Jednotlivci (ženy) Ki Bo Bae (kon.)
konec
Jednotlivci (ženy)

Ki Bo Bae

Čtvrtek 02.08.2012, 10:00Olympijské hry - Lukostřelba
Sledujte:
     
    1. Bo Bae Ki (KOR)
    2. Aida Romanová (MEX)
    3. Mariana Avitiaová (MEX)
     
    T-B
    Romanová (MEX) ale trefila taktéž pouze osm, jenže korejský šíp byl blíže středu, takže olympijské zlato putuje za Bo Bae Ki (KOR)!!!!
     
    Rozhodne jediný šíp. Pokud obě trefí stejnou hodnotu, rozhodne to, který šíp bude blíže středu!
     
    Obě finalistky, jak Bo Bae Ki (KOR), tak Aida Romanová (MEX) jsou již připravené a finálový souboj už za pár vteřin začne!
     
    Set 4
    Je rozhodnuto. Lorigové (USA) nevyšel závěr a posledním šípem tak Avitiaová (MEX) rozhodla o svém vítězství a bronzové medaili! Celkově vyhrála 6:2.
     
    A souboj o třetí místo je právě teď na pořadu dne. Střetne se v něm Khatuna Lorigová (USA) a Mariana Avitiaová (MEX). Uvidíme, zda se mexická závodnice dokáže otřepat z opravdu čerstvé semifinálové prohry.
     
    Set 4
    A je tam! vyhrává čtvrtý set 27:24, celkově 6:2 a zastřílí si o olympijské zlato!
     
    A je tu druhé, mexické, semifinále, Aida Romanová (MEX) - Mariana Avitiaová (MEX)
     
    Set 4
    Korejka se raduje, postupuje totiž do finále! Vyhrála čtvrtý set a celkově porazila Lorigovou (USA) 6:2.
     
    Set 4
    Rozhodl třetí šíp, kde Avitiaová (MEX) trefila desítku a vyhrála set 29:28. Celkově vyhrává 6:2 a postupuje do semifinále!
     
    A je tu poslední čtvrtfinále, kde uvidíme souboj mezi Marianou Avitiaovou (MEX) a Lee Sung Jin (KOR)
     
    Set 4
    Je rozhodnuto, třetí semifinalistkou po výhře 6:2 se stává Aida Romanová (MEX).
     
    Čeká nás italsko-mexický souboj Pia Lionettiová (ITA) – Aida Romanová (MEX)
     
    Set 5
    A jelikož to tak bylo po celý set, Korejka Ki (KOR) remizuje tento set a celkově vyhrává 6:4. Postupuje tak do semifinále.
     
    A už nastupují aktérky druhého čtvrtfinále, Bo Bae Ki (KOR) – Ksenia Perovová (RUS)
     
    Set 4
    Tak pozor! Změna - došlo k přezkoumání hraničních šípů a výsledkem je vítězství Lorigové v setu 25:24 a celkové vítězství 6:2. Postupuje tak do semifinále!
     
    Set 1
    Třetím šípem trefuje Lorigová (USA) desítku a tím získává set v poměru 27:25. Ujímá se vedení 2:0.
     
    A je to tady, na plac nastupuje první čtvrtfinálová dvojice: Berengere Schuhová (FRA) – Khatuna Lorigová (USA)
     
    Set3
    Znovu velká škoda pro Urantungalagovou. Po nejpřesnější trefě šel její výkon zase dolů a mongolská lukostřelkyně se s úsměvem loučí s Londýnem. Lee Sung Jin se stává poslední čtvrtfinalistkou.
     
    Set4
    Ve čtvrtfinále uvídme obě Mexičanky. Po Romanové jde dál i Mariana Avitiaová, která si s Carinou Christensenovou poradila celkem snadno 6:2.
     
    Set1
    Začiná to hodně nešťastně pro dánskou závodnici, které druhý šíp sklouzl a nemohl trefit terč. Součet 25 bodů tak Avitiaové bohatě stačil.
     
    Set5
    Ani druhé Japonce v osmifinálovém programu se nezadařilo. Aida Romanová vyhrává 27:26, celkově 7:3 a je další postupující ženou.
     
    Set4
    Obě soupeřky byly ve čtvrtém setu myšlenkami někde jinde, jinak si asi nemůžeme výsledek 23:21 vysvětlit. Co je ale hlavní, že se tak stalo ve prospěch Pii Lionettiové, která se stává pátou čtvrtfinalistkou.
     
    Set3
    Tři desítky na italské straně jako tradičně přivádějí hlasatele na Lord's Cricket Ground do extáze a stejně tak i diváky. Lionettiová si parádní položkou bere zpět ztracený náskok.
     
    Set3
    Tak nakonec trochu zklamání, Hayakawaové se prostě nedařilo. Ki Bo Bae stvrdila svůj postup závěrečným triumfem 28:26, konečný stav tedy 6:0 pro jihokorejskou favoritku na medaili.
     
    Roz
    Něco mezi desítkou a devítkou stačí Ksenii Perovové k postupu mezi nejlepší osmičku. Indonésanku však ani prohra nepřipravuje o úsměv, a tak to má být.
     
    Set5
    Ano, znovu to bude o jedné ráně! Dvě desítky zajistily Rusce stav 28:24 a vyrovnání na 5:5.
     
    Roz
    Devítka Korejky nebyla dostatečná, Berengere Schuhová se následně trefila až k rozhraní nejhodnotnější výseče. Další asijská lukostřelkyně je tedy ze hry.
     
    Set5
    Schuhové pořádně ulétla druhá rána. Trefila totiž jen modrou část terče, konkrétně šestku, na což Hyeonju snadno odpověděla. Jdeme do rozstřelu, kde rozhodne jeden jediný šíp.
     
    Set5
    Fotbalovou terminologií řečeno – tempo hry nám docela opadlo. První pokusy za osm, rozdíl však přinesla druhá rána Ming jen do sedmičky. Khatuna Lorigová nabídnuté šance využila, vítězí celkově 7:3 a je první čtvrtfinalistkou.
     
    Set4
    Mečbol pro Lorigovou! Čistý zápis 10, 10, 10 znamená, že Američanka vede 5:3 a může zápas ukončit.

    Martin Voltr

    Aleš Pur

    bahis siteleri