Bordeaux – Lyon 1:0 (kon.) | Saint-Étienne – Rennes 4:0 (kon.) | PSG – Montpellier 2:2 (kon.)
konec
AS Saint-Étienne
4:0 (1:0)
Stade Rennes
Neděle 19.02.2012, 17:00Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    Vítejte u dnešního on-line přenosu! V rámci 24. kola francouzské Ligue 1 přivítá domácí Saint-Étienne celek Stade Rennes. Hosté mají lepší tabulkové postavení, patří jim šestá pozice. Domácí ztrácejí tři body a jsou na osmé příčce, přičemž ale mají utkání k dobru. Které z mužstev si odnese z tohoto vyrovnaného klání pomyslné vavříny? Úvodní výkop je naplánován na |17:00.
     
    Úvodní sestavy:

    AS Saint-Étienne: Ruffer - Ghoulam, Marchal, Mignot, Ebondo - Clement, Lemoine - Sako, Batlles, Nicolita - Aubameyang

    Stade Rennais FC: Costil - Theophile Catherine, Kana-Biyik, Mangane, Foulquier - Doumbia, MVila - Pitroipa, Feret, Kembo-Ekoko - Erding

    Rozhodčí: .
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí se hned po úvodním výkopu tlačili dopředu. Sako se pokusil z levé strany odcentrovat, záměr mu ale nevyšel, domácí defenziva byla pozorná.
     
    3
    Hosté se pokusili o rychlý protiútok. Šance Rennes ale uhasil Clement, který si ale počínal nedovoleně. Vykopávat budou hostující borci.
     
    5
    Dotírajícího domácí hráče si pohlídal Kana-Biyik. Balon tak v klidu doputoval až za čáru. O výkop se postará gólman Saint-Étienne Ruffer.
     
    7
    Slušná příležitost domácího mužstva. Přihrávku obdržel Aubameyang, který si následně vyběhl do středu hřiště a vypálil. Střela ale lehce minula pravou tyč hostující svatyně.
     
    9
    Hosté se pokusili proklestit si cestu k brance Saint-Étienne. To se jim ale nepovedlo, v poslední chvíli se obrana domácích zformovala a šanci uhasila.
     
    11
    Saint-Étienne se po odvrácení slušné příležitosti hostí vydalo do protiútoku. Aubameyang ale dostal přihrávku příliš prudkou, nemohl si ji tudíž správně zpracovat. Balon odskočil forvardovi domácích až do autu.
     
    12
    Domácí vybojovali rohový kop. Odcentrován byl slušně, balon však pouze prolétl hostujícím vápnem. Obrana Rennes je zatím pozorná.
     
    13
    Velmi nebezpečně nyní vypálil domácí Sako. Před velkým vápnem plachtící míč ale nedokázal svými "polonůžkami" správně usměrnit.
     
    15
    Rohový kop si nyní vyzkoušeli také hosté . Dopadli však naprosto analogicky k domácím borcům. Centr sice doputoval na hlavu jednoho z hráčů Rennes, ten jej ale trefil skutečně prachbídně.
     
    16
    Ze slušné pozice se pokoušel hlavou ohrozit branku domácích defenzivní záložník Rennes Doumbia. Jeho pokus si ale cestu mezi tři tyče nenašel, zamířil těsně nad.
     
    17
    Skórovat se pokusil také Aubameyang. Hrotový hráč Saint-Étienne ale nasměroval bombu pouze do mikrofonu postaveného za brankou hostujícího celku.
     
    19
    Hostující pravý bek Foulquier se pokusil zprava odcentrovat. Let balonu ale překazil domácí borec. Z následného rohového kopu Rennes nic nevytěžilo.
     
    21
    K vidění je zatím vyrovnané utkání, ani jeden z celků nechce udělat chybu, a tak jsme se prozatím žádné větší brankové příležitosti nedočkali.
     
    23
    Sako se pokusil individuálně přejít přes hostujícího obránce. To se mu sice nepovedlo, vybojoval ale alespoň rohový kop.
     
    24
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení. Rohový kop sice nezahráli ideálně, odražený balon ale nacentrovali zpět do velkého vápna, kde jej číhající JEAN-PASCAL MIGNOT prodloužil hlavou dí sítě hostí.
     
    27
    Další útok domácích zastavují hosté nedovoleným způsobem. Po rychlé rozehrávce ale Saint-Étienne o privilegium vlastnit balon přišlo.
     
