Nad 100 kg (muži) Teddy Riner (kon.) | Nad 78 kg (ženy) Idalys Ortiz (kon.)
konec
Nad 78 kg (ženy)

Idalys Ortiz

Pátek 03.08.2012, 11:26Olympijské hry - Judo
Sledujte:
     
    17:13
    Nakonec je to Idalys Ortiz (CUB), která si půjde převzít zlatou medaili!
     
    16:39
    Jenže to je omyl! Na druhý pokus už to Wen Tong (CHN) vyšlo, a tak jí náleží bronzová medaile!
     
    16:27
    Je dobojováno! Karina Bryant (GBR) to dokázala a jednu minutu a 42 vteřin před koncem si připisuje Ipon! Celá se rozplakala a diváci jí tleskají ve stoje!
     
    15:56
    Druhé semifinále vyhrála japonská judistka Mika Sugimoto (JPN), když přehrála soupeřku z Velké Británie chvatem Yuko.
     
    15:53
    Omlouváme se za drobné zpoždění, ale měli jsme technické potíže. Nyní už je však vše spraveno, a tak se jdeme rychle přesunout zpátky do centra dění dnešního programu juda.
     
    15:29
    V závěru zápasu nabrala Wen Tong (CHN) na obrátkách, ale to bylo k vítězství hodně málo. Idalys Ortiz (CUB) byla aktivnější a svojí nebojácností si vybojovala finále!
     
    15:17
    Marii Suelen Althemanové (BRA) nakonec vyšlo i Waza-Ari a se dvěma úspěšnými chvaty postupuje zcela zaslouženě do boje o bronzovou medaili!
     
    15:07
    A je konec! Do souboje o bronz se probojovala Iryna Kindzerská (UKR) po chvatu Yuko, za celých pět minut souboje se nechala snad jednou povalit na zem a to navíc ještě ustála. Bude tak soupeřit o třetí místo.
     
    13:05
    Je konec! Poslední semifinalistkou se stává Karina Bryant (GBR). Tribuny jsou k nevytržení. Mají svou domácí favoritku mezi posledními čtyřmi judistkami. Zápas nebyl zpočátku atraktivní, ale o to více se obě judistky rozjely na konci.
     
    12:54
    Zápas mezi Mikou Sugimoto (JPN) a Marií Suelen Althemanovou (BRA) měl krátkého trvání. Japonka hned ze startu předvedla Ipon a nebylo co řešit. Máme již tři semifinalistky, poslední čtvrtfinále se rozehraje za malou chvíli.
     
    12:52
    Druhé čtvrtfinále skončila před pár vteřinami. Elena Ivashchenková (RUS) a Idalys Ortiz (CUB) bojovaly pět minut velice statečně, v této vyrovnané partii byla však o něco lepší Idalys Ortiz (CUB), když si připsala chvat Yuko a postoupila tak do semifinále.
     
    12:51
    První čtvrtfinále mezi Wen Tong (CHN) a Irynou Kindzerskou (UKR) skončilo lépe pro Číňanku, která zápas ukončila už před jeho vypršením chvatem Ipon.
     
    12:34
    Poslední čtvrtfinalistkou se stává Gulzhan Issanova (KAZ). Byla to ale pořádná fuška! Obě judistky si po pěti minutách rozdali jedno chvatu Yuko a muselo se nastavovat. Jenže ani další tři minuty nedokázaly tyto soupeřky rozsoudit. To musel až verdikt rozhodčí, jenž poslal Gulzhan Issanovou (KAZ) do čtvrtfinále. Na-Young Kim (KOR) tak na tomto turnaji končí.
     
    12:24
    Jednoznačný konec! Už po dvou minutách se na čtvrtfinále může těšit Idalys Ortiz (CUB), jenž si se soupeřkou doslova hrála a Iponem její trápení ukončila.
     
    12:19
    Ruska měla v celém zápase navrch, po chvatu Yuko dokázal předvést i Ipon, a tak si sama "koupila" vstupenku do čtvrtfinále.
     
    12:15
    Do čtvrtfinále postupuje i domácí judistka Karina Bryant (GBR), když po pěti minutách uhrála chvat Yuko a to na Lucii Polavderovou (SLO) stačilo.
     
    12:13
    Nyní už 3:0! Je rozhodnuto o další čtvrtfinalistce, její jméno zní Iryna Kindzerska (UKR), která ukončuje zápas Iponem!
     
    11:29
    A tento zápas vyhrává Melissa Mojica (Porto Riko) Iponem. Ten dnes vidíme skutečně hodně často.
     
    11:25
    Wen Tong (CHN) porazila už po minutě a půl Vanessu Zambotti (MEX) Iponem, když jí poté držela na zemi ve chvatu a donutila soupeřku prohrát.
     
    11:24
    Ve druhém zápase porazila domácí judistka Karina Bryant (GBR) Soniu Asselah (ALG) Iponem a rozjásala tribuny. Velká Británie má v osmifinále oba dva své zástupce, každého v jedné kategorii.
     
    11:14
    A tak také tento zápas končí. Vyhrává tak Brazilka.

    David Motloch

    bahis siteleri