Jednotlivci (muži) Oh Jin-Hjek (kon.)
konec
Jednotlivci (muži)

Oh Jin-Hjek

Pátek 03.08.2012, 10:00 • Lord's Cricket Ground, Londýn • Olympijské hry - Lukostřelba
Sledujte:
     
    4.set
    Oh Jin-Hjek poslední ranou do čistého středu "X" vítězí v tomto setu 28:25 a po celkovém skóre 7:1 si pověsí Korejec na krk zlatou medaili! Stříbro bere Japonec Takaharu Furukawa.
     
    Před námi je už jen finále mezi Japoncem Takaharu Furukawou a Korejcem Oh Jin-Hjekem. Evropa bude nakonec ze soutěže jednotlivců mužů bez medaile.
     
    Roz.
    Rick van der Ven sestřeluje prostor někde mezi osmičkou a devítkou a bronzovou medaili získává Dai Xiaoxiang, jenž už prohrával 0:4, nakonec ovšem v rozstřelu byl šťastnějším mužem.
     
    Za chvíli začnou zápasy o medaile! V prvním duelu o bronz se střetnou poražení dokonce až z rostřelů Rick van der Ven (NED) a Číňan Dai Xiaoxiang (CHN).
     
    Roz.
    V rozstřelu napálil Xiaoxiang šíp jen do osmičky a Korejci Oh Jin-Hjek stačilo zasáhnout výseč s číslem devět. Do finále tak jde Jin-Hjek!
     
    Druhý semifinálový duel spolu svedl Číňana Dai Xiaoxiang, jenže postoupil až v rozstřelu na bližší šíp, a Korejce Oh Jin-Hjek.
     
    Roz.
    van der Ven trefuje devítku a Japonec Takaharu Furukawa jej trumfuje desítkou. Velká radost pro Japonce, jenž postupuje do finále!
     
    O finále si to nejprve rozdají Rick van der Ven (NED) a Takaharu Furukawa (JPN). Poražený bude hrát o třetí místo.
     
    Roz.
    Číňan pálí devět, Korejec také devět. Jenže šíp Dai Xiaoxianga je blíže středu, tudíž Číňan nakonec postupuje mezi elitní čtyřku turnaje.
     
    Posledním postupujícím do boje o medaile bude jeden z dvojice Dai Xiaoxiang (CHN) z Číny a druhý z Korejců Kim Bubmin (KOR).
     
    4.set
    Jednoznačně vítězí Korejec 28:24 a celkově tak poráží Viktora Rubana 7:1 na body. Ukrajinec tak olympijské zlato neobhájí a končí ve čtvrtfinále.
     
    Ke třetímu čtvrtfinále jsou již nachystáni Korejec Oh Jin-Hjek (KOR) a obhájce zlata Viktor Ruban (UKR) z Ukrajiny.
     
    3.set
    Neuvěřitelně pálí Holanďan. Kromě posledního šípu v devítce trefil předtím sedmkrát za sebou desítku! Po skóre 29:28 jde dále bez větších problému díky skóre 6:0 na body.
     
    Je to tak, asi se jeden ze závodníků zdržel. Proto se spolu utkávají až nyní. Jen pro úplnost: jedná se o zápas dosud poměrně suverénního Mistra Evropy Ricka van der Vena (NED) a Tajpejce Kuo Čeng-Wei (KOR).
     
    4.set
    Čtvrtý set jde na konto Japonce Furukawy v poměru 28:26 když právě Furukawa dokázal trefit posledním šípem přesný střed. Tím se dostává do semifinále lukostřeleckého turnaje!
     
    Střílet šípy začínají jako první Japonec Furukawa (JPN) a Malajec Chajlur Anuar Mohamad (MAL).
     
    4.set
    Čtvrtý set patří Kim Bubminovi opět v poměru 28:26 a celkově skóre vypadá 7:1.
     
    Závěrečný duel o postup do čtvrtfinále je utkání mezi Moldavanem Danem Olaru (MDA) a druhým z kvalifikace Korejcem Kum Bubminem.
     
    Roz.
    Xiaoxiang devítka, skoro na středu. Australan jen osmička a dále jde čínský lukostřelec.
     
    Předposlední osmifinálová série bude mezi Číňanem Dai Xiaoxiangem (CHN) a Australanem Taylorem Worthem (AUS).
     
    5.set
    Ruban jde po výhře 26:25 a bodové 6:4 v turnaji do čtvrtfinále a i nadále může rodák z Charkova obhájit olympijské zlato z Pekingu.
     
    Obhájce olympijského zlata Viktor Ruban (UKR) se nyní utká v osmifinále s šestým z kvalifikace Francouzem Gaelem Prevostem (FRA).
     
    3.set
    Polský lukostřelec je vyřazen díky prohře 25:27 v tomto setu a 0:6 celkově. Velmi rychlé osmifinále.
     
    Druhou polovinu programu jednotlivců lukostřelců zahájí Jin Hjek Oh (KOR) z Koreje a Rafal Dobrowolski (POL) z Polska.
     
    4.set
    Im Dong Hjun se na dnešek asi špatně vyspal a je vyřazen! van der Ven vyhrává tento set 29:27 a jde dále, to je velké překvapení.
     
    Nyní uvidíme elitního závodníka a světového rekordmana z kvalifikace Im Dong Hjuna. Proti němu se postaví mladý Holanďan Rick van der Ven.
     
    3.set
    Ivaško posledním šípem za osm, Čeng-Wei za devět. Celkové skóre 28:27 posílá do čtvrtfinále Čínského Tajpejce.
     
    Na programu je nyní Ukrajinec Markijan Ivaško (UKR) a Čínský Tajpejec Čeng-Wei Kuo (TPE).
     
    4.set
    Norský závodník kazí dvěma šestkami, prohrává 26:21 a Japonec jde dále díky výhře 6:2.
     
    Druhou dvojicí na programu je Japonec Takaharu Furukawa (JPN) a Baard Nesteng (NOR) z Norska. V kvalifikaci byl Japonec pátý, Nesteng jednadvacátý.
     
    Roz.
    Godfreyho šíp letí do devítky, ovšem Chairul Anuar Mohamad posílá šíp přesně do středu a postupuje.
     
    Za malou chvíli vstoupí do Lord's Cricket Ground úvodní dvojice. Jsou jimi Malajec Chairul Anuar Mohamad (MAL) a domácí závodník Larry Godfrey (GBR), jenž je favoritem.

    Tomáš Martínek

    bahis siteleri