Třebíč – Hr. Králové 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Jihlava 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Benátky n/J 4:0 (kon.)
Havlíčkův Brod – Most 4:2 (kon.) | Olomouc – Kadaň 3:2 (kon.) | Písek – Šumperk 7:4 (kon.)
Beroun – Litoměřice 3:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (2:1, 0:0, 2:1)
HC Most
Středa 19.09.2012, 17:30 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    S největší pravděpodobností je o vítězi dnešního utkání rozhodnuto! Mostu nevyšel risk se hrou bez brankáře a v šesti hráči v poli, když se po Marianu Moravovi dostal ke kotouči MILAN KOSTOUREK a střelou do opuštěné brány z prostoru kruhů završuje svůj hattrick! Asistence: Marian Morava.
     
    56:45
    Havlíčkův Brod teď na ledě jednoznačně dominuje. Hosté si navíc komplikují situaci faulem, když Tauš (MST) je vyloučen na 2 minuty za faul loktem.
     
    54:28
    Třetinova rána z prostoru mezi kruhy mířila obloučkem do branky, ale gólman Volke ji vytěsnil lapačkou. Akce pokračovala střelou zblízka, s níž si maskovaný muž Severočechů rovněž poradil. Po odpískání jsou současně vyloučeni Charousek (MST) za hrubost a Třetina (HBR) za sekání.
     
    53:50
    Havlíčkův Brod měl další velkou šanci, když se dostal do přečíslení 3 na 1, ale hráči situaci trochu překombinovali a po nepřesné přihrávce nedokázali zakončit!
     
    53:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové hru v početní převaze využívají ve svůj prospěch po krásné akci a znovu vedou! Ladislav Rytnauer poslal kotouč do prostoru u tyčky na Martina Ondráčka, který rychle posunul kus černé gumy na ještě lépe postaveného RADKA NOVOTNÉHO, jenž hbitou a polovysokou střelou bez přípravy nedal brankáři Volkemu nejmenší šanci! Asistence:Martin Ondráček,Ladislav Rytnauer.
     
    52:31
    Hranáč (MST) zastavil svého protihráče za hranicí pravidel. Vyfasoval 2 minuty za podražení.
     
    48:27
    Tak to je pro rebely hodně nepříjemné. Knotek (HBR) se provinil vysokou holí, Most bude hrát 26 sekund dvojnásobnou početní převahu.
     
    47:45
    Na druhé straně se hnal do úniku Ondráček, ale neměl potřebnou rychlost a byl pronásledovateli dohnán a vytlačen ze střelecké pozice dříve, než stihl zakončit!
     
    47:15
    Po křížné a přesné nahrávce od svého spoluhráče, jež proletěla prostorem mezi kruhy, pálil bez přípravy Bojer, ale těsně minul vzdálenější tyčku!
     
    46:53
    Na lavici hanby vykazuje hlavní rozhodčí Třetinu (HBR) za sekání. Další komplikace pro domácí tým v cestě za třemi body.
     
    45:49
    Most právě vstřelil branku!

    Tak to je tvrdá rána pro Rebely, soupeř ze severu Čech dokázal i podruhé vyrovnat! Ze spolupráce dvojice Kamil Charousek- Marek Čurilla profitoval ZDENĚK TAUŠ, jenž se ocitl úplně sám před brankářem Dolejšem, kterého si rozhýbal kličkou a bekhendem poslal kotouč mezi jeho betony! Asistence: Marek Čurilla, Kamil Charousek.
     
    44:54
    Třetina si najel do levého kruhu a vyslal tvrdou jíž gólman Volke ztlumil výstrojí jen těsně vedle sebe, kde však nebyl nikdo z útočníků,který by mohldorážet do opuštěné klece!
     
    42:28
    V obrovské šanci se ocitl při rychlém útoku Endál, kterému přihrál Knotek do předbrankového prostoru. Tvrdá střela bez přípravy skončila jen ve Volkeho moci. Slavíček (MST) si proti střelci pomohl hákováním.
     
    40:19
    Knotek (HBR) se probil přes obránce do dobré palebné pozice mezi kruhy, odkud tvrdě vypálil vedle. Po levé ruce se mu ještě nabízel Vondráček- Neúspěšný střelec dostal 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    38:40
    Od mantinelu dostal skvělou nahrávku do předbrankového prostoru osamocený útočník Kostourek, který si položil kličkou gólmana a bekhendem mířil nahoru, jenže kotouč mu sklouzl z hole a skončil v moci gólmana Volkeho!
     
