Poruba 2011 – Opava 6:2 (kon.) | Přerov – Vítkovice 4:3 (po s.n.) | Cracovia – Havířov 4:6 (kon.)
po s.n.
HC ZUBR Přerov
4:3 (1:0, 2:1, 0:2 – 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 18.08.2012, 14:00O pohár RT TORAX
Partner:
     
    65:00
    Přerov právě vstřelil branku!
    MAREK DITRICH se nakonec stal jediným úspěšným střelcem samostatných nájezdů a rozhoduje o 3. místě Přerova na porubském turnaji!
     
    54:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice vyrovnávají stav na 3:3. Okamžitě po buly našel Kovář kapitána JANA HUDEČKA a ten zamířil naprosto přesně a překonal Okáče. Asistence: Lukáš Kovář.
     
    41:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice pokračovaly ve své akci a radují se z druhé branky, která znamená snížení na rozdíl jediného gólu! Přesně se trefuje po luxusní parádičce KAREL RICHTER. Asistence: Vojtěch Černín.
     
    31:26
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov svou první část přesilové hry dokázal využít a navyšuje své vedení již na rozdíl dvou gólů. Sedlák našel výborně mezi kruhy RADOMÍRA PALU a ten měl dostatek prostoru a času k tomu, aby zamířil přesně k tyči. Asistence: Zdeněk Sedlák, Antonín Sprušil.
     
    28:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je blesková odpověď Přerova! Na konci pěkné kombinace Hanáků stál MATĚJ MÁLEK, který již na turnaji přidává svou třetí branku a dostává podruhé v utkání svůj tým do vedení. Asistence: Daniel Matušenko, Radomír Pala.
     
    27:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak teď nemůže mít Petr Okáč úplně čisté svědomí, protože u levého mantinelu spíše jen plácl do puku ERIK NĚMEC a ten skončil až za zády překvapeného přerovského gólmana. Asistence: Karel Richter.
     
    11:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to byl gól z kategorie velmi šťastných. PETR VANĚK pouze nahodil touš z těžkého úhlu do brankoviště Kubáně, kde si jej smolně srazil do vlastní branky obránce Kovář. Zubři se tak dokázali prosadit při vlastním oslabení. Bez asistence.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 12. Vaněk, 29. Málek (Matušenko, Pala), 32. Pala (Sedlák, Sprušil), 65. Ditrich - 28. Němec (Richter), 42. Richter (Černín), 55. Hudeček (Kovář)


    HC ZUBR Přerov: Okáč (Sklenář J.) – Drábek, Pala, Tomeček, Ferenc, Osina, Sklenář V. – Sedlák, Matušenko, Málek, Loupal, Ditrich, Sprušil, Hanák, Goiš, Vaněk.
    HC Vítkovice Ridera: Kubáň (Slanina) – Hawlík, Jonáš, Kovář, Charvát, Deutsch, Černín, Cabák, Ryška – Tomi, Hudeček, Blahuta – Richter, Němec, Král – Pasker, Bumbál, Blažko – Kysučan.

    Rozhodčí: Jeřábek J. – Jureček, Rychlý.
    bahis siteleri