Pardubice – Brynäs 6:2 (kon.) | Plzeň – Kärpät 3:2 (po pr.) | Motor ČB – Hamburg 4:3 (kon.)
Kometa Brno – Luleå 2:6 (kon.) | Chomutov – Linköping 3:4 (po s.n.) | HC Slovan – JYP 5:0 (kon.)
Liberec – Djurgården 6:2 (kon.) | Bern – TPS 1:4 (kon.) | Sparta – HV71 2:7 (kon.)
Salzburg – Eisbären 1:4 (kon.) | Vienna Capitals – Kuopio 5:3 (kon.) | Ingolstadt – Frölunda 8:5 (kon.)
Zug – Jokerit 4:1 (kon.) | Fribourg – Tappara 2:3 (po s.n.) | Zürich – IFK Helsinky 3:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
6:2 (0:1, 4:1, 2:0)
Brynäs IF
Pátek 24.08.2012, 17:00 • ČEZ Arena Pardubice. • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A první hvězdou utkání se stává střelec první branky domácích Robert Kousal.
     
    57:29
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Výběr koučů Pavla Hynka a Ladislava Lubiny se nakonec dočkal i šesté branky. Tomáš Zohorna našel od pravého mantinelu parádní nahrávkou JANA KOLÁŘE, který v ideální pozici prostřeluje bezmocného Johanssona. Asistence: Tomáš Zohorna.
     
    56:44
    Brejk Pardubic tři na jednoho nekončí šestou brankou. Somík z pravé strany předložil na druhou stranu na Brendla, který bez přípravy zkoušel překonat Johanssona přízemním pokusem, ale ten zasahuje na výbornou a chytá.
     
    52:27
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým zvyšuje již na rozdíl tří branek a vypadá to, že dnes Brynäs pokoří. Benák posunul puk na JANA STARÉHO, který za útočnou modrou napřáhl a táhlým pokusem překonává Jonase Johanssona v brance hostů. Tomu puk prošel mezi rukou a doskákal do odkryté klece. Asistence: Václav Benák.
     
    51:52
    Tak nakonec přesilovou hru hostů neuvidíme, jelikož dvě minuty nakonec vidí i Jesper Ollas za hrubost.
     
    51:52
    Dvouminutový trest si vysloužil domácí kapitán Aleš Píša za nedovolené bránění, což znamená přesilovou hru pro Brynäs.
     
    48:15
    Šance na druhé straně. V brejku však nedokázal Entefeldt trefit ideálně, a tak branka ohrožena není. Přesto všechno se počet hráčů na obou stranách vyrovná. Dvě minuty vidí za držení protihráče Václav Kočí.
     
    47:47
    Kočího pokus sice Johansson pouze vyrazil, ale i tak to pro domácí nakonec dopadlo celkem dobře. Dvě minuty totiž vidí za držení hole Jörgen Sundqvist.
     
    44:27
    A ta nakonec v útočném pásmu přináší výhodu přesilové hry. Calle Järnkrok vidí dvě minuty za hákování.
     
    39:35
    Převahu hostující druhé útočné formace v čele s Järnkrokem znamená přesilovku pro Brynäs. Pavel Brendl vidí dvě minuty za hákování.
     
    34:30
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pohádková třetina domácí pokračuje a přináší čtvrtou branku! Po nahrávce od Buchteleho se k puku v útočném pásmu dostal LUKÁŠ NAHODIL. Domácí útočník krásně projel před branku, kde si položil brankáře Jonase Johanssona a prudkou ranou pod horní tyč mu nedal šanci. Asistence: Jan Buchtele.
     
    30:16
    Po delší době uvidímě přesilovou hru i na straně hostů. Dvě plus deset minut vidí za úder do oblasti hlavy a krku Jan Kolář.
     
    29:06
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Přesilovka využita, domácí tým jde poprvé v utkání do vedení. Kombinace v útočném pásmu se dostala na modrou čáru, od které pálil na Johanssona Píša. Ránu kapitána Pardubic dokázal v předbrankovém prostoru výborně tečovat MARTIN ŠAGÁT, který puk poslal přímo mezi betony brankáře Brynäsu. Asistence: Aleš Píša a Tomáš Zohorna.
     
    27:42
    Tlak Pardubic pokračuje i po vyrovnání a nyní bude podpořen přesilovou hrou. Daniel Widing totiž vidí dvě minuty za hákování.
     
    27:00
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Vytrvalý tlak domácích znamená v závěru přesilové hry vyrovnání! Beech zpoza branky našel volného Somíka, který bez přípravy vypálil na branku, ale Johansson fantasticky vyrazil. Bohužel pro hosty jen na hůl volného VÁCLAVA KOČÍHO, který z bezprostřední blízkosti dokázal kotouč dopravit do odkryté klece. Asistence: Radovan Somík a Kristopher Beech.
     
