Rusko – Česko 2:2 (kon.) | Švýcarsko – Německo 1:3 (kon.) | Norsko – Francie 5:3 (kon.)
Srbsko – Anglie 0:1 (kon.) | Švédsko – Itálie 2:3 (kon.) | Dánsko – Španělsko 1:3 (kon.)
konec
Srbsko
0:1 (0:0)
Anglie
Úterý 16.10.2012, 18:00 • Stadion Mladost, Kruševac • Kvalifikace ME U21
Předzápasové kurzy
     
    Po závěrečném hvizdu se ještě na Stadionu Mladost strhla strkanice mezi hráči obou celků a hostující Rose vidí kartu červené barvy, která jej velmi pravděpodobně připraví o první utkání ME do 21 let v Izraeli 2013.
     
    90+4
    Anglie právě vstřelila branku!
    Domácím se však na útočné polovině i přes velkou snahu zakončit nepovedlo a hosté skórují z brejku, když do prázdné branky dovedl míč CONNOR WICKHAM.
     
    90+4
    Všechno nebo nic. Přímý kop domácí ze středu hřiště. V pokutovém území i brankář Butland.
     
    90+1
    Luka Milivojević ještě vidí žlutou kartu.
     
    89
    Hosté naposledy střídají. Connor Wickham nahradí Delfounesa.
     
    89
    Své si k tomu měl co říci domácí kapitán Medojević, který za diskuzi se sudím vidí žlutou kartu.
     
    84
    Sedmou žlutou kartu utkání vidí po vzdušném souboji Nathan Delfouneso.
     
    77
    A novice na trávníku přivítal ostrým zákrokem za žlutou kartu domácí Nemanja Gudelj.
     
    76
    Srbsko zastavuje v dalším pokusu o útočnou akci ofsajd. Butland však ještě nerozehraje a počká, jelikož bude jeho celek střídat. Supertalent Liverpoolu Raheem Sterling nahradí na trávníku Zahu.
     
    74
    Velmi dobře hrající Nikola Ninković své představení dnes končí. Jeho místo zaujme Saša Marković. I tak to byl od sedmnáctiletého záložníka Partizanu Bělehrad dobrý výkon.
     
    72
    Brejk hostů se dostal na pravou stranu na Zahu, kterému dobře odcentroval Ince. Prvně jmenovaný upadl, ale penalta se nepíská a útočník hostí vidí žlutou kartu. Jsem však přesvědčen o tom, že tady zahrála hru špatná stabilita nadějného útočník a ne simulace.
     
    62
    Střídání hostů. Lees nahrazuje na trávníku Sordella.
     
    59
    A dohrál i Nemanja Kojić, jenž opustí hřiště a nahradí ho Djordje Despotović.
     
    59
    Ještě před ním ale i dvě střídání Srbska. Jako první hřiště opouští Lazović, kterého střídá Filip Malbašić.
     
    53
    Z pravé strany zahrál přímý kop domácích Lazović. Odražený míč zkusil bez většího ostychu poslat na Butlanda z levé strany agilní Ninković a hostující brankář musí vytáhnout parádní zákrok, kterým vyráží dělovku nad!
     
    51
    Velmi nebezpečně vypadající brejk domácích musel zastavit za cenu žluté karty Smith. Pro obranou čtyřku Anglie to tak již třetí žlutá, velmi nepříjemná situace pro celek kouče Stuarta Pearce.
     
    44
    Opravdu hodně nepěkný zákrok teď použil Kojić, který, trefil Rose bez balonu a vidí za to žlutou kartu.
     
    29
    Druhá žlutá pro hosty. Hbitý Kojić unikal po levém křídle Caulkerovi, který jej zastavuje za hranicí pravidel.
     
    27
    Vidíme první žlutou kartu klání. V první chvíli to vypadalo, že fauloval domácí Gudelj, ale při bližším pohledu je jasné, že se provinil levý zadák Anglie Rose. Ten loktem trefil Kojiće.
     
    24
    Angličané odpovídají podobně! Centr z levé strany hrubě podcenil Aleksić, který při svém výletu mimo malé vápno vůbec neaatakoval míč a může být jen rád, že Dawson jeho minelu do branky nedopravil. Balon končí zhruba dva metry mimo.
     
    23
    A po něm přichází největší šance Srbska v duelu! Přímý kop Lazoviće byl prodloužen na Medojeviće. Ten nezazmatkoval a posunul zpětnou nahrávkou na Nikolu Ninkoviće, který však svou pravou nohou míří jen zhruba metr od hostující branky! Na velké šance tedy máme vyrovnáno 1:1!
     
    4
    Velká šance přichází na straně hostů až o pár vteřin později. Henderson našel parádně na levé straně Sordella, který si velmi snadno poradil z domácí obranou a prudkou střelou pálí svou pravačkou do tyče!

    Martin Mišovec

    Branky: 90+4. Wickham

    Karty:   44. Kojić (SRB), 77. Gudelj (SRB), 89. Medojević (SRB), 90+1. Milivojević (SRB) - 27. Rose (ENG), 29. Caulker (ENG), 51. Smith (ENG), 72. Zaha (ENG), 84. Delfouneso (ENG)   0. Rose (ENG)


    Srbsko: Aleksić - Gudelj, Medojević, Kosanović, Rodić - Lazović (59. Malbašić), Milivojević, Čaušić, Ninković (74. S. Marković) - Mudrinski, Kojić (59. Despotović).

    Trenér: Aleksandar Janković

    Anglie: Butland - Smith, Caulker, Dawson, Rose - Henderson, Lowe - Zaha (76. Sterling), Ince, Delfouneso (89. Wickham) - Sordell (62. Lees).

    Trenér: Stuart Pearce

    Rozhodčí: Hüseyin Göçek - Çem Satman a Kemal Yilmaz (všichni TUR)

    Diváci: 10 331
    bahis siteleri