Havlíčkův Brod – Pardubice 3:7 (kon.) | Třinec – Zlín 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 2:0 (kon.)
Jihlava – Hr. Králové 5:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:7 (1:3, 2:1, 0:3)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 23.09.2012, 12:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:05
    Tak ještě uvidíme jednu přesilovku. Pardubice budou hrát v početní výhodě, jelikož na trestné lavici sedí Nguyen (HBR) za podražení.
     
    44:28
    Rebelové budou hrát v oslabení. Na trestnou lavici míří jeden z jejich hráčů (HBR) za podražení.
     
    38:43
    Do samostatného nájezdu se dostal Samuel Rudy, který si povodil Marka, který se nedal oklamat a skvěle zasáhl. Následně na trestnou lavici odchází Rostislav Klofáč (HBR), který si odpočine za sekání.
     
    31:15
    Velká nepříjemnost pro výbeř trenéra Benáka! Na trestnou lavici míří na dvě minuty Jan Vacek (HBR) za vysokou hůl a spolu s ním i Dominik Suchý (HBR) za krosček.
     
    28:35
    Dominik Bureš (PCE) jde na trestnou lavici, fauloval u zadního mantinelu.
     
    21:51
    Máme zde první vyloučení dnešního zápasu. Rebelové byli zatlačeni do svého pásma a Patrik Hrabaň (HBR) nedovoleně atakoval jednoho z Pardubických a míří na trestnou lavici.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Cejpek, 26. Nguyen (Kolouch), 30. Bušek (Lacina, Nguyen) - 1. Hoskovec (Budík), 14. Kusý (Špaček), 18. Rohlík (Kučera, Kusý), 34. Voltner (Špaček), 48. Voženílek, 49. Kusý (Špaček), 55. Špaček (Rohlík, Kučera)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (21. Marek) - Lacina "C", Vacek, Klofáč, Němec, Bušek, Hrabaň, Suchý - Jelínek, Vala, Veselka, Vlach, Benák, Nguyen "A", Kraučuk, Vejpek "A", Michálek, Kolouch, Abbrent
    HC Dynamo Pardubice: Škoda (Groh) - Rudy, Voltner, Budík, Horyna, Kučera, Franc "A", Mikulčák, Leder - Špaček, Syrovec, Martinec, Macháček, Rohílk "C", Jajcay, Kusý, Bor, Voženílek, Hoskovec, Bureš, Dušek

    Rozhodčí: Tomáš Sibera - Gabriela Šťastná, Vlastimil Ryšavý
    bahis siteleri