Auxerre – Évian TG 0:2 (kon.) | Bordeaux – Ajaccio 1:1 (kon.) | Caen – PSG 2:2 (kon.)
Lorient – Brest 2:1 (kon.) | Marseille – Dijon 1:2 (kon.) | Nancy – Montpellier 1:0 (kon.)
Saint-Étienne – Lyon 0:1 (kon.)
konec
SM Caen
2:2 (0:0)
Paris Saint-Germain
Sobota 17.03.2012, 19:00 • Stade Michel-d'Ornano • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    Konec zápasu. (20:51:27)
     
    90+4
    Až nyní je hra navázána. Běží poslední minuta nastavení.
     
    90+2
    Hoarau dostal na lavičce žlutou kartu. Na zemi je nyní po zákroku Matuidiho ošetřován Proment.
     
    90+1
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Neříkej hop, dokud jsi nepřeskočil! Ancelottiho družina z ničeho nic vyrovnala. Ménezův centr nešťastně srazil Sorbon nevědomky pro CHRISTOPEHO JALLETA, který si míč zpracoval na prsa a střelou pod břevnmo nedal Thébauxovi žádnou šanci.
     
    90
    A mohlo být rozhodnuto! Nabab si naběhl na krásný dlouhý pas, popoběhl ještě několik kroků dopředu, z dobré pozice nikým nehlídán v běhu vypálil po zemi, nakonec ale míč skončil jen těsně vedle Siriguovy svatyně.
     
    89
    Tohle už je trápení ze strany PSG. Vypadá to, že Ancelotiiho hoši poprvé pod jeho vedením prohrají...
     
    88
    Vandam se nyní dostal do brejku a mohl být ve slibné možnosti. Utíká ale s míčem daleko od Siriguovy brány, a tak je možné dobré počínání zmařeno.
     
    87
    Ménez po pravé straně neprošel. Zastavil ho tam odkopem do bezpečí Vandam.
     
    86
    Nabab si užívá zasloužených ovací. Na jeho místo přišel na poslední minuty K. Traoré.
     
    85
    V pořadí pátá žlutá karta zápasu PSG. Za faul jí dostal Matuidi.
     
    85
    Armand se snažil kombinovat, jenže domácí záloha orpavdu pracuje na jedničku. Díky tvrdému presingu se míč dostal k Thébauxovi, který ho má v moci.
     
    83
    ... centr Hamoumy letěl ke vzdálenější tyčce, tam ale míč Sirigu odboxoval do bezpečí. Přesto Caen zůstalo u míče.
     
    82
    Domácí jsou i nadále směrem dopředu aktivní. Hamoumův centr museli hosté srazit na rohový kop...
     
    81
    ... střela šikulky Fajra pořádně zaměstnala Sirigua. Ten ale proti ní zakročil přímo fantasticky!
     
    80
    Frau chtěl vyslat do šance Nababa, jenže toho na hranici vápna fauloval Sakho. Dobrá možnost standardky pro Caen...
     
    79
    Velké problémy nyní mohl nadělat Pastore! Ten uviděl, že je před ním dost prostoru, a tak se tam vydal. Levačkou z vápna vystřelil na poslední chvíli a jeho tečovaný pokus levačkou skončil nad bránou.
     
    77
    Hamouma vyslal nebezpečný centr. Ten pro jistotu odvrátil na rohový kop Alex. Po něm sbírá míč do rukavic Sirigu.
     
    76
    Pařížané se nyní snaží ukombinovat soupeře na levé straně. Jenže to se mu nedaří. Nakonec po Matuidiho elgantní přihrávce ztratil míč Ménez.
     
    73
    Ancelotti naposledy střídá. Odchází Tiéné, přichází Armand.
     
    74
    Tak tohle všechny překvapilo! Mladý náhradník Fajr z přímého kopu vystřelil, i když z velké dálky, jeho rána přitom skončila v boční síti.
     
    69
    Velká šance Bulota! Ten jakmile dostal přihrávku od Fraua, vypálil. A Sirigu se proti jeho střele měl mezi třemi tyčemi co ohánět.
     
    70
    Frau v dalším nebezpečném podnikání, jakmile pařížská obrana úplně zbytečně ztratila míč. Nakonec jeho střelu zablokoval na rohový kop Alex...
     
