Everton – Sunderland 1:1 (kon.)
konec
Everton FC
1:1 (1:1)
Sunderland AFC
Sobota 17.03.2012, 13:45 • Goodison Park, Liverpool • FA Cup
Předzápasové kurzy
     
    87
    Briliantní dva zákroky si připsal Mignolet, který zabránil dvěma stoprocentním šancím! Poprvé mohl udeřit na bližší tyč Jelavic, ale Mignolet jeho pokus vyrazil. Odražený míč sbíral Heitinga, ale i jeho střelu Mignolet zlikvidoval!
     
    85
    Ze hřiště odešel Drenthe, kterého nahradil Stracqualursi.
     
    83
    Gól na kopačce měl Osman, který dostal přihrávku do pokutového území, míč si zpracoval tělem, ale pozorný Mignolet okamžitě vyběhl a míč uklidil do svých rukavic!
     
    74
    Také Martin O'Neill sáhl k prvnímu střídání. Ze hry odešel Campbell, nahradil ho Vaughan.
     
    72
    David Moyes přichystal první změnu v sestavě. Ze hřiště odešel Coleman, nahradil ho Gueye.
     
    69
    Žlutou kartu obdržel Turner.
     
    67
    Žlutou kartu vyfasoval Distin.
     
    64
    Baines nacentroval míč do pokutového území, kde se k hlavičce dostal Jelavic, jeho pokus byl nebezpečný, ale nepřesný. Míč minul jen o kousek břevno.
     
    57
    V gólové příležitosti se ocitl Cahill, ke kterému se dostal na hranici penalty odražený míč. Cahill vystřelil, ale Mignolet byl pozorný a jeho pokus uklidil do své náruče.
     
    54
    McClean poslal přesnou přihrávku na kopačky Bendtnerovi, který si zpracoval míč a zakončil. Jeho pokus skončil brankou, ale sudí přerušil hru pro ofsajdové postavení.
     
    51
    Fellaini našel přesnou přihrávkou do běhu Cahilla, který vystřelil na vzdálenější tyč. Mignolet míč vyrazil, ale pomáhat mu musel ještě Bridge, který odvrátli míč na rohový praporek.
     
    43
    K míči se postavil Drenthe, který míč napálil do pravého rohu branky. Mignolet měl štěstí, protože Drentheho pokus orazítkoval spoj mezi pravou tyčkou a břevnem.
     
    36
    Cahill měl na hlavě další gól, ale tentokrát si Mignolet počínal výborně a jeho pokus vyboxoval!
     
    32
    Domácí hráči se před standardní situací ubránili a získali míč na své kopačky. Dlouhý nákop na Jelavice málem skončil brankou, ale Mignoletu zachránilo břevno.
     
    31
    Žlutou kartu obdržel Heitinga.
     
    28
    Žlutou kartu vyfasoval Bendtner.
     
    23
    Everton právě vstřelil branku!
    Baines nacentroval míč do pokutového území, kde hlavičkoval na vzdálenější tyč Jelavic, ale do této střely se vložil ještě GARY CAHILL, který svoji hlavičkou změnil směr míče a uklidil ho do sítě. Mignolet byl v protipohybu, a tak neměl šanci gólu zabránit.
     
    9
    První žlutou kartu vyfasoval Neville.
     
    12
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Hosté dostali další výhodu volného přímého kopu, do zakončení se dostal PHIL BARDSLEY, který dostal přesnou přihrávku, zpracoval si míč na střělu a vypálil asi z dvaceti pěti metrů. Howard se natahoval marně, neboť byl na tuto střelu příliš krátký.

    Lucie Rapantová

    Branky: 23. Cahill - 12. Bardsley

    Karty:   9. Neville (EVE), 31. Heitinga (EVE), 67. Distin (EVE) - 28. Bendtner (SUN), 69. Turner (SUN)


    Everton FC: Howard - Neville, Heitinga, Distin, Baines - Coleman (72. Gueye), Osman, Fellaini, Drenthe (85. Stracqualursi) - Jelavic, Cahill.
    Sunderland AFC: Mignolet - Bardsley, O'Shea, Turner, Bridge - Larsson, Gardner, Colback, McClean - Bendtner, Campbell (74. Vaughan).

    Rozhodčí: Marriner
    bahis siteleri