Bordeaux – Lyon 1:0 (kon.) | Saint-Étienne – Rennes 4:0 (kon.) | PSG – Montpellier 2:2 (kon.)
konec
AS Saint-Étienne
4:0 (1:0)
Stade Rennes
Neděle 19.02.2012, 17:00Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    78
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    To už zavání debaklem. Po centru z pravé strany se první střela Saint-Étienne neujala, následnou dorážkou již ale MAX-ALAIN GRADEL skóre navýšil.
     
    67
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Domácí opět skórují! Laurent Batlles nádherně přenesl hru na levou stranu, kde byl nabíhající BAKARY SAKO. Ten si balon zpracoval a tvrdou přízemní střelou jej poslal do sítě. O vítězi střetnutí se zdá být rozhodnuto.
     
    53
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají dvoubrankového vedení! Podél levé lajny potáhl balon Bakary Sako, načež jej odcentroval do velkého vápna. Tam si počíhal a z voleje navýšil vedení Saint-Étienne LAURENT BATLLES.
     
    24
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení. Rohový kop sice nezahráli ideálně, odražený balon ale nacentrovali zpět do velkého vápna, kde jej číhající JEAN-PASCAL MIGNOT prodloužil hlavou dí sítě hostí.

    Libor Kucza

    Branky: 24. Mignot, 53. Batlles, 67. Sako, 78. Gradel

    Karty:   88. Zouma (SET) - 60. Kembo-Ekoko (REN)


    AS Saint-Étienne: Ruffer - Ghoulam, Marchal (78. Zouma), Mignot, Ebondo - Clement, Lemoine - Sako, Batlles (70. Gradel) , Nicolita - Aubameyang (75. Guilavogui)
    Stade Rennes: Costil - Theophile Catherine, Kana-Biyik (30. Boye), Mangane, Foulquier - Doumbia, MVila - Pitroipa, Feret (65. Brahimi), Kembo-Ekoko (74. Boukari) - Erding

    Rozhodčí: Philippe Malige
    bahis siteleri