Mladá Boleslav – Ostrava 2:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Jablonec 1:2 (kon.) | Teplice – Plzeň 3:4 (kon.)
konec
FK Teplice
3:4 (1:1)
FC Viktoria Plzeň
Neděle 19.02.2012, 17:00 • Na Stínadlech (Teplice) • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Domácího Vůcha střídá Stožický.
     
    90
    Odchází hostující Pilař, místo něj naskakuje Hora.
     
    88
    Odešel také domácí Matula, místo něj přišel Smejkal.
     
    87
    Dohrál hostující Darida, nahradil ho Ševinský.
     
    84
    Poprvé střídají také Tepličtí: odešel Čajič, nahradil ho Jindráček.
     
    82
    První střídání na straně Plzně: odešel Kolář, přišel Wágner.
     
    81
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Překrásný zápas plný gólů pokračuje a hosté poprvé v zápase vedou! MAREK BAKOŠ si to namířil středem hřiště k brance Teplic, ustál několik soubojů a jeho tečovaná pumelice zapadla nechytatelně pod víko - 3:4!
     
    79
    Mahmutovič jako první v zápase dostal žlutou kartu.
     
    78
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neskutečný zápas pokračuje a Plzeň potřetí bleskově vyrovnává a ani brankář Teplic nemá čisté svědomí. Přímý kop z 22 metrů zahrál MAREK BAKOŠ a nachytal Grigara střelou na jeho stranu.
     
    76
    Teplice právě vstřelily branku!
    Severočeši jdou potřetí v zápase do vedení! Tohle byla zatraceně laciná branka pro družinu kouče Vrby. Dolejž vyslal z velké dálky nepříjemnou střelu do středu branky, která trestuhodně vyskočila z rukou Čechovi a dobíhající AIDIN MAHMUTOVIČ hravě doklepl míč pod břevno - 3:2!
     
    64
    Dvě příležitosti na obou stranách! Nejprve se ve vápně Teplic uvolnil Kolář, hledal spoluhráče, ale nenašel. To samé vzápětí předvedl na druhé staně Dolejš, který utekl všem obráncům Plzně a hledal křížnou přihrávkou na zadní tyči Mahmutoviče. Brankář Čech byl proti a přihrávku chytil.
     
    53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je zápas jako řemen! Hosté i podruhé bleskově vyrovnávají skóre. Horváth místo očekávaného centru ze standardní situace přihrál Limberskému, jehož prudkou ránu Grigar vyrazil před sebe a VÁCLAV PILAŘ v pohodě dorazil míč do prázdné branky - 2:2.
     
    48
    Teplice právě vstřelily branku!
    Domácí celek jde podruhé v zápase do vedení! Čajič odvážným průnikem pronikl až do hostující šestnáctky a přihrávkou pod sebe našel na zadní tyči Dolejše. Ten nabil proti noze ŠTĚPÁNU VACHOUŠKOVI, který šajtlí poslal míč do branky. Střelu tečoval jeden z plzeňských obránců mimo dosah Čecha.
     
    45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši ještě do přestávky vyrovnávají! Horváthův centr do vápna hlavou zklepl pod sebe Bakoš a MICHAL ĎURIŠ placírkou z voleje z deseti metrů prostřelil Grigara - 1:1.
     
    40
    Teplice právě vstřelily branku!
    Domácí se ale prosazují vzápětí. Po rohovém kopu centroval Vůch, Matula míč tečoval směrem na číhajícího TOMÁŠE VONDRÁŠKA, který z několika metrů usměrnil míč do sítě. Pravděpodobně se jednalo o ofsajd, ale pomezní Wilczek nemával!
     
    39
    Horváthův rohový kop chytil brankář Grigar a okamžitě založil brejk. Mahmutovič pak uličkou vysunul do úniku Čajiče, který šel sám na Čecha, ale se svou tutovkou naložil mizerně a slabou a ukvapenou střelou odevzdal míč brankáři Viktorie.
     
    32
    Teplický štírek Dolejš se jako lasička nádherně protáhl mezi dvěma obránci a už zbývalo jen přesně nahrát před poloprázdnou branku. To bohužel pro domácí Dolejš nezvládl a Mahmutovič se mohl uvztekat.
     
    24
    Z čista jasna se domácí rychlonožka Mahmutovič dostal kličkou do středu hřiště ke střele a prudce vypálil. Čech měl štěstí, že rána mířila do středu branky!
     
    7
    Severočeši dokazují, že umí být také pořádně nebezpeční. Mahmutovičův centr našel na hranici vápna mladíka Vůcha, jehož prudká střela z voleje končí těsně nad plzeňskou brankou!
     
    4
    Utkání začalo pěkně zostra a Plzeň spálila první velkou šanci! Horváth vysunul Bakoše, který pelášil na branku, ale domácí gólman Grigar byl rychle z branky a Bakoš už v časové tísni napálil míč jen vysoko nad břevno.

    Martin Chládek

    Branky: 40. Vondrášek, 48. Vachoušek, 76. Mahmutovič - 45. Ďuriš, 53. Pilař, 78. Bakoš, 81. Bakoš

    Karty:   79. Mahmutovič (TEP)


    FK Teplice: Grigar - Vondrášek, Matula, Lukáš, Rosa - Dolejš, Čajič, Ljevakovič, Vachoušek, Vůch - Mahmutovič. Trenér: Rada.
    FC Viktoria Plzeň: Čech - Rajtoral, Procházka, Čišovský, Limberský - Darida, Kolář, Horváth - Ďuriš, Pilař - Bakoš. Trenér: Vrba.

    Rozhodčí: Matějek - Wilczek, Chytil
    bahis siteleri