Excelsior – Eindhoven 1:3 (kon.) | Heerenveen – Feyenoord 2:3 (kon.) | Alkmaar – Groningen 1:0 (kon.)
konec
SBV Excelsior
1:3 (0:2)
PSV Eindhoven
Neděle 06.05.2012, 14:30Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    66
    PSV právě vstřelilo branku!
    Tak konečně se Eindhoven dočkal, když dlouhé minuty obléhal branku Excelsioru, ovšem do šance se dostat nedokázal. To se povedlo až GEORGINIOVI WIJNALDUMOVI, který přesnou střelou posílá PSV zpět do dvoubrankového náskoku!
     
    50
    Excelsior právě vstřelil branku!
    K penaltovému puntíku se postavil LUIGI BRUINS a přesně k levé tyči překonal bezmocného Tytona. Rázem tak utkání dostává nový náboj!
     
    37
    PSV právě vstřelilo branku!
    De Ruiter dělal co mohl, ale další trefě ve své síti nedokázal zabránit. Wijnaldum ještě trefil v dobré pozici břevno, ale do zcela odkryté části branky již bez problémů dokázal skórovat JEREMAIN LENS.
     
    10
    PSV právě vstřelilo branku!
    Eindhoven se dostává do rychlého vedení, když pěknou akci zakončuje přesnou střelou k tyči DRIES MERTENS. Favorizované hosty může úvodní trefa uklidnit.

    Adam Bagar

    Branky: 50. Bruins (pen.) - 10. Mertens, 37. Lens, 66. Wijnaldum

    Karty:   30. Vincken (EXC), 44. Lens (EXC) - 40. Willems (PSV), 49. Toivonen (PSV), 82. Bouma (PSV)


    SBV Excelsior: De Ruiter – Bruerse, Bruins, De Graaf (73. Janga), Alberg, Nieveld, Oost, Scheimann, Schenkeveld (63. Jansen), Van Deelen, Vincken (46. Maatsen).
    PSV Eindhoven: Tyton – Hutchinson, Labyad, Lens (82. Hesselink), Marcelo, Mertens (71. Depay), Strootman, Toivonen, Bouma, Wijnaldum, Willems.

    Rozhodčí: Richard Liesveld
    bahis siteleri