Real Sociedad – Zaragoza 3:0 (kon.) | Malaga – Levante 1:0 (kon.) | Gijón – Sevilla 1:0 (kon.)
Real Betis – Real Madrid 2:3 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
3:0 (3:0)
Real Zaragoza
Sobota 10.03.2012, 18:00 • Estádio Anoeta, San Sebastián (32200 diváků) • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Zcela zaslouženě získává domácí San Sebastián tři body a v tabulce se v tuto chvíli posouvá na jedenáctou příčku. Real Zaragoza zůstane i po tomto kole Primera División poslední a její dny v nejvyšší španělské soutěži jsou již nejspíše sečteny. Příjemný zbytek večera vám přeje Tomáš Martínek. (19:53:04)
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Oblouček Ángela Lafity si však stáhl ze vzduchu brankář Bravo a slyšíme závěrečný hvizd.
     
    90+3
    Hostující Carlos Aranda se snažil prokličkovat mezi třemi bránícími hráči Realu Sociedad. To samozřejmě nemělo šanci na úspěch a sudí Carlos Velasco Carballo bude za chvíli pískat konec. Ještě uvidíme přímý volný kop hostí.
     
    90+1
    Sudí ještě nastaví tři minuty i když o osudu zápasu je již dlouho rozhodnuto.
     
    90
    Rychlý kontr San Sebastiánu končí nepřesnou přihrávkou Markela Bergary. A to měli domácí možnost jít ve třech proti pouhým dvěma obráncům.
     
    89
    Zaragoza zcela otevřela obranu a málem se jí to vyplatilo. Carlos Aranda však zakončil pas Apoña hodně nedůrazně.
     
    88
    Opět se obejevil tváří v tvář Robertovi střídající útočník Joseba Llorente, jenže zkušený forvard napálil balon asi decimetr vedle pravé tyče brankáře Zaragozy.
     
    86
    Rychlá akce domácích je zakončena dělovkou Antoine Griezmanna z levého rohu pokutového území. Míč však rozvlnil jen boční síť Robertovy brány.
     
    84
    Italský stoper při výskoku na míč udeřil soupeře loktem a po zásluze opouští scénu stadionu Anoeta.
     
    84
    Po druhé žluté kartě jde ze hřiště kapitán hostí Maurizio Lanzaro.
     
    83
    Střídající Llorente si zaběhl krásně za obranu, jenže jeho ránu vyrazil pravou nohou Roberto na rohový kop. Mohlo to být již o čtyři branky!
     
    81
    Po několika přihrávkách v zadních řadách nakopává míč do předu brankář Claudio Bravo. O alespoň vsřelení čestného úspěchu se snaží Zaragoza jenže jen snaha je málo. Je třeba předvést kvalitu a přesnost, v tom dnes vynikají domácí.
     
    78
    A je zde i poslední střídání, více změn již trenéři provést nemohou. V dresu San Sebastiánu vidíme na ploše s osmičkou Joseba Llorenteho. Za velkého potlesku odchází dvoubrankový střelec Agirretxe.
     
    78
    Hned trojice obránců domácího celku zastavovala Ángela Lafitu, jenže nakopávaný míč z následného volného přímého kopu dopadá stejně jako předchozí pokusy Zaragozy čili neúspěchem.
     
    76
    Markel Bergara je druhým trumfem domácího trenéra Montaniera. Ze hřiště stál jak jsme již avizovali Asiera Illarramendiho.
     
    75
    Standardka Zaragozy letící ze středu hřiště pacifikují domácí zadáci. V kráté době uvidíme další střídání, hra se tím velmi kouskuje. Ze hřiště půjde Illarramendi.
     
    73
    Naposledy střídá také trenér Jimenéz. Ze hřiště stahuje Edu Oriola a novým hráčem na hřišti je Ortí.
     
    71
    První změna v kádru baskického týmu. Xabi Prieto je již unaven a proto jen střídá franouzský středopolař Antoine Griezmann.

    Tomáš Martínek

    Branky: 19. Agirretxe, 22. Vela, 40. Agirretxe

    Karty:   23. Gonzáles (RSC), 62. Estrada (RSC) - 7. Lanzaro (ZAR), 65. Álvarez (ZAR), 84. Lanzaro (ZAR)   84. Lanzaro (ZAR)


    Real Sociedad San Sebastian: Bravo - Estrada, Gonzáles, Martinez Berridi, De la Bella - Illaramendi (76. Bergara), Aranburu - Vela, Zurutuza, Prieto (71. Griezmann) - Agirretxe (76. Llorente). Trenér: Philippe Montanier.
    Real Zaragoza: Roberto - Álvarez, Lanzaro, da Silva, Obradović - Apoño, Minero (53. Lafita) - Luis García (63. Juan Carlos), Ruben Micael, Edu Oriol (73. Ortí) - Aranda. Trenér: Manolo Jiménez.

    Rozhodčí: Carlos Velasco Carballo
    bahis siteleri