Bordeaux – Lyon 1:0 (kon.) | Saint-Étienne – Rennes 4:0 (kon.) | PSG – Montpellier 2:2 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
2:2 (1:1)
Montpellier HSC
Neděle 19.02.2012, 21:00 • Park princů • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    88
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil GUILLAUME HOARAU. A v samém závěru je vyrovnáno! Naprotsto skvostný zápas! Přes tři hráče na kraji vápna přešel Menez, přihrál před prázdnou branku na Hoarua a ten vyrovnává. Na brankové čáře se snažil ještě zachránit Bedimo, ale jeho teč už brance nezabránila.
     
    82
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Branku vstřelil JOHN UTAKA. A hosté se z ničeho nic dostávají do důležitého vedení! Po krásném centru z pravé strany od Girouda zapomněla obrana domácích ve středu vápna na zcela osamoceného Utaku a ten hlavou pokořil domácího brankáře. Sirigu si sice na balón sáhl, jenže už ho nedokázal vyrazit mimo tři tyče.
     
    45+1
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Branku vstřelil YOUNES BELHANDA. Tohle je pořádné vystřízlivění borců PSG. Montpellier pět minut po Alexově gólu odpověděl. Sakho dokázal odvrátit míč pouze k Giroudovi, jenž ještě šoupl míč Hiltonovi na pravou stranu. Ten poté nacentroval na hlavu nabíhajícího Belhandy, který se z blízkosti v pohodě prosadil. Sirigu si přitom na míč šáhl, nicméně ten skončil nakonec přesně u jeho tyče.
     
    41
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil ALEX. Řízný stoper dává svou první branku v novém dresu. A jak důležitou! Nene nabil patičkou z přímého kopu svému spoluhráči, který nepříjemně letící dělovkou, možná lehce tečovanou, překonal bezmocného Jourdrena, jenž po střele chtěl skočit na opačnou stranu.

    Viktor Sandev

    Branky: 41. Alex, 88. Hoarau - 45+1. Belhanda, 82. Utaka

    Karty:   35. Sakho (PSG), 50. Sissoko (PSG), 70. Matuidi (PSG) - 32. Saihi (MON), 90+3. Giroud (MON)


    Paris Saint-Germain: Sirigu - Biševac, Alex (74. Lugano), Sakho, Maxwell - Matuidi, Motta, Sissoko (76. Pastore) - Menez, Nené, Gameiro (62. Hoarau).
    Na lavičce: Douchez, Armand, Ceará, Chantome.
    Trenér: Carlo Ancelotti.

    Montpellier HSC: Jourdren - Bocaly, Yanga M'Biwa, Hilton, Bedimo - Utaka, Saihi (77. Marveaux), Belhanda (89. Cabella), Estrada (64. Stambouli), Camara - Giroud.
    Na lavičce: Pionnier, Jeunechamp, Pitau, Aït Fana.
    Trenér: René Girard.

    Rozhodčí: Chapron - Gringore, Perruaux

    Diváci: 44.398
    bahis siteleri