    35:40
    Rebelům se podařilo vstřelit gól, ale ten neplatí, protože byl podle rozhodčího dosažen vysokou holí! Desetiminutový osobní trest za nesportovní chování potom obdržel protestující Ondráček (HBR).
     
    35:20
    Havlíčkův Brod při zkrácené přesilovce kombinoval v útočném pásmu, kde se však dopustil zbytečné ztráty kotouče a málem za to krutě pykal, když na konci mosteckého protiútoku tvrdě pálil z levého kruhu Nevyhoštěný, jehož jedovku vyrazil pozorný gólman Dolejš!
     
    34:29
    Za katr putuje Tauš (MST), jenž se proti hokejovým řádům provinil hrubostí.
     
    33:58
    Obránce Pavlů vyslal od modré čáry štiplavou jedovku, kterou brankář Dolejš kvůli špatnému výhledu zpozoroval až na poslední chvíli. Stihl však i přesto pohotově zasáhnout betonem a zamezit pohromě!
     
    33:01
    Ve vynikající střelecké pozici se ocitl osamocený útočník Slavíček, který mohl z mírného úhlu na levé straně skórovat. Gólman Dolejš ale ztlumil střelu k bližší tyčce výstrojí a přikryl puk pod rukavici!
     
    32:30
    Ve vlastním oslabení zakončovali Endál s Knotkem. Prvně jmenovaný z mírného úhlu na pravé straně minul bránu, druhý trefil z mezikruží gólmana Volkeho. Vyloučen na 2 minuty je po přerušení hry Vondráček (HBR) za vysokou hůl.
     
    30:54
    Obrovský kus práce teď odvedl Vondráček, který dojel nahozený kotouč v útočném pásmu, zaseknutím se zbavil protihráče a nahrál do dobré pozice Endálovi, který se uvolnil a z kruhů pálil těsně vedle. Soldán (HBR) se brzy dopustil nedovoleného bránění a dostal 2 minuty.
     
    30:10
    Další dvouminutový trest na obou stranách. Za hrubost jsou současně na 2 minuty vyloučeni Hranáč (MST) a Meidl (HBR).
     
    28:11
    Severočechy brzdí vlastní nedisciplinovanost. T. Rohan (MST) si v útočném pásmu pomohl vysokou holí, za což si posedí 2 minuty na lavici hříšníků.
     
    27:25
    Po hrubce v soupeřově obraně mohl zvýšit brodské vedení jeden z Havlíčkobrodských, zřejmě to byl Jan Knotek, který se dostal ke kotouči a zblízka v tísni obránce prověřil pozornost gólmana Volkeho!
     
    26:30
    Morava hledal utěšenou nahrávkou za obranu rozjetého Kostourka, ale ten prudký kotouč nedokázal ztlumit na svou hůl. Na trestnou lavici po útočném faulu navíc usedá Rytnauer (HBR) za držení hole.
     
    25:05
    Nejdříve zkusil kotouč k bližší tyčce prostrčit rozjetý útočník třetina, ale narazil jen na Volkeho beton. Poté střílel po nahrávce před bránu z první Polodna, ale nesešteloval si dobře mířidla!
     
    23:55
    Rebelové získali kotouč v útočném pásmu při soupeřově rozehrávce a mohli vést už od dvě branky. O kotouč si mezi kruhy řekl osamocený útočník Rytnauer, ale jeho dělovka bez přípravy trefila přesně prostor, kam se přesunul gólman Volke!
     
    22:30
    Havlíčkův Brod pokračuje v přesilové hře, ale soupeř se zatím velmi dobře brání. i přesto se teď ve velké šanci zjevil Polodna, ale ve velké rychlosti nedokázal usměrnit kotouč do odkryté brány!
     
    19:42
    Vondráček zkusil štěstí se svou střelou z mírného úhlu na levé straně, ale gólman Volke kotouč u přední tyčky chytil. Po odpískání vyloučen Knotek (HBR) za sekání. Zbytečný faul v útočném pásmu.
     