    29
    Po centru Kemba-Ekoka se dostal do vyložené příležitosti Julian Feret. Těžký balon ale nedokázal zblízka usměrnit za záda Ruffera.
     
    30
    Již nyní je k vidění první hostující střídání. Odpočinout si odchází Kana-Biyik, nahradí jej John Boye.
     
    32
    Rennes se prezentuje velmi sympatickým výkonem. Ke tvrdé střele se pokusil natáhnout Feret. Rána ale byla domácí defenzivou zblokována.
     
    33
    Hosté se dostávali do slušné pozice. Před Erding musel Mignot zakopnout míč za čáru. Následný rohový kop ale nebyl pro Rennes žádnou výhrou.
     
    35
    Na hrací ploše nyní zůstává ležet hostující Kembo-Ekoko. Zdá se ale, že bude po ošetření pokračovat ve hře, za pomezní čáru totiž odkráčel po svých.
     
    37
    Hosté začínají pomalu, ale jistě přebírat iniciativu utkání. Na zkušenou se nyní vydal Fouquier, jehož centr z pravé strany byl ale odvrácen do bezpečí. Následně si pravý bek hosté pomohl faulem.
     
    38
    Nicolitův centr byl zblokován na rohový kop. Ani tentokráte si s ním ale domácí neporadili dle svých představ.
     
    39
    Z nebezpečné pozice hlavičkoval následně Sako. Balon ale pouze proplachti kolem levé tyče hostující branky.
     
    41
    Rennes se snaží stále dobývat domácí branku. Sain-Étienne si ale přílišné starosti s výpady hostí nedělá.
     
    42
    Další zmařený rohový kop Stade Rennes. Mignot se dostal k plachtícímu "kulatému nesmyslu" jako první a odkopl jej do klidných vod.
     
    44
    Domácí se po delší ofenzivní odmlce probrali. Centr Saint-Étienne ale zpacifikovala defenziva Rennes.
     
    45
    Hlavní arbitr Philippe Malige nastavil dvě minuty.
     
    45+1
    Po pasu Theophileho se natahoval jeden ze středopolařů hostí. K hlavičce se ale nedostal, načež se domácí vydali do protiútoku. Z něj ale vytěžit branku také nedokázali.
     
    První poločas skončil.
     
    Je za námi první půle klání. V ní byli zpočátku aktivnější domácí, kteří se také díky Mignotovi ujali vedení. Později ale přebrali iniciativu hosté. Které z mužstev si dnes odnese body? Sledujte náš on-line přenos!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hosté se dostali hned v úvodu druhé půle do velké příležitosti! Ke střele se dostal Ekoko, Ruffer se ale položil a balon vyrazil na rohový kop. Z něj hosté nic nevytěžili.
     
    48
    Po levé straně se pokoušel do šance probojovat MVila, který si ale při souboji s domácím borcem pomohl nedovoleným způsobem. Vykopávat bude St. Étienne.
     
    50
    Sako zahrával standartní situaci, střela prošla až k brankáři hostí, který jej snadno schoval do náručí. Následný rychlý protiútok Rennes k ničemu nevedl.
     
    51
    Po exekuci rohového kopu hlavičkoval Mangane. Obránce hostí svůj pokus ale nenasměroval správně.
     
    53
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají dvoubrankového vedení! Podél levé lajny potáhl balon Bakary Sako, načež jej odcentroval do velkého vápna. Tam si počíhal a z voleje navýšil vedení Saint-Étienne LAURENT BATLLES.
     
    55
    Hosté se ale nevzdávají a stále se snaží ohrožovat branku domácích. Proti defenzivě St. Étienne se nyní neprosadil Kembo-Ekoko.
     
    56
    Domácí se po zákroku na Nicolitu dožadovali penalty. Hlavní sudí Philippe Malige ale zůstal ledově klidný a pokutový kop nenařídil.
     
    58
    Po střetu zůstal na trávníku ležet hostující pravý obránce Foulquier. Nakonec se ale zvedá a pokračuje ve hře.
     
    59
    Domácí se po centru z levé strany k balonu nedostali. Chopil se jej totiž brankář Rennes Costil.
     
    60
    Máme zde první žlutou kartu utkání. Za vztekle zakopnutý balon ji obdržel hostující Kembo-Ekoko.
     
    62
    V právě probíhajících minutách se spíše leží na hrací ploše, než hraje fotbal. Tentokráte se s bolestivou grimasou zvedal Jean-Pascal Mignot.
     
