Mladá Boleslav – Vítkovice 4:3 (kon.) | Zlín – K. Vary 2:3 (po pr.) | Motor ČB – Kometa Brno 0:3 (kon.)
Litvínov – Plzeň 4:1 (kon.) | Kladno – Pardubice 3:4 (po s.n.) | Třinec – Sparta 2:5 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
HC Kometa Brno
Pátek 17.02.2012, 17:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nejlepšími hráči zápasu byli vyhlášeni Rostislav Martynek a specialista na HC Mountfield, Jiří Trvaj. Domácí nevstřelili svému soupeři z Brna ani branku a prohráli 0:3, střelecké mlčení týmu z jihu Čech proti Kometě pak trvá už 150 minut. Góly Komety nastříleli Tomáš Svoboda, Miroslav Holec a Jozef Kováčik. Z Českých Budějovic je to vše, příjemně strávený zbytek pátečního večera přeje Michal Špírek. (19:57:43)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Rozhodčí před závěrečnou sirénou ještě potrestali za držení Němečkovy hokejky Jakuba Svobodu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny, teď už jde jen o to, zda Českobudějovičtí vstřelí čestný gól a zkazí Trvajovi radost z další nuly.
     
    56:20
    Kovář už si po zbytek zápasu mnoho zákroků nepřipíše, nejvíce vysunutý hráč Komety se vyskytuje na polovině hřiště. Jihočeši si neví s brněnskou obranou rady.
     
    55:05
    Trvaj je pět minut od unikátního kousku - už druhý zápas po sobě může vychytat českobudějovické střelce. Vše sleduje 4805 diváků.
     
    54:00
    Zakázané uvolnění domácích, Kometa jistě kráčí za tříbodovým ziskem.
     
    52:37
    Divíšek již naskočil na led.
     
    52:23
    Žižka vyhodil puk ke Kovářovi, ani tuto přesilovku domácí nevyužijí.
     
    51:20
    Petrovický s bolestivou grimasou odjíždí z ledu, ale tam ho trenéři jistě pochvalně poplácají po helmě - centr zblokoval ránu Horny, Trvajovi dnes jeho spoluhráči vydatně pomáhají.
     
    50:37
    Tomáš Divíšek (KOM) - 2 min - hákování.
     
    50:11
    Hosté hrají v plném počtu. Kometa hru v oslabení přežila bez úhony, naopak dokázala přidat třetí gól do Kovářovy sítě.
     
    49:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    JOZEF KOVÁČIK asi rozhodl o vítězi utkání. V oslabení se tento obránce po Dlouhého přihrávce dostal k pumelici, na kterou Kovář neměl nárok. Asistence: Radek Dlouhý, Leoš Čermák
     
    48:30
    Novák vystřelil od modré, jenomže protože před Trvajem nikdo nestínil, byl puk pro gólmana v modrobílém snadným soustem.
     
    48:11
    Roman Erat (KOM) - 2 min - vysoká hůl.
     
    48:05
    Erat to přehnal s razancí přihrávky, Trvaj se musí mít na pozoru, buly po jeho pravé ruce.
     
    47:37
    Komerční přestávka dává šanci Františku Výbornému vysvětlit svým svěřencům, jak že se ten kus černé gumy vlastně dopravuje do brány. Jihočeši mají na srovnání přes dvanáct minut, ve třetí třetině se ale do šance zatím prosadit nedokázali.
     
    45:45
    Trvaj do lapačky schoval další nahození soupeře. Jihočeši celkem už 135 minut hry nedokázali překonat brankáře Komety. V posledním vzájemném střetnutí si Trvaj dokráčel pro čisté konto, dočká se i dnes?
     
    44:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa a její fanoušci slaví druhou branku v Kovářově síti! Do prázdné brány zakončoval po předložení puku od Petrovického MIROSLAV HOLEC. Toho nedokázal obsadit Kolarz, Kovář už se situací nemohl dělat vůbec nic. Asistence: Petrovický, Erat.
    Marken.cz

    Michal Špírek

    Branky a nahrávky: 38. Svoboda (Divíšek), 45. Holec (Petrovický, Erat), 50. Kováčik (Dlouhý, Čermák)


    Banes Motor České Budějovice: Kovář (Hrubec) - Ptáček, Kolarz, Dvořák, Novák, Němeček, Kranjc, Vydarený - Martynek, Kotalík, Gulaš, Sailer, Šimánek, Kuchejda, Kašpařík, Horna, Květoň, Burian, Červený, Langhammer, Mertl.
    HC Kometa Brno: Trvaj (Hovi) - Bičánek, Hruška, Malec, Žižka, Švrček, Kováčik, Vašíček - Erat, Holec, Čermák, Zohorna, Svoboda Jar., Dlouhý, Koreis, Petrovický, Jankovič, Divíšek, Svoboda Jakub, Němec, Svoboda Tomáš.

    Rozhodčí: Jeřábek, Minář - Bláha, Kostka.

    Diváci: 4805
    bahis siteleri