    71
    Cean právě vstřelilo branku!
    A Caen se znovu ujímá vedení. Na centr z rohového kopu od Bulota si nejvýše naskočil THOMAS HERTAUX, který ve výskoku dostal od Motty i Alexe příliš prostoru a usměrnil hlavičku za záda Sirigua.
     
    67
    Domácí poprvé střídají. Odchází Leca, přichází Fajr.
     
    66
    A další dobrá rána hostujícího mužstva! Oba náhradníci PSG se nyní ukazují ve skvělém světle. K Jalletovi se nyní dostal odražený centr, hostující záložník ho z první napálil, škoda, že doprostřed branky, kde stál Thébaux.
     
    66
    Po standardce z pravé strany se míč dorazil k Sakhovi, ten netradičně v roli nahrávače hledal ve vápně spoluhráče, jenže bezúspěšně.
     
    65
    Na centr z rohu si naskakoval Biševac, jenže nebzpečí nakonec Caen zažehnalo. A nyní na pár chvil tak mají míč domácí.
     
    64
    Střídání zřejmě PSG pomohlo. Biševac se teď s ničím neostýchal, vypálil přízemní pokus, který musel likvidovat Thébaux alespoň na rohový kop!
     
    54
    Dvojté střídání připravil trenér Ancelotti. Ze hry jde Hoarau s Ceárou, do hry přišel Jallet a Biševac.
     
    61
    Biševac není na hřišti příliš dlouho, přesto již dostal žluté varování.
     
    59
    Tempo hry nabírá na obrátkách. Pastore byl nebezpečně blízko Thébauxovy branky, držel ho na uzdě už pouze jeden jediný obránce. Nakonec ale hostující útočník míč ztratil.
     
    57
    PSG je najednou na nohou! Gameiro to chytře a nečekaně zkusil padáčkem a k překvapení všech se míč snášel do branky. Nakonec skončil na břevně.
     
    55
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla náhoda prvního stupně. Ale i díky ní se PSG dostává zpátky do zápasu! JAVIER PASTORE se vřítil do vápna, nejprve ztratil míč, jenže odkopávající obránce Sorbon napálil míč přímo do něj a od Pastoreho doputoval za záda bezmocného Thébauxe.
     
    53
    Cean právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil PIÉRRE-ALAIN FRAU, který tak vsítil bývalému klubu branku. Ménez zřejmě musel rozhodčího Castra nějak naštvat, protože mu nepísknul faul. Domácí se ihned na to dostali do rychlého brejku, Nabab pak kombinoval s Frauem, poté si Nabab seběhl na pravou stranu, poslal následně centr do vápna, kde osamocený Frau nejprve napoprvé Sirigua nepřekonal, napodruhé ale měl již snadnou práci.
     
    52
    Teď mohl Castro v klidu vyloučit Cearáu! Ten zastavil ve slibné šanci pronikajícího Hamoumu. Sudí to vyřešil domluvou a druhou žlutou kartu mu neudělil.
     
    51
    Sakho je po hlavičkovém souboji na zemi. Nebyl to příjemný pád. Ale rychle se z toho zotavil.
     
    50
    Ménez teď neunesl fakt, že nedokázal přejít přes Sorbona. Ten mu sebral míč jako malému děcku a pělášil směrem dopředu. Menéz ho zezadu přidržel a viděl za to žlutou kartu.
     
    49
    Domácí se dostávali do rychlého brejku. Jenže si nepohlídali známé pravidlo jménem ofsajd.
     
    48
    Ménez podnikal, snažil se něco vymyslet a proniknout do obrany soupeře, jenže těžko se středem hřiště prosazoval. Těsně před touto situací dostal žlutou kartu domácí Proment.
     
    47
    První střela na branku druhého poločasu, o kterou se postaral domácí Nabab. Nicméně jeho střela z voleje po spolupráci končí jen vedle Siriguovy svatyně.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Hodně špatný výkon ze strany PSG. Cean bylo na hřišti dvakrát lepším týmem a nebýt gólmana Sirigua, nemuseli by Pařížané v tuto chvíli držet remízu. Je vidět, že absence Neného, Maxwella nebo Sissoka dělá hostům velké problémy. Bez nich to není vůbec ta Paříž, která horoucně bojuje o titul s Montpellierem.
     
    První poločas skončil.
     
    45
    Castro nastaví jednu minutku.
     
    45
    Hamouma v ráži na levé straně. Jenže místo, aby se pokusil ukličkovat soupeře, ukličkoval sám sebe. A nakonec skončil s míčem za postranní čárou.
     
