Do 52 kg (muži) (kon.) | Do 69 kg (muži) (kon.)
konec
Do 69 kg (muži)

Pátek 03.08.2012, 15:30Olympijské hry - Box
Sledujte:
     
    3.kolo
    Sapijev ještě navýšil skóre díky posledního kola 8:4 na celkových 25:11 a to je z dnešního osmifinálového programu nejvyšší výsledek. Kazach suverénně postupuje do čtvrtfinále.
     
    Jméno posledního čtvrtfinalisty se dozvíme po duelu Japonce Jasuhiro Suzukiho (JPN) a Kazacha Serika Sapijeva. Japonec je oblečen do červeného, Kazach Sapijev do modrého.
     
    3.kolo
    Třetí kolo bylo jen formalitou. Maestre Perez uržel vedení, které získal ve druhém kole, díky skóre 4:3 a celkovým stavem 18:13 jde v turnaji dále.
     
    Předposlední osmifinálová dvojice welterové váhy je Jihoafričan Sifiwe Lusizi (RSA) a Venezuelan Gabriel Maestre Perez (VEN).
     
    3.kolo
    Poslední kolo jasně vyznělo pro Rusa a to 9:3. Konečné skóre tedy zní 18:9 a do čtvrtfinále postupuje Andrej Zamkovoj.
     
    Další duel proti sobě svedou Ir Adam Nolan (IRL) a ruský bijec Andrej Zamkovoj. Nolan přichází do ringu v červeném, Rus Zamkovoj má modré trenýrky a boxerské rukavice.
     
    3.kolo
    Američan i jeho trenér jsou překvapeni, ale z vítězství se raduje boxer z Indie v poměru 13:11. Poslední kolo dopadlo nakonec lépe pro Vikase a to 4:3.
     
    Onou dvojicí je Ind Krišan Vikas (IND) a Američan Errol Spence (USA). Uvidíme, který z těchto dvou boxerů proklouzne mezi osm nejlepších tohoto turnaje.
     
    3.kolo
    Za ohlušujícího potlesku domácích fanoušků vyhrává Freddie Evans třetí kolo 6:2 a celkově tak poráží Litevce 11:7.
     
    Poslední odpolední duel proti sobě svedl domácího Brita Freddie Evanse a Litevského olympionika Egidijuse Kavaliauskase.
     
    3.kolo
    Kanadský reprezentant je šťastnější a postupuje. Poslední kolo mu sudí přisoudili vítězství 9:6 a celkově tak poráží svého australského soka 14:11.
     
    Třetí odpolední duel nabídne boxerský souboj mezi Custio Claytonem (CAN) z Kanady a Australským bijcem Cameronem Hammondem (AUS).
     
    3.kolo
    Americký sudí vyhlašuje za vítěze Francouze, který v posledním kole sice prohrál 4:6, ale na celkové skóre vítězí o jeden bod 13:12.
     
    Druhý zápas odboxují Mongol Tuvšinbat Bjamba (MGL) a Francouz Alexis Vastine (FRA).
     
    3.kolo
    Jendoznačná výhra Tarase Šelesťuka, jenž porazil Belouse z Moldavska 15:7. Kazašský sudí tak zvedá jeho ruku nahoru na znamení vítězství.
     
    Dnešní program Welterové váhy nabídne hned osm duelů. Čtyři se hrají odpoledne, čtyři dopoledne. První dvojicí, jenž nastoupí, bude Ukrajinec Taras Šelesťuk (UKR) a Moldavan Vasilij Belous (MDA).

    Tomáš Martínek

    bahis siteleri