Mönchengladbach – Freiburg 0:0 (kon.) | Wolfsburg – Leverkusen 3:2 (kon.) | Mohuč – Norimberk 2:1 (kon.)
Kolín nad Rýnem – Hertha 1:0 (kon.) | Bayern – Hoffenheim 7:1 (kon.) | Augsburg – Dortmund 0:0 (kon.)
konec
FC Augsburg
0:0 (0:0)
Borussia Dortmund
Sobota 10.03.2012, 18:30Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Máme dobojováno. Rozhodčí Knut Kircher odpískal konec tohoto zápasu, který skončil možná trochu překvapivě bezbrankovou remízou. Mohou za to také skvělé výkony obou brankářů, kteří dnes podali bezchybný výkon a ještě k tomu něco přidali. Ztráta pro Borussii, zisk pro Augsburg. Nutno ovšem říci, že remíza je zasloužená. Z mé strany je to pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek večera! (20:23:22)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Oba týmy pozorně brání a útočníci to mají těžké. Domácí se po levé straně prodrali dopředu a Sinkala mohl najít své spoluhráče. Jeho přihrávka byla ovšem nepřesná.
     
    90+1
    V rohu hřiště se dostal do osobního souboje Lewandowski a počínal si nedovoleně. Faul Borussie stojí hosty míč a domácí mohou ještě zaútočit a potrestat svého soka.
     
    90+1
    Rozhodčí nastavuje dvě minuty!
     
    90
    Augsburg se pokoušel dobýt velké vápno, ale neuspěl. Na druhé straně se nepodařilo to samé Dortmundu.
     
    89
    Další, poslední střídání Augsburgu. Hřiště opouští za potlesku tribun Bellinghausen, který byl dnes nejlepším hráčem svého mužstva. Jeho místo na hřišti přebral Sinkala.
     
    88
    Na polovině hřiště je ošetřován jeden z domácíh hráčů po souboji s Grosskreutzem, který také opustil hřiště.
     
    87
    A čerstvý hráč Borussie se ihned postavil k přímému kopu z poloviny hřiště. Jeho centr byl ovšem odvrácen mimo velké vápno.
     
    86
    Pro dnešek dohrál Blaszczykowski. Polského záložníka vyprovází fanoušci hromovým pískotem, protože měl v dnešním utkání několik nevybíravých faulů. Novicem na place je Gündogan.
     
    85
    Obrana Dortmundu drží míč a pomalu se s ním přesouvá na útočnou polovinu. Utkání se blíží do závěru a dá se očekávat enormní snaha obou týmů. Trenér Klopp ke všemu připravuje poslední střídání BVB.
     
    84
    Oba týmy hrají nahoru a dolů. Mají několik brejků, ale oba brankáři jsou zatím bez větší práce. Maximálně s k nim dostane přihrávka od jejich spoluhráčů, kteří je zapojují do kombinace.
     
    82
    Rozruch po akcích obou týmů. Nejdříve přečíslení Dortmundu, které ovšem zazdil Grosskreutz ztrátou míče. Hráči BVB museli honem rychle spěchat zpátky. Na druhé straně neuspěl pro změnu Bellinghausen.
     
    81
    Na druhé straně se prodral ke střele Lewandowski, jehož rána letěla nad branku Augsburgu. Bude se odkopávat od branky domácích.
     
    80
    Augsburg dělá Dortmundu velké problémy. BVB se spoléhá pouze na protiútoky a Augsburg nepouští soupeře k míči. Další útočnou kombinaci Augsburgu musel odkopem odvrátit Kehl.
     
    79
    Střídání na domácí straně. Hřiště opustil Koo a nahrazuje ho Ndjeng.
     
    78
    Další rychlý protiútok Augsburgu. Přečíslení domácích přerušil skvěle bránící Pisczek. Následně už Augsburg nic nevymyslel. Na útočné polovině se dopustil faulu Lewandowski a vidí žlutou kartu.
     
    77
    Akce z levé strany skončila krachem. Augsburg neuspěl v přechodu do velkého vápna a přišel o míč. Přestože ho získal vzápětí zpět, letící centr do vápna ukryl do rukavic Weidenfeller.
     
    76
    Domácí fanoušci teď hromovým potleskem přivítali Mölderse a ženou svůj tým za vítězstvím. Augsburg dnes k němu nemá daleko. Aktuálně je daleko aktivnější. Dortmund se trápí.

    Daniel Ryl

    Branky:

    Karty:   39. Koo (AUG), 42. Sankoh (AUG) - 43. Subotič (DOR), 45. Kehl (DOR), 78. Lewandowski (DOR)


    FC Augsburg: Jentzsch - Verhaegh, Sankoh, Langkamp, Ostrzolek - Koo (79. Ndjeng), Baier, Hosogai, Bellinghausen (89. Sinkala) - Oerhl, Hain (75. Mölders)
    Borussia Dortmund: Weidenfeller - Pisczek, Subotič, Hummels, Schmelzer - Bender (70. Perišič), Kehl - Blaszczykowski (86. Gündogan), Kagawa (69. Leitner), Grosskreutz - Lewandowski

    Rozhodčí: Kircher - Kempter, Lupp
    bahis siteleri