    44
    Ceará radši skluzem odvrátil míč na rohový kop. Z něho ale Cean vůbec nic nevytěžilo.
     
    42
    Tak teď to na stadionu jenom zašumělo! Na centr z pravé strany od Gameira si naběhl do vápna Hoarau, který si ale v první chvíli špatně zpracoval míč. Nakonec ještě se střelou počkal, to se mu ale vymstilo. Sorbon mu totiž míč vyfoukl.
     
    43
    Pastore se snažil spolupracovat s Ménezem, ale jakmile se oba dostali do blízkosti vápna, byli odzbrojeni.
     
    42
    PSG u míče. Zakládalo postupnou akci, jenže nakonec Motta přihrává špatně, a hosté tak přicházejí o míč.
     
    40
    Zblokovaná střela Nababa, pro kterou si v pohodě seběhl Sirigu. Franck Dumas nyní pokřikuje přes celé hřiště na sudího Castra. Upřímně netuším, proč to dělá a co se mu nelíbí.
     
    39
    Delší dobu nyní drží míč PSG. Jenže středem hřiště, jak to zamýšlel Pastore, to prostě nešlo. A celá hra se nakonec přesunuje na druhou stranu, kde obrana musí kombinovat se Siriguem.
     
    38
    Matuidi se teď zamotal s rozhodčím Castrem, nakonec dokázal přihrát Tiénému, jenže jeho centr si v šestnáctce nikoho nenašel. Ani nemohl, spoluhráče tam totiž vlastně neměl.
     
    37
    ... centr Fraua boxuje pryč Sirigu. Nakonec Castro viděl v šestnáctce nějaký faul, a odkopávat tak bude PSG.
     
    36
    Bulot se snažil přejít Tiéného, ten nakonec odvrátil na rohový kop...
     
    35
    Bulot nakonec napotřetí dobře přihrál, Frau se neohroženě vřítil směrem dopředu, přešel jednoho, pak i druhého obránce soupeře, na třetího ale narazil. Ukousl si zkrátka velké sousto.
     
    34
    Carlo Ancelotti je na lavičce zapšklý. Asi nečekal, že jeho mužstvo bude mít s Caen takové problémy...
     
    33
    Náznak větší šance ze strany hostujícího družstva! Pastore našel dobrým pasem Gameira, který u tyčky vypálil, nicméně se mu pod nohy obětavě vrhl jeden z protihráčů, konkrétně Heurtaux, a tak balón v síti skončit nemohl.
     
    32
    Opravdu dost velké chyby dnes dělá Ceará. Teď dost zatopil spoluhráči Alexovi, který nakonec situaci vyřešil s dobrým koncem pro PSG.
     
    30
    Hoarau hlavou sklepl balón pro Gameira, ten ještě přenechal míč Cearáovi, který následně nacentroval zprava do vápna. Nakonec se míč dostal ještě k Tiénému, jenž levačkou vypálil, jenže zamířil hodně vedle brány.
     
    29
    Zpětně je žlutou kartou potrestán domácí Vandam.
     
    28
    Ménez se řítil do šance. Možná do vůbec první PSG celého zápasu. Nakonec ale zazněl hvizd Castra. Bude z toho standardka.
     
    26
    PSG není vůbec ve své kůži. Výkonem Caen je evidentně zaskočeno. Teď musel Sirigu hasit situaci odkopem do bezpečí, musel dokonce daleko od brány, aby soupeř nepotrestal úplně zbytečnou a špatnou rozehrávku.
     
    25
    Krásně to nyní vyhodnotil sudí Castro. Po Hamoumově pádu na zem díky faulu Alexe ponechal výhodu, a když Matuidi o dvě vteřiny poté zastavil celou akci, Castro dopískl předchozí přestupek.
     
    23
    ... a další nebezpečný pokus směrem na Siriguovu bránu! Centr z pravé strany se dostal na hranici vápna k Hamoumovi, který se elegantně zbavil Ceáry, z dvaceti pěti metrů technicky vypálil, zamířil nakonec jen těsně nad.
     
    22
    Cean zůstává u míče. Kombinuje nyní po pravé straně...
     
    21
    Domácí záloha znovu chybně rozehrávala. Míče se tak zmocnil soupeř, nakonec aktibní Nabab poslal kroucený centr do vápna, který najednou začal padat do brány, nicméně Sirigu ho vyrazil akrobaticky do zámezí.
     
