Leverkusen – Mönchengladbach 1:1 (kon.) | W. Brémy – Stuttgart 2:2 (kon.) | Hoffenheim – Hannover 3:1 (kon.)
konec
Werder Brémy
2:2 (2:0)
VfB Stuttgart
Neděle 23.09.2012, 17:30 • Weserstadion, Bremen • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Je tu druhá červená karta utkání. Ta tentokrát za dojetí Niedermeiera patří Assani Lukimyovi. Ten na hřišti nepobyl více než dvě minuty.
     
    89
    Střelce druhé branky utkání Zlatka Junuzoviće nahradil Assani Lukimya.
     
    87
    Sokratis byl tvrdě dohrán Martinem Harnikem, jenž po druhé žluté kartě putuje předčasně do sprch.
     
    86
    Sokratis za ostrý skluz zezadu do Niedermeiera dostal žlutou kartu.
     
    84
    Žlutou kartu si za ostrý zákrok na Cacau vysloužil Philipp Bargfrede.
     
    83
    Vrátit vedení zpátky na stranu Werderu mohl Gebre Selassie, volný kop Hunta ale do branky těsně před Ulreichem umístit nedokázal!
     
    81
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    To je maximálně povedené střídání. Niedermeier si udělal prostor v šestnáctce, pak nastřelil míč na branku a CACAU přesnou tečí srovnal.
     
    81
    Arthura Boku nahradil Christian Molinaro, Shinjiho Okazakiho Georg Niedermeier.
     
    79
    Domácí střídají: Philipp Bargfrede vystřídal Eljera Eliu.
     
    71
    Joseph Akpala na hrací ploše nahradil Nilse Petersena.
     
    69
    Traoré si výborně pohrál se třemi protihráči, pak na roh šestnáctky předal míč úplně volnému Harnikovi, jenž obstřelil Gebre Selassieho a těsně i branku Werderu!
     
    60
    Rychlá rozehrávka Stuttgartu mohla slavit další úspěch, parádní centr Traorého od postranní lajny ale Okazaki rybičkou umístil těsně vedle levé Mielitzovy tyče!
     
    56
    Harnik po Cacauově nabídce prošel po pravém křídle, vytáhl Mielitze z branky a dal míč pod sebe na Okazakiho, kterého od skórování odstavil skvělým obranným zákrokem Gebre Selassie!
     
    50
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Napodruhé již spolupráce MARTINA HARNIKA a Traorého vyšla. Nejprve byl rakouský záložník dezorientovaný a přihrál Traorému, jehož ránu na autové vhazování včasným skluzem srazil Gebre Selassie. Na následný centr nového muže na trávníku si ale Harnik naskočil ideálně, hlavičku otřel o tyč a snížil na rozdíl jedné branky.
     
    47
    Petersen skvěle přenesl hru na druhou stranu k Arnautovićovi, jenž parádní ránou protáhl Ulreicha! Stuttgartský brankář záludnou střelu vyrazil na roh.
     
    46
    Stuttgart zřejmě kvůli zdravotnímu stavu Tunaye Toruna vystřídal. Nahradil jej Ibrahima Traoré.
     
    45
    Ještě tu mohlo být srovnání od hostů - Torun šel sám na Mielitze, prováhal ale vhodný okamžik ke zrychlení a Sokratis jeho střelu srazil na roh!
     
    44
    Mohlo být ještě hůře po Mazově chybě, to by ale Petersen musel překonat Ulreicha, jenž jako poslední hráč Stuttgartu proti němu vyběhl!
     
    40
    Potom ale přišla snaha Stuttgartu o rychlé přečíslení a taktický faul Zlatka Junuzoviće za žlutou kartu.
     
    34
    Werder právě vstřelil branku!
    Naprostý nedůraz Stuttgartu ve vlastní šestnáctce je právem potrestán. Petersen sebral míč odražený Bokou po centru Petersena, zatáhl jej ke koncové čáře, nastřelil pod sebe a trefil nastavenou nohu ZLATKA JUNUZOVIĆE, jenž vstřelil druhý gól domácích v utkání.
     
    33
    Do skvělé příležitosti si po Gentnerově centru naskočil Okazaki, branku ale hlavou minul a ve stoprocentní šanci tak napnul jen boční síť!
     
    30
    Werder se pokusil zmáčknout soupeře na jeho polovině, to se mu nepovedlo a následně poměrně přísnou žlutou kartu za zatáhnutí Kvista dostal Aaron Hunt.
     
    24
    Žlutá pro Martina Harnika.
     
    23
    Werder právě vstřelil branku!
    O chvíli později se už ale KEVIN DE BRUYNE může radovat. Elia přihrál střelci branky, jenž si narazil s Petersenem a následně krásně zatočenou ránou levačkou k pravé tyči obstřelil Ulreicha.
     
    2
    Boka a Ulreich se teď vůbec nedomluvili a mohou být velmi rádi, že po jejich nedorozumění Hunt nedoklepl míč do prázdné branky a pouze nakopl levého beka Stuttgartu!

    Daniel Polách

    Branky: 23. De Bruyne, 34. Junuzović - 50. Harnik, 81. Cacau

    Karty:   30. Hunt (BRM), 40. Junuzović (BRM), 84. Bargfrede (BRM), 86. Sokratis (BRM) - 24. Harnik (STU)   90+1. Lukimya (BRM) - 87. Harnik (STU)


    Werder Brémy: Mielitz - Gebre Selassie, Prödl, Sokratis, Fritz - Junuzović - Arnautović (89. Lukimya), Hunt, De Bruyne, Elia (79. Bargfrede) - Petersen (71. Akpala)
    VfB Stuttgart: Ulreich - Sakai, Tasci, Maza, Boka (81. Molinaro) - Kvist, Gentner - Harnik, Torun (46. Traoré) - Cacau, Okazaki (81. Niedermeier)

    Rozhodčí: Winkmann - Bandurski, Assmuth
    bahis siteleri