Leverkusen – Mönchengladbach 1:1 (kon.) | W. Brémy – Stuttgart 2:2 (kon.) | Hoffenheim – Hannover 3:1 (kon.)
konec
Werder Brémy
2:2 (2:0)
VfB Stuttgart
Neděle 23.09.2012, 17:30 • Weserstadion, Bremen • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    81
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    To je maximálně povedené střídání. Niedermeier si udělal prostor v šestnáctce, pak nastřelil míč na branku a CACAU přesnou tečí srovnal.
     
    50
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Napodruhé již spolupráce MARTINA HARNIKA a Traorého vyšla. Nejprve byl rakouský záložník dezorientovaný a přihrál Traorému, jehož ránu na autové vhazování včasným skluzem srazil Gebre Selassie. Na následný centr nového muže na trávníku si ale Harnik naskočil ideálně, hlavičku otřel o tyč a snížil na rozdíl jedné branky.
     
    34
    Werder právě vstřelil branku!
    Naprostý nedůraz Stuttgartu ve vlastní šestnáctce je právem potrestán. Petersen sebral míč odražený Bokou po centru Petersena, zatáhl jej ke koncové čáře, nastřelil pod sebe a trefil nastavenou nohu ZLATKA JUNUZOVIĆE, jenž vstřelil druhý gól domácích v utkání.
     
    23
    Werder právě vstřelil branku!
    O chvíli později se už ale KEVIN DE BRUYNE může radovat. Elia přihrál střelci branky, jenž si narazil s Petersenem a následně krásně zatočenou ránou levačkou k pravé tyči obstřelil Ulreicha.

    Daniel Polách

    Branky: 23. De Bruyne, 34. Junuzović - 50. Harnik, 81. Cacau

    Karty:   30. Hunt (BRM), 40. Junuzović (BRM), 84. Bargfrede (BRM), 86. Sokratis (BRM) - 24. Harnik (STU)   90+1. Lukimya (BRM) - 87. Harnik (STU)


    Werder Brémy: Mielitz - Gebre Selassie, Prödl, Sokratis, Fritz - Junuzović - Arnautović (89. Lukimya), Hunt, De Bruyne, Elia (79. Bargfrede) - Petersen (71. Akpala)
    VfB Stuttgart: Ulreich - Sakai, Tasci, Maza, Boka (81. Molinaro) - Kvist, Gentner - Harnik, Torun (46. Traoré) - Cacau, Okazaki (81. Niedermeier)

    Rozhodčí: Winkmann - Bandurski, Assmuth
    bahis siteleri