Olomouc – Poruba 2011 9:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 7:0 (kon.) | Warriors Brno – Třinec 3:2 (kon.)
Hr. Králové – Kometa Brno 2:3 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 3:5 (kon.) | Havířov – Vsetín 3:0 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
HC Kometa Brno
Neděle 16.09.2012, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:50
    Patrik Červený zůstává na střídačce, Hradec v šesti. Všechno, nebo nic.
     
    59:50
    Zakázané uvolnění Komety deset sekund před koncem a hradecká střídačka si vybírá oddechový čas.
     
    46:52
    Zničehonic mohl Hejnovu práci dokončit zase Tomáš Zahradník. Zdeněk Slavíček ale v nepřehledné situaci zasáhl výborně lapačkou, i když ji spíš našel kotouč sám.
     
    41:26
    David Sedláček (KOM) odchází na katr s trestem za držení hole. Přesilovka pro Hradec.
     
    37:39
    Hasoň si přiťukl s Radkem Koblížkem a už to vypadalo na dvoubrankové vedení Komety. Koblížkovi se ale do cesty skvěle natáhl Patrik Červený a změnu stavu nedovolil!
     
    37:02
    Tvrdý zákrok Martina Hejny nezůstal bez povšimnutí. Hradecký útočník dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    35:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dalo by se říci třetí smolný gól pro domácí tým. JAKUB ČEJKA z rohu pásma pravděpodobně hledal spoluhráče před bránou. Ti tam sice byli, ale do hry ani nezasáhli, neboť si Patrik Červený srazil puk sám za svá záda - 2:3. Bez asistence.
     
    33:33
    Robert Havlát nenašel mezi Červeného betony ani kousek místečka, stav se nemění!
     
    33:33
    Jakub Čejka před prázdnou bránou neuvěřitelně trefil jen tyčku! Kometu to ale nemusí mrzet, po zalehnutí kotouče v brankovišti totiž dostává možnost trestného střílení!
     
    30:35
    Až Matěj Krejčík mohl strhnout vedení na stranu domácích. Byl už ale v hodně velkém úhlu a Slavíček se výtečně přesunul.
     
    28:10
    Hosté hráli v šesti, což nemůže znamenat nic jiného než přesilovku pro Hradec.
     
    28:10
    Přečíslení dva na jednoho pro Jihomoravany! Koblížek v něm posunul puk Janu Hasoňovi, který trestuhodně míjí!
     
    24:10
    Navíc si ještě Tomáš Zahradník přiháknul svého protivníka a Hradec jde do čtyř. Následné protesty Nicolase Bureše byly zbytečné a vedly jen k osobnímu trestu na deset minut.
     
    23:27
    A znovu skvělý zásah domácího brankáře. Robert Havlát se ho už ptal, kam to chce, ale Patrik Červený byl všude!
     
    22:48
    Kometa už mohla mít svůj náskok zpět! Nejdřív zneškondil Horkého dorážku roztažený Červený, poté minula Hroudného střela tyčku tak o pět čísel!
     
    21:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Podle hry v poslední minutě přichází absolutně zasloužené vyrovnání domácích! Velkou gólovku měl už Chalupa, jehož dorážku vyškrábl z prázdné brány obránce. O pár sekund později ale našel zpoza brány David Malík TOMÁŠE ZAHRADNÍKA a ten už k obrovské radosti domácí střídačky nekompromisně rozvlnil síť - 2:2! Asistence: David Malík.
     
    18:12
    Rozhodčí Lučan zastavil další hradeckou gólovku, která vznikla dle jeho názoru díky napadení Martina Hejny. Možnost udeřit tak mají hosté.
     
    17:54
    Už mohl být vyrovnáno! Až do brankoviště si proklestil cestu David Chalupa, jenže na přesné zakončení mu scházel prostor! Slavíček kotouč zadržel pod svými betony.
     
    17:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Už když hráli Východočeši klasickou přesilovku, stahují ztrátu na nejtěsnější rozdíl! EMIL VESELÝ na modré čáře chvíli váhal, ale pak viděl, že Slavíčkovi přejíždí přes výhled David Chalupa. Hradecký bek tak vyslal na bránu ne až tak tvrdou, ale rozhodně přesnou střelu, která zamířila k tyčce - 1:2. Asistence: Tomáš Zahradník.
     
    16:31
    Hosté jdou ale do tří. David Sedláček zahákoval rozjetého hráče domácích a už sedí u časoměřičů.
     
    15:05
    Lukáš Zukal následně jednoho z Hradečáků dohrál, což vede trochu překvapivě k trestu pro obě strany. Zukal a Pavlík dvě minuty za hrubost. 4 na 4
     
    15:05
    Další možnost na straně domácích. Tentokrát mohl skórovat Matěj Krejčík, ale pak se mu pod nohy vrhnul hostující obránce a Krejčík už musel zakončovat bekhendem. To si Slavíček pohlídal.
     
    13:44
    Velká šance pro Hradec! Na pravé straně se ke kotouči dostal Štěpán Matějček a v tandemu přihrál úplně volnému Františku Hnikovi. Ten tváří v tvář Slavíčkovi míjí!
     
    10:53
    Po dohrávce souboje posílá rozhodčí na lavici hanby Nicolase Bureše (HKR) s menším trestem za hrubost.
     
    10:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    A vzápětí další rána pro Hradečáky. Znovu šlo o nepřehlednou situaci před Patrikem Červeným, který následně neviděl na tečovaný padáček z hole JAKUBA ČEJKY - 0:2. Asistence: Daniel Hroudný.
     
    09:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hokejisté Komety otevírají gólový účet zápasu. Luboš Horký dostal kotouč zpoza klece do brankoviště, kde ho na místo určení dopravil MAREK ŠKVRNĚ - 0:1. Asistence: Luboš Horký, Aleš Heinrich.
     
    06:20
    Dobrý tlak Hradeckých zakončoval dorážkou David Chalupa. Slavíček toho moc neviděl a byl pořádně rád, že se mu puk zastavil mezi betony!
     
    05:27
    Také domácí dostávají možnost početní výhody. Lukáš Gotthard (KOM) - 2 minuty za napadení.
     
    02:01
    Ovšem domácí znvou faulují a čeká je minuta ve dvojnásobném oslabení. David Chalupa - 2 minuty za podražení.
     
    01:34
    Hradečtí se v oslabení vydali ve dvou dopředu. Zahradník s Chalupou málem hostující obranu překvapili, po Slavíčkově zásahu scházel oběma malý kousek k dorážce!
     
    00:55
    Kometa se vzápětí dostala do tlaku a sudí Ladislav Lučan poprvé vylučuje. Matěj Krejčík (HKR) zastavil protihráče jen za cenu podražení.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 18. Veselý (Zahradník), 22. Zahradník (Malík) - 10. Škvrně (Horký, Heinrich), 11. Čejka (D. Hroudný), 36. Čejka


    Královští lvi Hradec Králové: Červený (Chour) – Čech, Veselý, K. Hroudný, Mlčoch, Fanderlik, Bureš – Krejčík, Hronek, Zahradník "C", Martinec, Malík, Hejna, Hnik, Matějček, Hidveghy, Chalupa, Pavlík. Trenér: Tomáš Martinec.
    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Zukal, Jirůšek, Kališ, Furch, Šnajnar "C", Gotthard, Sedláček – Horký, Svoboda, Havlát, Heinrich, Hasoň, Kratochvíl, Čejka, Koblížek, D. Hroudný, Škvrně. Trenér: Jan Konečný.

    Rozhodčí: Lučan – Novák, Pechánek.
    bahis siteleri