    19
    Další pařížský obránce žlutě potrestán. Tentokráte si bude muset dávat pozor levý bek Tiéné.
     
    18
    Sakho faulován ve vlastním vápně. Hru tak naváže PSG.
     
    16
    Teď nadělala další střela Siriguovi problémy! Nabab to zkusil technicky, nicméně hostující gólman vyskočil ve vzduchu a akrobaticky míč vyrazil do bezpečí.
     
    16
    První žlutá karta zápasu. Hamouma postupoval dopředu a Ceará ho nedovoleně zastavil. Jasná karta, bez diskuze.
     
    15
    První čtvrthodina jasně patřila domácímu Caen. Takhle se o titul nemůže bojovat, milí Pařížané...
     
    14
    Domácí teď obléhali bránu soupeře. Centr z pravé strany od Bulota odvrátil Matuidi pouze k Promentovi na druhou stranu, ten se neostýchal a vypálil, jenže jeho pokus z úhlu v pohodě kryl Sirigu.
     
    8
    Další tutovka SMC! PSG nesklapla ofsjadová pas, po jeho hrubici si tak na dlouhý pas naběhl Nabab, který se dokázal v šestnátce zbavit gólmana Sirigua, mohl trefit prázdnou bránu, jenže jeho krkolomnou střelu z otočky, která Nababovi jednoduše vůbec nesedla, nakonec zablokoval s velkou dávkou štěstí Alex.
     
    12
    Tiéné se pokusil nakonec o střelu, avšak napálil pouze připravenou zeď.
     
    11
    Pařížskému záložníkovi se nechce ze země. Nevypadá to s ním dobře. Zřejmě si poranil rameno, které se mu snaží zdravotníci PSG co nejlépe ošetřit.
     
    10
    Motta se nyní na hranici vápna svíjí v bolestech. Byl totiž faulován. A hosté tak mohou skórovat z přímého kopu z velmi dobré pozice...
     
    3
    Hned na úvod mohlo být pro Pařížany hodně zle! Hamouma až nečekaně snadno přešel přes několik protihráčů, dostal se s míčem do vápna, nakonec mu ale chyběl krok ke střele. Sirigu si tak ve skluzu seběhl pro míč.
     
    6
    ...jenže centr do vápna hlavou odvrátil pryč do bezpečí Ceará.
     
    5
    Caen je i nadále aktivnější. Nyní má k dispozici rohový kop...
     
    4
    Obrovská šance hostů, kteří favoritovi utkání zpočátku pořádně zatápějí! Nabab nyní sklepl hlavou centr Bulota z levé strany před sebe pro Fraua, který pálil z voleje, jeho rána nakonec pouze přeletěla branku.
     
    1
    Tiéné na zemi. Sudí Castro domlouvá Promentovi, nepočínal si úplně nejčistěji.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SM Caen: Thébaux - Vandam, Sorbon, Herteaux, Montaroup - Leca, Proment - Hamouma, Frau, Bulot - Nabab

    Paris Saint-Germain: Sirigu - Ceará, Alex, Sakho, Tiéné - Pastore, Motta, Matuidi - Gameiro, Ménez, Hoarau

    Rozhodčí: Castro - Moreau, Durussel.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Viktor Sandev

    Branky: 53. Frau, 71. Heurataux - 55. Pastore, 90+1. Jallet

    Karty:   29. Vandam (CEN), 48. Proment (CEN) - 16. Ceará (PSG), 19. Tiéné (PSG), 50. Ménez (PSG), 61. Biševac (PSG), 85. Matuidi (PSG), 90+2. Hoarau (PSG)


    SM Caen: Thébaux - Vandam, Sorbon, Herteaux, Montaroup - Leca (67. Fajr), Proment - Hamouma, Frau, Bulot - Nabab.
    Na lavičce: Bosmel, Raineau, Deroin, Nivet, Nangis, Traoré.
    Trenér: Franck Dumas.

    Paris Saint-Germain: Sirigu - Ceará (54. Biševac), Alex, Sakho, Tiéné (73. Armand) - Pastore, Motta, Matuidi - Gameiro, Ménez, Hoarau (54. Jallet).
    Na lavičce: Douchez, Camara, Lugano, Armand, Luyindula.
    Trenér: Carlo Ancelotti.

    Rozhodčí: Castro - Moreau, Durussel
    bahis siteleri