Šumperk – Olomouc 4:2 (kon.) | Hr. Králové – Beroun 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 6:1 (kon.)
Benátky n/J – Písek 2:1 (kon.) | Most – Jihlava 1:4 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 2:3 (kon.)
Chomutov – Litoměřice 4:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:1 (0:0, 2:0, 4:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 18.02.2012, 17:00 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tempo hry jako kdyby na chvíli opadlo, ale vypadá to, že se jednalo jen o ticho před bouří! Kotouč si zpracoval u levého mantinelu třebíčského pásma na svou hůl ONDŘEJ ŠVAŇHAL a nechytatelnou dělovkou ke vzdálenější tyčce nedal brankáři Wolfovi sebemenší šanci! Asistence: Petr Štěpánek, Marian Morava.
     
    46:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové, kteří měli v poslední době problémy se střeleckou produktivitou, jsou dnes v této herní činnosti k nepoznání! Při obléhání gólmana Hrubce se dostal puk do levého kruhu k Milanu Kostourkovi, jenž zpětnou nahrávkou uvolnil mezi kruhy ONDŘEJE ŠVAŇHALA, který se opřel pohotově do puku a zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Milan Kostourek.
     
    43:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    V Kotlině se nám teď s góly doslova roztrhl pytel, havlíčkobrodská družina se znovu ujímá tříbrankového náskoku! Jan Semorád vyhrál v útočném pásmu vhazování na ROMANA VONDRÁČKA, jenž z mezikruží, kde byl zcela sám, poslal zápěstím puk k levé Hrubcově tyčce! Asistence: Jan Semorád.
     
    41:43
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Horáci bleskově odpovídají a důležitou brankou se dostávají zpět do hry o cenné body! kotouč putoval po ose Tomáš Valenta - Vladimír Stejskal - TOMÁŠ KAUT, přičemž posledně jmenovaný v pravém kruhu využil dostatek času a prostoru k tomu, aby hezkou střelou poslal puk přesně ke vzdálenější tyčce! Asistence: Vladimír Stejskal, Tomáš Valenta.
     
    40:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je raketový nástup brodského souboru do závěrečného dějství, Rebelové vedou už o tři branky! Po vyhraném vhazování zavezli domácí puk do útočného pásma, Aleš Knesl přiťukl puk na modré čáře Marianu Moravovi, jehož dělovku od modré čáry ještě tečoval mezi kruhy pod horní tyčku JAN SEMORÁD! Asistence: Marian Morava, Aleš Knesl.
     
    37:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Obrana hostů zaspala a Rebelové navyšují své vedení! Po nepovedeném útoku Havlíčkova Brodu se puk dostal sice až do Suchanovy blízkosti, ale Petr Polodna odtud adresoval krásnou nahrávku na útočnou modrou čáru, kde se kotouče ujal PETR ŠTĚPÁNEK, sjel si nehlídaný až před branku a jeho ránu neudržel brankář Hrubec ve své výstroji! Asistence: Petr Polodna.
     
    27:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rychlá akce Rebelů končí prvním gólem utkání, domácí se dostávají do vedení! Petr Polodna našel svým pasem volného LADISLAVA RYTNAUERA, jenž měl kolem sebe mezi kruhy dost místa k tomu, aby si srovnal puk na hůl a razantní střelou zápěstím skóroval pod Hrubcovu lapačku! Asistence: Petr Polodna.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 28. Rytnauer (Polodna), 38. Štěpánek (Polodna), 41. Semorád (Morava, Knesl), 44. Vondráček (Semorád), 47. Švaňhal (Kostourek), 55. Švaňhal (Štěpánek, Morava) - 42. Kaut (Stejskal, Valenta)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Opršal) - Knesl, Morava (C), Pavlík, A. Jelínek, Protivný, Ostrčil, M. Blažek - R. Vondráček, Semorád, Zohorna - Polodna, Voj. Němec, Rytnauer - P. Musil, Štěpánek, Meidl - Švaňhal, Zábranský, Wasserbauer - Kostourek.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Hrubec (Wolf) - R. Kadela, Valenta, Sláma (A), Brož, Sobotka, Kania, Rangl, Dietz - T. Vondráček, Dočekal, Čech (A), Sedláček, Dolníček (C), Laš, Stejskal, Kaut, Látal, Přibyl, Heřman, Vítek.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola - Jiří Flegl, Michal Zíka

    Diváci: 1465
    bahis siteleri