Chabarovsk – Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.) | Novosibirsk – Omsk 1:4 (kon.) | Ufa – N.Novgorod 6:4 (kon.)
Spartak Moskva – Riga 1:2 (kon.) | Lev – Čeljabinsk 2:4 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
6:4 (1:2, 4:1, 1:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 17.02.2012, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hezký zbytek pátečního dne a příjemně prožitý víkend. (16:14:30)
     
    Ufa tak nakonec po nevyvedeném začátku získává všechny body. Hosté šli do vedení v přesilovce, kdy se střelou do pravého horního růžku prosadil Varnakov. O čtyři minuty později se zrodila další přesilová hra Novgorodu a byl to opět Varnakov, kdo po přihrávce Nilssona zpoza brny překonal podruhé Jersberga. Domácí ale stačili krátce před první sirénou snížit, což se ukázalo jako velice důležité. Kondratěv přiťuknul na Platonova a ten svým pokusem zaskočil Bespalova v bráně Novgorodu. Ihned po přestávce bylo srovnáno. Grigorenko projel v přesilovce středem kluziště a nedal Bespalovovi šanci. Následovaly další góly, o které se postarali postupně Svitov, Radulov a Pihlström. Domácí vedení tak narostlo až na 5:2. Hosté se však s prohrou nehodlali smířit a zabojovali. Ve 33. minutě snížil Galuzin. Ve 42. minutě poté vykouzlil dramatickou zápletku Potapov, který po individuální akci nadvakrát překonal Jersberga a snížil na rozdíl jediného gólu. To však bylo ze strany Novgorodu všechno. Vteřinu před koncem naopak zvýšili náskok ještě domácí. Do střelecké listiny se velice jednoduše zapsal Mirnov, který zasunul kotouč do prázdné brány.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa vteřinu před koncem stanovuje konečný výsledek na 6:4! Pihlström v bruslařském souboji na prázdnou bránu neuspěl a byl sražen protivníkem, kotouč se následně dokutálel až na teč. Krátce před sirénou k němu ale stihl dojet IGOR MIRNOV a přeci jen jej stačil poslat do brány! Asistence: Pihlström, Saprykin.
     
    59:20
    Obrovský závar před Jersbergem gólem nekončí. Z mezikruží pálil Varlamov, jeho střela byla ještě tečovaná, ale v síti neskončila.
     
    58:49
    Tuokkola je na střídačce, hosté to zkoušejí bez brankáře!
     
    58:11
    Hosté jsou v pěti.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí dvacetiminutovky.
     
    56:36
    Ufa hraje v plném počtu a začíná její zkrácená přesilová hra.
     
    56:11
    Dvouminutový trest pro Makarova.
     
    54:36
    Naprostá zbytečnost v podání Radulova. Ten byl faulován a Ufa mohla hrát přesilovku. Místo toho se domácí hokejista pustil do svého soupeře a vyfasoval tak čtyři minuty za hrubost. Ze hry tak jde jak Radulov, tak Nilsson, jeho trest ovšem činí pouze dvě minuty. Je z toho tak přesilovka pro Novgorod.
     
    53:31
    Obrovská skrumáž před domácí brankou, ve které nedokázal jeden z hostujících hráčů překonat ležícího Jersberga! Teď měla Ufa obrovské štěstí.
     
    52:00
    Pokus Platonova zablokovala obrana.
     
    51:10
    Tvrdou dělovku vyslal na Tuokkolu Koltsov, ten schovává kotouč ve výstroji.
     
    49:12
    Střelecký pokus vyslal směrem k domácí bráně Potapov, který dnes už jeden gól zaznamenal. Tentokrát ale Jersberg kotouč za svá záda nepustil.
     
    47:09
    Zasahovat musel také Tuokkola, rovněž byl ale úspěšný.
     
    46:23
    Pokus Zajnulina z levé strany vyráží Jersberg.
     
    45:00
    Dočkáme se v této gólové přestřelce jubilejní desáté branky? Tempo je teď trochu volnější.
     
    41:36
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Krásná individuální akce MAXIMA POTAPOVA, který nadvakrát překonává Jersberga. Drama je na světě. Asistence: Thörnberg, Jevsejenkov.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 20. Platonov (Kondratěv), 21. Grigorenko, 28. Svitov (Gimajev, Mirnov ), 29. Radulov, 33. Pihlström (Koltsov), 60. Mirnov (Pihlström, Saprykin) - 10. Varnakov, 14. Varnakov (Nilsson), 33. Galuzin, 42. Potapov (Thörnberg , Jevsejenkov)


    Salavat Julajev Ufa: Jersberg - Proškin, Aťjušov, Kondratěv, Blaťák, Nakládal, Gimajev, Isangulov, Grigorev - Saprykin, Radulov, Grigorenko - Zinovjev, Platonov, Trubačev - Mirnov, Kozlov, Svitov - Pihlström, Koltsov, Sčastlivyj
    Torpedo Nižnij Novgorod: Bespalov (29. Tuokkola) - Tjuljapkin, Hietanen, Petrov, Varlamov, Vasiljev, Jevsejenkov, Rozin - Potapov, Makarov, Thörnberg - Krikunov, Varnakov, Hirschovits - Gorbunov, Zajnulin, Nilsson - Valujskij, Galuzin, Romanovskij
    bahis siteleri