    25:31
    Velký závar před brankou Brynäsu! Po ráně Sičáka tečoval puk Starý, ale Johansson dokázal zakročit. Poté pálil dělovkou Brendl, ale ten brankový prostor netrefil. Přesto tu je pro domácí dobrá zpráva. Hellström vidí dvě minuty za krosček, a tak uvidíme krátkou přesilovku 5/3.
     
    24:10
    A málem se znovu měnil stav! Od modré vypálil bek Jan Kolář a jeho pokus se zastavil na pravé tyči hostující branky! Jonas Johansson na puk vůbec neviděl a zasáhnout by nestačil.
     
    23:48
    Přesilovka pro Pardubice. Victor Berglind vidí dvě minuty za sekání.
     
    22:51
    Brynäs právě vstřelili branku!
    Vyrovnaný stav však netrvá ani minutu. Útočník Lindholm úspěšně navezl touš do útočné třetiny, kde jej přenechal na JONATHANA GRANSTRÖMA, který si jej nejprve zpracoval a poté ranou k pravé tyči překonal Růžičku. Asistence: Elias Lindholm.
     
    22:05
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Cetkovský ve středu hřiště posunul kotouč na ROBERTA KOUSALA. Domácí mladík se parádně rozjel a před brankářem Jonasem Johanssonem nádherně zavěšuje kotouč pod horní tyč. Nádherná akce domácího talentu vyrovnává stav. Asistence: Jiří Cetkovský a Lukáš Nahodil.
     
    19:06
    Jen co domácí tým skončil přesilovou hru, už bude hrát v oslabení. Ve vlastní třetině se totiž sekání provinil Tomáš Zohorna, což znamená dvě minuty za katrem.
     
    18:20
    Sičák velmi chytře místo plánované střely našel Starého, který zakončoval z pravé strany, jenže jeho pokus končí na dobrém zákroku Johanssona!
     
    16:52
    První přesilovka Pardubic. Brynäs IF hrál v šesti mužích, a tak dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledové ploše. Trest odsedí Emil Molin.
     
    11:44
    Skvělý Růžička! Chytrá kombinace hostů šla z pravé strany přes Harja až na hůl Calle Järnkroka. Ten bez přípravy pálil na domácí svatyni, kde se však stačil přemístit Martin Růžička, který betony prudký projektil chytá.
     
    10:51
    Vylučuje se totiž až teď. A znovu bude na programu přesilovka Brynäsu IF. Dvě minuty vidí za nedovolené bránění Jiří Cetkovský.
     
    05:18
    Zakončení na Johanssona vyprodukoval z mezikruží Nahodil, ale ani nadvakrát neuspěl. Brynäs si navíc zahraje přesilovou hru, jelikož to s důrazem přehnal Jan Buchtele, který vidí dvě minuty za vysokou hůl.
     
    04:20
    Šagát chyboval ve vlastní třetině, kde doslova namazal na Molina. Ten prošel na levé křídlo, odkud vypálil na Martina Růžičku. Domácí brankář puk pouze ztlumil, a ten se tak za ním kutálel do opuštěné klece. Na poslední chvíli ho odvrací bek Kolář.
     
    02:06
    Brynäs právě vstřelili branku!
    Jenže nyní již znamená jejich první střelecký pokus branku. Okénko v domácí obraně viděl dobře Johansson, který od pravého mantinelu našel před brankou zcela volného ANDREASE THURESSONA, jenž před Růžičkou zachoval klid a přízemním pokusem ho bez problémů překonává. Asistence: Martin Johansson.
     
    00:40
    Teď už to bylo o mnoho lepší! Z levé strany našel Zohorna přesným pasem Sičáka, který střelou bez přípravy řádně vyzkoušel Jonase Johanssona v brance Brynäsu. Ten se dobře přesunul k levé tyči a vyráží.

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 23. Kousal (Cetkovský, Nahodil), 27. Kočí (Somík, Beech), 30. Šagát (Píša, Zohorna), 35. Nahodil (Buchtele), 53. Starý (Benák), 58. Kolář (Zohorna) - 3. Thuresson (M. Johansson), 23. Granström (Lindholm)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Salfický) – Kočí, Píša, Ďaloga, Sičák, Kolář, Benák, Vašíček, Drtina – Somík, Beech, Brendl – Starý, Zohorna, Šagát – Buchtele, Kousal, Nahodil – Cetkovský, Nosek, Semorád.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    Brynäs IF: J. Johansson (Holmqvist) – Hellström, Gunderson, Sundqvist, Berglind, Persson, Lööf, Djoos – Granström, Entefeldt, Ollas – Harju, Järnkrok, Molin – Lauritzen, Nordqvist, Widing – M. Johansson, Lindholm, Thuresson.

    Trenéři: Tommy Jonsson, Janne Larsson a Gunnar Persson.

    Rozhodčí: Hradil, Husička - Kis, Novák

    Diváci: 2854
    bahis siteleri