    63
    Hosté zahrávali rohový kop, domácí obrana jej ale bez sebemenších potíží pohlídala a míč zakopla do bezpečí.
     
    65
    Zdá se, že si domácí vedení již pohlídají, jsou čím dál aktivnější. Ve stoprocentní pozici se ocitl Aubameyang. Z těsné blízkosti ale útočník Saint-Étienne branku Rennes minul.
     
    65
    Hosté opět střídají. Odchází Julian Feret, nahradí jej Yacine Brahimi.
     
    67
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Domácí opět skórují! Laurent Batlles nádherně přenesl hru na levou stranu, kde byl nabíhající BAKARY SAKO. Ten si balon zpracoval a tvrdou přízemní střelou jej poslal do sítě. O vítězi střetnutí se zdá být rozhodnuto.
     
    69
    Domácí jsou při chuti! Další slušnou střelou prezentoval Laurent Batlles. Branku ale těsně minul. K dorážce se nedostal ani po balonu se natahující Aubameyang.
     
    70
    Střídají také domácí. Po vydařeném utkání opouští hřiště kapitán Laurent Batlles. Místo něj okusí atmosféru střetnutí Max-Alain Gradel.
     
    71
    Hostující rohový kop nepřipravil St. Étienne příliš potíží. Domácí míč hnedle odkopli do bezpečí.
     
    74
    Rennes zahrával přímý kop ze slušné pozice. K balonu se postavil Kembo-Ekoko. Míč ale nenasměroval správně, těsně netrefil branku St. Étienne.
     
    74
    Následně odchází Kembo-Ekoko střídat. Místo něj nastoupí na hrací plochu Razak Boukari.
     
    75
    Druhé střídaní si připravili také domácí fotbalisté. Odchází útočník Aubameyang, nahradí jej Josuha Guilavogui.
     
    78
    Také domácí si připravili poslední střídání. Odchází Marchal, nahradí jej Kurt Zouma.
     
    78
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    To už zavání debaklem. Po centru z pravé strany se první střela Saint-Étienne neujala, následnou dorážkou již ale MAX-ALAIN GRADEL skóre navýšil.
     
    80
    Domácí zahrávali standartní situaci, Costil ale dokázal balon vyboxovat do bezpečí. Není potřeba dodávat, který z celků nyní tahá kratší konec.
     
    82
    Rennes se snaží zaznamenat alespoň čestný úspěch. Přes obranný val domácích fotbalistů se ale probíjí velmi obtížně.
     
    83
    Také Gradel má střeleckou chuť! Přízemní pokus minul levou tyčku Costilovy branky jen velmi těsně.
     
    84
    Ruffer musel nyní likvidovat velkou šanci hostujícího celku! Z hranice velkého vápna se rozhodl vypálit Brahimi, zamířil však pouze do rukavic brankáře Saint-Étienne.
     
    86
    Balon drží na kopačkách fotbalisté Rennes. Nikam se však již neženou, utkání se spíše dohrává. Není divu, o osudu střetnutí je již rozhodnuto.
     
    88
    Opět se bude žlutit! za faul obdržel kartu domácí Kurt Zouma.
     
    89
    Z přímého kopu pálil slušně Brahimi. Pokus ale mířil těsně mimo.
     
    90
    Hlavní arbitr Malige nastavil pouhé dvě minuty.
     
    90+1
    Domácí fanoušci již odpálili pyrotechniku a začali slavit jednoznačné vítězství.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Domácí spustili ve druhé půli brankovou kanonádu a dorazili tak svého bezmocného soka. Saint-Étienne zvítězilo 4:0. Loučím se s vámi a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (18:54:13)

    Libor Kucza

    Branky: 24. Mignot, 53. Batlles, 67. Sako, 78. Gradel

    Karty:   88. Zouma (SET) - 60. Kembo-Ekoko (REN)


    AS Saint-Étienne: Ruffer - Ghoulam, Marchal (78. Zouma), Mignot, Ebondo - Clement, Lemoine - Sako, Batlles (70. Gradel) , Nicolita - Aubameyang (75. Guilavogui)
    Stade Rennes: Costil - Theophile Catherine, Kana-Biyik (30. Boye), Mangane, Foulquier - Doumbia, MVila - Pitroipa, Feret (65. Brahimi), Kembo-Ekoko (74. Boukari) - Erding

    Rozhodčí: Philippe Malige
    bahis siteleri