Bordeaux – Lyon 1:0 (kon.) | Saint-Étienne – Rennes 4:0 (kon.) | PSG – Montpellier 2:2 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
2:2 (1:1)
Montpellier HSC
Neděle 19.02.2012, 21:00 • Park princů • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Giroud si nedovoleně vyšlápl na Biševace a vidí za to žlutou kartu.
     
    89
    Poslední střídání hostů, ze hřiště odchází Belhanda a přichází Cabella.
     
    89
    Ihned na to ve velké šanci Lugano! Šel sám na gólmana Jourdrena, jenže z úhlu pálí jen do boční sítě.
     
    88
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil GUILLAUME HOARAU. A v samém závěru je vyrovnáno! Naprotsto skvostný zápas! Přes tři hráče na kraji vápna přešel Menez, přihrál před prázdnou branku na Hoarua a ten vyrovnává. Na brankové čáře se snažil ještě zachránit Bedimo, ale jeho teč už brance nezabránila.
     
    82
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Branku vstřelil JOHN UTAKA. A hosté se z ničeho nic dostávají do důležitého vedení! Po krásném centru z pravé strany od Girouda zapomněla obrana domácích ve středu vápna na zcela osamoceného Utaku a ten hlavou pokořil domácího brankáře. Sirigu si sice na balón sáhl, jenže už ho nedokázal vyrazit mimo tři tyče.
     
    78
    Promarněná možnost PSG! Pastore dostal krásnou přihrávku před gólmana a snažil se lobem obstřelit brankáře, jenže ten je zatočen až příliš a končí v autu, je z toho pouze odkop od branky.
     
    77
    Střídají i hosté, ze hřiště odešel Saihi a přišel Marveaux.
     
    76
    Poslední střídání domácích, ze hřiště odchází Sissoko a přichází konečně Argentinec Pastore. Jeho první zápas po třítýdenním zranění stehení svalu.
     
    74
    Alex nakonec musí střídat, nahrazuje ho Lugano.
     
    70
    Domácí Matuidi vidí od rozhodčího žlutou kartu po faulu na Belhandu.
     
    64
    Také Girard střídá. Odchází dnes nevýrazný Estrada, nahrazuje ho Stambouli.
     
    62
    Domácí poprvé střídají. Odchází Gameiro. Ancelotti ale mění kus za kus, v útoku se bude snažit dát gól ostřílený Hoarau.
     
    52
    Maxwell se ocitl ve stoprocentní tutovce! PSG ve vápně na pár doteků obelstilo obranu soupeře, nakonec Gameiro posunul úplně volnému Maxellovi, jenž mířil ke vzdálenější tyčce, ovšem trefil jen prostor vedle brány.
     
    50
    Sissoko může být rád za žlutou kartu. Těsně za vápnem zaskluzoval do Bedima. Kousek a byla by to penalta!
     
    45+1
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Branku vstřelil YOUNES BELHANDA. Tohle je pořádné vystřízlivění borců PSG. Montpellier pět minut po Alexově gólu odpověděl. Sakho dokázal odvrátit míč pouze k Giroudovi, jenž ještě šoupl míč Hiltonovi na pravou stranu. Ten poté nacentroval na hlavu nabíhajícího Belhandy, který se z blízkosti v pohodě prosadil. Sirigu si přitom na míč šáhl, nicméně ten skončil nakonec přesně u jeho tyče.
     
    41
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil ALEX. Řízný stoper dává svou první branku v novém dresu. A jak důležitou! Nene nabil patičkou z přímého kopu svému spoluhráči, který nepříjemně letící dělovkou, možná lehce tečovanou, překonal bezmocného Jourdrena, jenž po střele chtěl skočit na opačnou stranu.
     
    35
    Až teď se situace uklidnila. A Sakho až teď také vidí žlutou kartu.
     
    32
    Ufff! Tohle vypadalo hodně ošklivě. Saihi ostře zajel v souboji o míč do nohy Meneze, byl přitom o krok pozadu a poprávu vidí žlutou kartu.
     
    31
    Chyba Montpellieru se mu mohla stát osudnou! Menez sebral jednomu protihráči snadno míč ve středu hřiště, poslal ihned kolmici na volného a nabíhajícího Gameira, který však podruhé v zápase selhal v koncovce a přestřelil.
     
    23
    Obrovská škoda pro PSG, které bylo v první vyložené příležitosti! Gameiro se najednou po kolmici od Neneho objevil sám ve vápně a pravačkou vypálil. Bohužel jen do míst, kde stál skvělý Jourdren.
     
    9
    Skvělá akce Montpellieru! Belhanda přihrál rychle doleva na Utaku, ten si v šestnáctce narovnal míč na levačku a vystřelil. Sirigu dokázal jeho dělovku vyrazit pouze ke Giroudovi, který z vyložené pozice ihned vypálil. Avšak pařížský gólman i jeho střelu fantasticky zlikvidoval!
     
    2
    Montpellier hned z prvního útoku pořádně zahrozil! Bedimo unikl po levé lajně, nacentroval na vzdálenějš tyč na Girouda, před nímž musel na poslední chvíli odvrátit na roh vracející se Maxwell.

    Viktor Sandev

    Branky: 41. Alex, 88. Hoarau - 45+1. Belhanda, 82. Utaka

    Karty:   35. Sakho (PSG), 50. Sissoko (PSG), 70. Matuidi (PSG) - 32. Saihi (MON), 90+3. Giroud (MON)


    Paris Saint-Germain: Sirigu - Biševac, Alex (74. Lugano), Sakho, Maxwell - Matuidi, Motta, Sissoko (76. Pastore) - Menez, Nené, Gameiro (62. Hoarau).
    Na lavičce: Douchez, Armand, Ceará, Chantome.
    Trenér: Carlo Ancelotti.

    Montpellier HSC: Jourdren - Bocaly, Yanga M'Biwa, Hilton, Bedimo - Utaka, Saihi (77. Marveaux), Belhanda (89. Cabella), Estrada (64. Stambouli), Camara - Giroud.
    Na lavičce: Pionnier, Jeunechamp, Pitau, Aït Fana.
    Trenér: René Girard.

    Rozhodčí: Chapron - Gringore, Perruaux

    Diváci: 44.398
    bahis siteleri