Auxerre – Lorient 1:1 (kon.) | Évian TG – Marseille 0:0 (odl.) | Lyon – Caen 1:2 (kon.)
Montpellier – Ajaccio 3:0 (kon.) | Valenciennes – Nancy 1:0 (kon.) | Rennes – Sochaux 1:0 (kon.)
Brest – Dijon 1:1 (kon.)
konec
Stade Rennes
1:0 (1:0)
FC Sochaux
Sobota 11.02.2012, 18:00 • Stade de la Route de Lorient • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    Francouzská liga má dnes na programu ještě jedno utkání, právě se hraje utkání mezi Brestem a Dijonem, které komentují mí kolegové. Tímto se s vámi loučím a někdy opět brzy napočtenou. (19:55:41)
     
    O vítězství Rennes nad Sochaux přece jenom rozhodla jediná trefa Erdinca ze 16. minuty. I když se domácí museli v posledních dvaceti minut pořádně bát, nakonec se ubránili. Díky těmto třem bodům se dotáhli bodově na třetí Lille a čtvrtý Lyon. FSCM zůstane na posledním místě.
     
    90+3
    Erdinc leží na zemi po tvrdém skluzu od Mouyokola. Rozhodčí ale hostujícímu stoperovi neukázal ani žlutou kartu a pouze mu domluvil.
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Sochaux ve slibné čanci. Jenže o míč úplně zbytečně přišel na pravé straně Sauget.
     
    90+1
    Davies si hezky hledá prostor kolem sebe. Teď chtěl sklepnout centr do strany, jenže ho sklepl jenom do rukavic Costilovi.
     
    90
    Rozhodčí Rainville přetáhne normální čas o tři minutky.
     
    89
    V koncovce je Sochaux tragické. Střídající Davies si naběhl na dlouhý pas do šestnáctky, otočil se, kde má balón, pak ho napálil. Jenže se zapomněl podívat, kam že to míří, a tak z dobré pozice pouze přestřelil.
     
    88
    Boudebouz posílal centr do vápna na Privata, jenže ten se k míči pořád ne a ne dostat. Minutky Sochaux ubíhají velmi rychle.
     
    86
    Brahimi na zemi po souboji s Yayou. Ten dnes hraje opravdu dost tvrdě. Jenom aby si od Rainvilleho nevykoledoval druhou žlutou kartu.
     
    85
    Asi minutu nyní drželo míč Sochaux. Jenže nedokáže vymyslet nic kloudného, čím by soupeře překvapilo. Zbytečně je tak jeho počínání ztraceno.
     
    84
    ... centr do vápna nikoho ze Sochaux nenašel. Pouze rukavice gólmana Costila.
     
    83
    Rennes už tak aktivní směrem dopředu není. Míč nyní více drží Sochaux. Po skluzu Kana-Biyika na Daviese budou hosté zahrávat standardku...
     
    81
    Privat padá ve vápně po souboji s Kana-Biyikem! Jenže sudí Rainville tenhle pád jako penaltový neposoudil.
     
    80
    Privat je v ofsajdu. Opět si Sochaux neuhlídalo tohle pravidlo.
     
    78
    Hosté střídají. Ze hřiště jde Razzagui Camara, do hry Davies.
     
    77
    Neuvěřitelná tutovka Sochaux, které teď Rennes opravdu dost zlobí! I když vše nakonec zastavil praporek pomezního na znamení ofsajdu. Přesto není příliš možné, aby se Perquis společně s Mouyokolem objevili za domácí obranou. Prvně jmenovaný přesto ze stoprocentní pozice minul.
     
    76
    Velká smůla pro Sochaux! Kdyby Razzagui Camara tolik neváhal ve vápně, mohl třeba alespoň vystřelit. Takhle zbytečně ztratil míč. Ani následný centr Martina nic nezměnil.
     
    75
    Z rohu domácí nic nevytěžili. Sochaux a jeho obránci míč odhlavičkovali do bezpečí.

    Viktor Sandev

    Branky: 16. Erdinc

    Karty:   33. Yaya (SOC)


    Stade Rennes: Costil - Apam (24. Danzé), Mangane, Kana-Biyik, Theophile Catherine - Kembo-Ekoko (74. Doumbia), Pajot, Féret (66. Brahimi), M'Vila, Pitroipa - Erdinc
    FC Sochaux: Cros - Sauget, Perquis, Mouyokolo, Mikari - Boudebouz, Doubai (62. Privat), Martin, Yaya, Razzagui Camara (78. Davies) - Butin

    Rozhodčí: Rainville - Santigli, Stien
    bahis siteleri