Olomouc – Poruba 2011 9:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 7:0 (kon.) | Warriors Brno – Třinec 3:2 (kon.)
Hr. Králové – Kometa Brno 2:3 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 3:5 (kon.) | Havířov – Vsetín 3:0 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
HC Kometa Brno
Neděle 16.09.2012, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    35:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dalo by se říci třetí smolný gól pro domácí tým. JAKUB ČEJKA z rohu pásma pravděpodobně hledal spoluhráče před bránou. Ti tam sice byli, ale do hry ani nezasáhli, neboť si Patrik Červený srazil puk sám za svá záda - 2:3. Bez asistence.
     
    21:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Podle hry v poslední minutě přichází absolutně zasloužené vyrovnání domácích! Velkou gólovku měl už Chalupa, jehož dorážku vyškrábl z prázdné brány obránce. O pár sekund později ale našel zpoza brány David Malík TOMÁŠE ZAHRADNÍKA a ten už k obrovské radosti domácí střídačky nekompromisně rozvlnil síť - 2:2! Asistence: David Malík.
     
    17:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Už když hráli Východočeši klasickou přesilovku, stahují ztrátu na nejtěsnější rozdíl! EMIL VESELÝ na modré čáře chvíli váhal, ale pak viděl, že Slavíčkovi přejíždí přes výhled David Chalupa. Hradecký bek tak vyslal na bránu ne až tak tvrdou, ale rozhodně přesnou střelu, která zamířila k tyčce - 1:2. Asistence: Tomáš Zahradník.
     
    10:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    A vzápětí další rána pro Hradečáky. Znovu šlo o nepřehlednou situaci před Patrikem Červeným, který následně neviděl na tečovaný padáček z hole JAKUBA ČEJKY - 0:2. Asistence: Daniel Hroudný.
     
    09:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hokejisté Komety otevírají gólový účet zápasu. Luboš Horký dostal kotouč zpoza klece do brankoviště, kde ho na místo určení dopravil MAREK ŠKVRNĚ - 0:1. Asistence: Luboš Horký, Aleš Heinrich.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 18. Veselý (Zahradník), 22. Zahradník (Malík) - 10. Škvrně (Horký, Heinrich), 11. Čejka (D. Hroudný), 36. Čejka


    Královští lvi Hradec Králové: Červený (Chour) – Čech, Veselý, K. Hroudný, Mlčoch, Fanderlik, Bureš – Krejčík, Hronek, Zahradník "C", Martinec, Malík, Hejna, Hnik, Matějček, Hidveghy, Chalupa, Pavlík. Trenér: Tomáš Martinec.
    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Zukal, Jirůšek, Kališ, Furch, Šnajnar "C", Gotthard, Sedláček – Horký, Svoboda, Havlát, Heinrich, Hasoň, Kratochvíl, Čejka, Koblížek, D. Hroudný, Škvrně. Trenér: Jan Konečný.

    Rozhodčí: Lučan – Novák, Pechánek.
    bahis siteleri