Šumperk – Olomouc 4:2 (kon.) | Hr. Králové – Beroun 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 6:1 (kon.)
Benátky n/J – Písek 2:1 (kon.) | Most – Jihlava 1:4 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 2:3 (kon.)
Chomutov – Litoměřice 4:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:1 (0:0, 2:0, 4:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 18.02.2012, 17:00 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:31
    Na výlet do útočného pásma se vydal třebíčský bek Rangl (TRE), ale přišel o puk a následně to přehnal s důrazem. Vyfasoval tak 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    51:08
    Poměr sil na ledové ploše se na 64 sekund vyrovná, potom začne zkrácená třebíčská přesilovka. Za podražení dostal 2 minuty Musil (HBR).
     
    48:12
    Za hranicí pravidel byl v útočném pásmu zasažen útočník Štěpánek, po čemž při výhodě ještě zahrozil z mezikruží otáčející se Meidl, ale se svou střelou neuspěl. Heřman (TRE) dostal 2 plus 2 minuty za vysokou hůl.
     
    34:14
    Domácí jsou zřejmě z nejhoršího venku. Na lavici hanby sudí vykázal Dočekala (TRE), jenž se proti pravidlům provinil podražením. Pět sekund bude hrát Třebíč přesilovku 4 na 3.
     
    33:24
    Hodně nepříjemná situace pro Havlíčkův Brod. Morava (HBR) na obranné modré čáře držel protihráče a dostává trestné 2 minuty.
     
    32:19
    Obrovské šance měly oba týmy. Nejdříve Semorád z mírného úhlu na pravé straně dělovkou vyprášil Hrubcovy betony, potom faulovaný Laš střílel zblízka a v pádu nad horní tyčku. Po odpískání Rytnauer (HBR) vyfasoval 2 minuty za držení protihráče.
     
    15:46
    Hosté se provinili nedovoleným zákrokem ve středu pole. Rebelové měli k dispozici ještě výhodu, ale zakončit v útočném pásmu nedokázali. Na trestnou lavici míří ke dvěma minutám Sláma (TRE) za faul kolenem.
     
    13:20
    Horácká Slavia se usadila v útočném pásmu a zbytečným faulem za brankou se provinil kapitán Morava (HBR), jenž obdržel 2 minuty za krosček.
     
    07:01
    Rychlý protiútok brodské družiny nejdříve zastavilo postavení mimo hru, ale hned poté s pukem míchal na holi v útočném pásmu Štěpánek a byl faulován. V ponechané výhodě pálil v pádu z mezikruží Musil, ale trefil jen protihráče. Za držení protihráče je vyloučen Stejskal (TRE).
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 28. Rytnauer (Polodna), 38. Štěpánek (Polodna), 41. Semorád (Morava, Knesl), 44. Vondráček (Semorád), 47. Švaňhal (Kostourek), 55. Švaňhal (Štěpánek, Morava) - 42. Kaut (Stejskal, Valenta)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Opršal) - Knesl, Morava (C), Pavlík, A. Jelínek, Protivný, Ostrčil, M. Blažek - R. Vondráček, Semorád, Zohorna - Polodna, Voj. Němec, Rytnauer - P. Musil, Štěpánek, Meidl - Švaňhal, Zábranský, Wasserbauer - Kostourek.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Hrubec (Wolf) - R. Kadela, Valenta, Sláma (A), Brož, Sobotka, Kania, Rangl, Dietz - T. Vondráček, Dočekal, Čech (A), Sedláček, Dolníček (C), Laš, Stejskal, Kaut, Látal, Přibyl, Heřman, Vítek.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola - Jiří Flegl, Michal Zíka

    Diváci: 1465
    bahis siteleri