    19:31
    A pomohl vybojovat dvojnásobnou početní převahu, jež bude trvat 34 sekund. Trest na 5 minut plus do konce utkání dostal J. Divíšek (MST) za bodnutí špičkou hole do protihráče.
     
    18:05
    Most dlouho v plném počtu nevydržel. Od mantinelu poslal Polodna puk mezi kruhy na hůl Třetiny, který byl faulován. T.Rohan (MST) pyká dvěma minutami za hákování.
     
    15:25
    Nálada se náhle přesně otočila. Nyní jsou na koni domácí Rebelové, kteří si zahrají další přesilovku. Ve středním pásmu se dopustil podražení Slavíček (MST).
     
    14:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Už jsem chtěl napsat, že Rebelové se zatím horko těžko dostávají přes střední pásmo, když se po nádherné nahrávce Radima Ostrčila v samostatném úniku objevil MILAN KOSTOUREK, který si sjel až před bránu a z několika kroků obstřelil brankáře Volkeho! Asistence: Radim Ostrčil.
     
    12:38
    Za nesportovní chování je desetiminutovým osobním trestem "oceněn" Polák (MST).
     
    10:45
    Hosté jsou při chuti a pokračují v obléhání Dolejšovy svatyně. Za držení protihráče odjíždí ke dvěma minutám na lavici hanby Morava (HBR).
     
    10:23
    Most právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno! Od Zdeňka Tauše se kotouč trochu šťastně dostal na hůl LADISLAVA GENGELA, který si úplně sám v mírném úhlu na pravé straně položil na led Daniela Dolejše a podél jeho betonů k bližší tyčce propasíroval kotouč do sítě! Asistence: Zdeněk Tauš.
     
    07:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové ji bleskově využívají ve svůj prospěch, čímž se dostávají do vedení! Kotouč putoval po ose Ladislav Rytnauer - Martin Ondráček - MILAN KOSTOUREK, přičemž posledně jmenovaný se těsně před brankovištěm rychle zorientoval a úplně sám pohotově dorazil kotouč k bližší tyčce, kam gólman Volke nemohl dosáhnout! Asistence:Martin Ondráček, Ladislav Rytnauer.
     
    07:19
    Za svou snahu jsou odměněni přesilovkou. Hranáč (MST) se proti pravidlům provinil vysokou holí.
     
    06:14
    Lukáš Endál o sobě dal důrazně vědět, když se uvolnil v prostoru mezi kruhy a vyslal tvrdou ranou zápěstím, jíž o kousek minul Volkeho levou tyčku!
     
    01:22
    Polák pálil z kruhu, ale gólman Dolejš byl u bližší tyčky včas. Novotný (HBR) je po přerušení vyloučen za držení protihráče.
     
    01:06
    Zatím sledujeme strhující hokej se spoustou šancí na obou stranách. Po střele Meidla, jíž gólman Volke vyrazil, ještě pálil dvakrát od modré čáry obránce Pavlík, ale v obou případech do Volkeho náruče!
     
    00:11
    Hosté byli úspěšnější na vhazování a okamžitě založili od své brány nebezpečnou akci. V úniku se ocitl útočník Čurilla, ale tváří v tvář gólmanu Dolejšovi neuspěl se svou střelou, jež skončila na betonech!
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 8. Kostourek (Ondráček, Rytnauer), 15. Kostourek (Ostrčil), 54. Novotný (Ondráček, Rytnauer), 60. Kostourek (Morava) - 11. Gengel (Tauš), 46. Tauš (Čurilla, Charousek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Morava (A), Protivný, A. Jelínek, Soldán, Pavlík (A), Ostrčil, Novotný - Polodna (C), Endál, Vondráček, Knotek, Fiedler, Ondráček, Meidl, Rytnauer, Štěpánek, Třetina, Musil, Kostourek, Stehlík.
    HC Most: Volke (Benda) - Parýzek, Hranáč (C), Pavlů, Charousek, Přindiš, Grundmanis, Tomeček, Havelka - J. Divíšek, Nevyhoštěný, Gengel, Bojer, Slavíček, Čurilla, Heřman, Tauš, Polák, Nedrda, T. Rohan, Vaněk.

    Rozhodčí: Robert Čech - Petr Kotlík, Roman Zídek.

    Diváci: 762
    bahis siteleri