Mladá Boleslav – Ostrava 2:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Jablonec 1:2 (kon.) | Teplice – Plzeň 3:4 (kon.)
konec
FK Teplice
3:4 (1:1)
FC Viktoria Plzeň
Neděle 19.02.2012, 17:00 • Na Stínadlech (Teplice) • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    81
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Překrásný zápas plný gólů pokračuje a hosté poprvé v zápase vedou! MAREK BAKOŠ si to namířil středem hřiště k brance Teplic, ustál několik soubojů a jeho tečovaná pumelice zapadla nechytatelně pod víko - 3:4!
     
    78
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neskutečný zápas pokračuje a Plzeň potřetí bleskově vyrovnává a ani brankář Teplic nemá čisté svědomí. Přímý kop z 22 metrů zahrál MAREK BAKOŠ a nachytal Grigara střelou na jeho stranu.
     
    76
    Teplice právě vstřelily branku!
    Severočeši jdou potřetí v zápase do vedení! Tohle byla zatraceně laciná branka pro družinu kouče Vrby. Dolejž vyslal z velké dálky nepříjemnou střelu do středu branky, která trestuhodně vyskočila z rukou Čechovi a dobíhající AIDIN MAHMUTOVIČ hravě doklepl míč pod břevno - 3:2!
     
    53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je zápas jako řemen! Hosté i podruhé bleskově vyrovnávají skóre. Horváth místo očekávaného centru ze standardní situace přihrál Limberskému, jehož prudkou ránu Grigar vyrazil před sebe a VÁCLAV PILAŘ v pohodě dorazil míč do prázdné branky - 2:2.
     
    48
    Teplice právě vstřelily branku!
    Domácí celek jde podruhé v zápase do vedení! Čajič odvážným průnikem pronikl až do hostující šestnáctky a přihrávkou pod sebe našel na zadní tyči Dolejše. Ten nabil proti noze ŠTĚPÁNU VACHOUŠKOVI, který šajtlí poslal míč do branky. Střelu tečoval jeden z plzeňských obránců mimo dosah Čecha.
     
    45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši ještě do přestávky vyrovnávají! Horváthův centr do vápna hlavou zklepl pod sebe Bakoš a MICHAL ĎURIŠ placírkou z voleje z deseti metrů prostřelil Grigara - 1:1.
     
    40
    Teplice právě vstřelily branku!
    Domácí se ale prosazují vzápětí. Po rohovém kopu centroval Vůch, Matula míč tečoval směrem na číhajícího TOMÁŠE VONDRÁŠKA, který z několika metrů usměrnil míč do sítě. Pravděpodobně se jednalo o ofsajd, ale pomezní Wilczek nemával!

    Martin Chládek

    Branky: 40. Vondrášek, 48. Vachoušek, 76. Mahmutovič - 45. Ďuriš, 53. Pilař, 78. Bakoš, 81. Bakoš

    Karty:   79. Mahmutovič (TEP)


    FK Teplice: Grigar - Vondrášek, Matula, Lukáš, Rosa - Dolejš, Čajič, Ljevakovič, Vachoušek, Vůch - Mahmutovič. Trenér: Rada.
    FC Viktoria Plzeň: Čech - Rajtoral, Procházka, Čišovský, Limberský - Darida, Kolář, Horváth - Ďuriš, Pilař - Bakoš. Trenér: Vrba.

    Rozhodčí: Matějek - Wilczek, Chytil
    bahis siteleri