebe, ale tam stál nehlídaný EVERTON, pro kterého již nebyl problém doklepnout míč do sítě - 1:1!
     
    75
    Ještě to bude trhák. Heracles se prosadil po pravé straně. Douglas nabil Overtoomovi, který ještě našel Quensaha a jeho ránu musel zlikvidovat Isaksson!
     
    68
    Lens vyslal přízemní centr z pravé strany a na míč si nabíhal Matavž. Balón ovšem poskočil a přeletěl útočník PSV, což celkem překvapilo Toivonena, který dobíhal a nečekal, že by míč mohl proletět až k němu. Míč sice trefil, ale nepodařilo se mu ho dostat do branky!
     
    60
    Nádherná práce Evertona! Záložník Almela se dostal k míči, povytáhl si ho do středu hřiště okolo tří hráčů a z hranice vápna vyslal dělovku na branku PSV. Letící dělovka orazítkovala pouze horní tyč Isakssonovy branky!
     
    59
    Máma tu první střídání. V dresu Almela ze hřiště odchází Vejinovič a jeho místo zaujal Bruns.
     
    57
    Lens dokázal využít okénka v otevřené obraně Almela a vydal se vstříc domácí brance. Nakonec byl ovšem zblokován domácími obránci těsně před vápnem.
     
    53
    Domácí tým výborně napadá a presinkem zaskočil hostující hráče. Ti se nemohou s míčem dostat ze své poloviny a o kulatý nesmysl přicházejí. Armenteros našel Vejinoviče, který svou dělovkou zařídil zahučení tribun.
     
    48
    Útočné fauly na obou stranách a ani jeden z týmů nedokázal využít držení míče. Po dobývání ve středu hřiště přišel tvrdý zákrok Toivonena na polovině hřiště a záložník PSV viděl žlutý kartonek.
     
    45
    Rozhodčí nastavuje jednu minutu!
     
    19
    PSV právě vstřelilo branku!
    Máme tu první branku a nutno říci, že zaslouženou. Protiútok PSV došel až k vápnu, kde dostal míč ZAKARIA LABYAD, posunul si míč na pravou nohu a podél obránce prostřelil Pasveera.

    Daniel Ryl

    Branky: 76. Everton - 19. Labyad

    Karty:   81. Bruns (HRC) - 48. Toivonen (PSV), 86. Manolev (PSV)


    Heracles Almelo: Pasveer - Looms, Van der Linden, Rienstra, Vejinovič (59. Bruns), Quensah - Breukers, Everton, Overtoom, Antoine - Douglas, Armenteros
    PSV Eindhoven: Isaksson - Willems (77. Bouma), Marcelo, Derijck, Manolev - Strootman - Toivonen, Lens, Labyad, Mertens - Matavž

    Rozhodčí: Pieters Verk

    Diváci: 8 500
    bahis siteleri