Malaga – Valladolid 2:1 (kon.) | Real Madrid – Celta Vigo 2:0 (kon.) | Valencia – Ath. Bilbao 3:2 (kon.)
La Coruňa – Barcelona 4:5 (kon.)
konec
Deportivo La Coruňa
4:5 (2:4)
FC Barcelona
Sobota 20.10.2012, 22:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    79
    La Coruňa právě vstřelila branku!
    Hosté se z dvoubrankového vedení moc dlouho neradovali. Po centru z levé strany Riki zpracoval balon jen vedle sebe a JORDI ALBA ve snaze odkopnout balon přehodil smolně gólmana Valdése a posílá míč do vlastní sítě! Rázem je to znovu jen o jeden gól!
     
    77
    Barcelona právě vstřelila branku!
    LIONEL MESSI nakonec hattrick přeci jen dokonal. Do vápna soupeře pronikl mezi obránci jako nůž máslem a jeho křížná rána levačkou končí přesně u vzdálenější tyče - 3:5!
     
    47
    La Coruňa právě vstřelila branku!
    Portugalský středopolař PIZZI se stejně jako při penaltě postavil k balonu a jeho rána z dvaadvaceti metrů skončila přímo v levé šibenici Valdésovy brány!
     
    43
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Hosté vedou znovu o dvě branky, když po další přihrávce Fábregase pronikl do vápna LIONEL MESSI a typicky elegantním zakončením k tyči dává gól na 2:4.
     
    37
    La Coruňa právě vstřelila branku!
    Po rohovém kopu se míč odrazil k ALÉXI BERGANTINOSOVI, který tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě.
     
    26
    La Coruňa právě vstřelila branku!
    Portugalec PIZZI uklidil balon přesně k tyči a domácímu týmu se podařilo snížit na 1:3!
     
    18
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Fábregas si připisuje další gólovou přihrávkou, když patičkou elegantně našel LIONELA MESSIHO, který z hranice vápna povedenou ranou překonal bezmocného Aranzubiu.
     
    8
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Hosté rychle vedou o dvě branky, když se po přihrávce od Messiho hezky ve vápně uvolnil CRISTIAN TELLO, jehož rána prolétla mezi nohami gólmana Aranzubii.
     
    3
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Hosté se hned v úvodu dostávají do vedení, když Fábregas parádním kolmým pasem mezi obránci našel nabíhajícího JORDI ALBU, který pohodlně posílá Barcelonu do vedení.

    Petr Bílek

    Branky: 26. Pizzi (pen.), 37. Bergantinos, 47. Pizzi, 79. Jordi Alba (vla.) - 3. Jordi Alba, 8. Tello, 18. Messi, 43. Messi, 77. Messi

    Karty:   52. Ayoze (DEP), 57. Valerón (DEP) - 20. Mascherano (BAR), 39. Iniesta (BAR), 85. Messi (BAR)   49. Mascherano (BAR)


    Deportivo La Coruňa: Aranzubia - Laure, Zé Castro, Marchena, Ayoze - Bruno Gama (61. Camuñas), Álex Bergantiños, Valerón (61. Oliveira), Aguilar, Pizzi - Riki
    FC Barcelona: Valdés - Montoya, Mascherano, Song, Jordi Alda - Iniesta, Busquets, Fábregas (61. Xavi) - Tello (56. Pedro), Messi, David Villa (54. Adriano)

    Rozhodčí: Paradas - Zancada, Mateo
    bahis siteleri